Şimdi Ara

Asus Dsl Ac52u?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evime Turknet 50mbit vdsl bağlatıcam. Modemim olmadığı için modem almam gerekiyor. Ev 150m2 tam ortasına koyucam modemi. Almışken biraz iyisini almak istiyorum. Ac68u çok iyi fakat o kadar bütçem yok.
    Şu ana kadar hiç modem usb sine bir şeyler takıp televizyondan izlediğim yok. Ama n11 den kuponla 320TL ye ac52u alırsam böyle bir imkanım olacak sanırım. Çünkü televizyonumda 802.11ac wifi var.
    Torrenti çok sık kullanıyorum. Sizce ac52u çekim kalitesi ve diğer özellikleri bakımından nasıl? Sürekli kopma yaşar mıyım? Başka tavsiye edebileceğiniz bu fiyatlarda başka modeller var mı?
    Yardımcı olursanız sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 52u konusunda forumdaki ortak konuya bakmanızda fayda var diye düşünüyorum zira modemi çok fazla tanımıyorum. Asus size daha yakın geliyorsa ihtiyaçlar noktasında güncel ürününü en azından ikinci ellerine bakabilirsiniz ac68u tarafında. Yok, güncel olsun derseniz n17u daha faydalı olur tabi o nokta da ac 5ghz mevcut olmaz. Tp-link'in ac destekli uygun fiyatlı ürünleri car ac750 gibi ancak ihtiyaçlarınızı ne denli karşılar bilemiyorum. Bir arkadaş Netgear'ın ac1750 ürününü kullandığını ve evinin her yerinde full çektiğini iletmişti o da yüzölçüm olarak büyüktü sanırım. O da router ve Türkiye'de satılmıyor sanırım.https://www.amazon.com/NETGEAR-AC1750-Router-800MHz-Processor/dp/B00Z0V2NQ8




  • pm yi cevapladım
  • Michael Scofield M kullanıcısına yanıt
    52u yu alıcam sanırım. Bu modem ne zaman piyasaya çıkmış. Asus desteğini kaç sene daha verir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HCan35 H kullanıcısına yanıt
    Merhaba,



    dsl-ac52u aldiniz mi? memnun musunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.