Şimdi Ara

ASUS DSL-AX82U | AX5400 | VDSL MODEM | GAMING ROUTER | WiFi 6 | WPA3 | Aura RGB | IPv6 | Merlin (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.282
Cevap
60
Favori
111.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bana bile bu değerlerle telekom 50 den fazla vermiyor benim altyapı sorgulama 213 metre 65 mbit çıkıyor bir nevi telekom sistemlerine kilit koyuyor sorgulamada 80 mbit üzeri olanlara 100 tanımlıyorlar santraldeki yetkili bana öyle söyledi

ASUS DSL-AX82U | AX5400 | VDSL MODEM | GAMING ROUTER | WiFi 6 | WPA3 | Aura RGB | IPv6 | Merlin
  • Dark Reaver kullanıcısına yanıt

Ama sizinki 100 yazıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atabey444

Ama sizinki 100 yazıyor?

ben türknet kullanıyorum

• Dark Reaver kullanıcısına yanıt

Yapa mı yoksa tt alt yapısı mi

• atabey444 kullanıcısına yanıt

tt altyapısı

• hey kullanıcısına yanıt

Kullandığım tivibu cihazı airties air 7205 ve DSL-AX82U için mevcut firmware'ler ile şu an için tivibu sorunlu.

Daha önceki cihazım olan DSL-AC56U'da da aynı sorunları yaşamıştım... Asus'un yazılım desteği çok iyi... Asus ile o dönemde irtibata geçtiğimde, bana gönderilen beta firmware'leri denedim, log lar alıp asus a gönderdim ve bir müddet sonra tivibu sorununu çözmüşlerdi.

Şu an için tekrar irtibata geçtim ve aynı şekilde bana gönderilen firmware'leri deniyorum. Çözmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Çözeceklerinden eminim.

Ayrıca bugün merlin'in en son firmware'ini denedim, ilginç ama merlin firmware'de tivibu sorunsuz çalışıyor.

Şunu rahatlıkla söyleyebilirim, asus'un yazılım konusundaki desteği çok iyi ve bu tip sorunları kısa sürede çözeceklerinden eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truecupper -- 5 Mayıs 2021; 0:6:17 >
  • Merhaba FATİH,

Lütfen forum kullanıcılarına resmi bir mesaj göndermeye yardımcı olun, bu model Broadcom tabanlı ve Broadcom mühendisine göre xDSL hat kararlılığının hızdan daha önemli olduğuna inanıyorlar. Böylece, daha fazla stabilite için daha yüksek SNR marjı.

SNR ayarlamasına gelince, Broadcom ekibini düzeltmesi için zorlayacağız. Teşekkürler
    Saygılarımla,
    Paul Lee

Arkadaşlar asus Arge ekibinden gelen mesaj Vallahi ben aldığıma pişman oldum şu mesajı görünce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Reaver -- 5 Mayıs 2021; 8:16:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Reaver

Merhaba FATİH,

Lütfen forum kullanıcılarına resmi bir mesaj göndermeye yardımcı olun, bu model Broadcom tabanlı ve Broadcom mühendisine göre xDSL hat kararlılığının hızdan daha önemli olduğuna inanıyorlar. Böylece, daha fazla stabilite için daha yüksek SNR marjı.

SNR ayarlamasına gelince, Broadcom ekibini düzeltmesi için zorlayacağız. Teşekkürler
    Saygılarımla,
    Paul Lee

Arkadaşlar asus Arge ekibinden gelen mesaj Vallahi ben aldığıma pişman oldum şu mesajı görünce

Şunu demek istemişler, modemi direk taktiginizda aldığınız hız dan öte kararlılık öncelikli bağlanacak, yani modemi taktım hip 6db ile çalışmayacak ; ama manual snr ayarını uygulanması Broadcomu zorluyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hey -- 5 Mayıs 2021; 8:52:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Reaver

Merhaba FATİH,

Saygılarımla,
    Paul Lee

Ben modemi netflix ki aynı anda youtube bir video ve hatta dün 14 cihaz bağlı idi her hangi bir yavaşlama veya donma olmasın diye aldım şuan ana kadarda başarılı ama Data Rate normale dönmesi gerekir oda yazılımla olabilecek birşey 100mbps hızım 68mbps göstermesi sıkıntılı bence hergün geribildirim yapacam artık bu konuda

• ben bu şekilde çözdüm asusu router modda kulanıyorum keeneticte snr ayarı yapılıyor dağıtımıda asusu yapıyor ama snr ayarı kesinlikle olmalı can alıcı noktalardan bi tanesi bu

ASUS DSL-AX82U | AX5400 | VDSL MODEM | GAMING ROUTER | WiFi 6 | WPA3 | Aura RGB | IPv6 | Merlin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hey

Şunu demek istemişler, modemi direk taktiginizda aldığınız hız dan öte kararlılık öncelikli bağlanacak, yani modemi taktım hip 6db ile çalışmayacak ; ama manual snr ayarını uygulanması Broadcomu zorluyorlar

Alıntıları Göster

Arkadaş bu snr işi neden bu kadar zormuş bir telnet aracılığıyla bir satır komut.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A287741AC

Bu mesaj silindi.

Dsl mi kullanıyorsunuz? Modemde bir ayarmı yaptınız ? Eğer yaptı iseniz bizimle paylaşırmısınız

• nirvanha kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle de yapmayacaklar ac88u da olduğu gibi bütün topu broodcom a atıyorlar Ben bu işten ne anladım Daha başlamadan su koy vermeye başladılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A287741AC

Bu mesaj silindi.

İlk kurulumu yaptıktan sonra resetleyip tekrarmı kurulum yaptınız ilk kurulum duruyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeoparAsus -- 5 Mayıs 2021; 14:52:4 >
  • ya bu özellik asusun tüm modellerinde var zaten en alt modellerinde bile nie bu kadar diretiyolar anlamış değilim ...Türkiyedeki altyapıları bilmiyolar herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memet0864 -- 5 Mayıs 2021; 14:28:31 >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.