Şimdi Ara

Asus DSL-N14U Access Point bi türlü olmuyor.Yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • N14u modemim var.Bunu router olarak kullanmak istiyorum ethernet wan kısmından lan 1 e alıyorum kabloları lan1 e takıyorum ana modem 192.168.1.1 N14U modem 192.168.1.2 internet gelmiyor nerede yanlış yapıyorum?

Ana modem : huawei HG552e

• kurulumda acces point konu içeriği router olarak yazmışsınız
    hangisini istiyorsunuz ona göre tarif edeyim
  • yücel52 kullanıcısına yanıt
    şöyle diyim ethernet kablosundan interneti alacak interneti yayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Petegrus

şöyle diyim ethernet kablosundan interneti alacak interneti yayacak

asusu komple resetleyin
    asusun ip yi 192.168.1.254 yapın
    dhpc firewall nat qos ne varsa kapatın
    wifi isim ve şifreyi belirleyip asusun herhangi bir portuna abloyu girip deneme yapın
    deneyip sonucu yazıcam tşk.
    hepsini denedim yine olmadı
  • Ben de bir türlü yapamadım. LAN1-2-3-4 şeklinde hepsini denedim Eth WAN olarak. internet bağlantısını ASUSa bir türlü aktaramadım malesef.
    Ana modem ZTE 267n

Edit: oldu.
    Nasıl olduğunu buraya yazayım da belki birine faydası olur. Tam olarak bu sebeptenmidir bilmiyorum ama, Asus un ip havuzunu 192.168.2.x e taşıdım. Yani Asus modem 192.168.2.1 i aldı, dhcp açık şekilde 2den itibaren ver dedim. EWANdan lan1 i wan olarak gösterdim ve oldu. internet ışığı da yanıyor.
    (Modemi router amaçlı değil de seedbox amaçlı kullanmak niyetim.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niedy707 -- 4 Şubat 2019; 1:46:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: niedy707

Ben de bir türlü yapamadım. LAN1-2-3-4 şeklinde hepsini denedim Eth WAN olarak. internet bağlantısını ASUSa bir türlü aktaramadım malesef.
    Ana modem ZTE 267n

Edit: oldu.
    Nasıl olduğunu buraya yazayım da belki birine faydası olur. Tam olarak bu sebeptenmidir bilmiyorum ama, Asus un ip havuzunu 192.168.2.x e taşıdım. Yani Asus modem 192.168.2.1 i aldı, dhcp açık şekilde 2den itibaren ver dedim. EWANdan lan1 i wan olarak gösterdim ve oldu. internet ışığı da yanıyor.
    (Modemi router amaçlı değil de seedbox amaçlı kullanmak niyetim.)
    Konunun varlığı bile aklımdan silinmiş.Asus rp-n12(wifi genişletici) ile mevzuyu çözmüştüm .Bahsettiğim asus n14de ogünden beri yatıyor bi köşede

• Petegrus kullanıcısına yanıt
    Asıstan şaşmam diyorsun yani.

Dün bağlandı ama eve geldim baktım modem arayüzüne giremiyorum. Ünternet bağlantısı yok diyor. Çöpe atsak daha faydalı olacak sanırım bu n14u yu. Uğraşacak enerjiyi bulamıyorum kendisiyle 😅

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: niedy707

Asıstan şaşmam diyorsun yani.

Dün bağlandı ama eve geldim baktım modem arayüzüne giremiyorum. Ünternet bağlantısı yok diyor. Çöpe atsak daha faydalı olacak sanırım bu n14u yu. Uğraşacak enerjiyi bulamıyorum kendisiyle 😅
    Asus kolay kolay arıza vermiyor verincede hayattan bezdiriyor.Garanti varsa vericen yoksa atacan taktik bu :D
  • Ben de Zyxel vmg1312 modemime, asus dsl-n14u yu router olarak takmayı deneyeceğim. forumları tarıyorum, umarım başarırım :D Amacım asus download master kullanabilmek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.