|
Selamlar Başlıkta da belirttiğim gibi apartman olarak bi çılgınlık yaptık ve tek bir 100mb dsl hattını tüm dairelere ayrı hat çekerek paylaştırdık. Olay biraz çığrından çıktı reset attığımızda 20, bir süre geçtikten sonra 30-36 bağlantı oluyor. Sistem monitörünü de resim olarak yükledim. Bu aralar devamlı bağlantı kopmaları oluyor. Bide internet çok saçma gidip bi anda geri geliyor. Sanki bi yerde kısa devre varmışta rüzgarda falan gidip hemen geliyor. Üyelik üstüme olmadığından arayıp telekoma fırça da kayamıyorum. Başlıkta belirttiğim modem için bu kadar bağlantı fazla olur mu? Sistemi şu şekilde kurduk Asus DSL-AC51 modem den 12 li (zannedersem) bir çoklayıcıya verdik oradanda tek tek dairelere kablo ile yolladık. Kablonun boşta kalan daire içindeki kısmında da herkesin router'ından kendi dairelerine wifi ve kablo ile dağıttık. Çoğunluğun cihazlarına statik Ip girip çakışmaları en aza indirdik. Sorum şu telekom bu kadar ip adresini görüp bilerek bişeyler mi yapıyor yada bu kadar bağlantıyı modem mi kaldırmıyor? ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
İŞLEMCİ INTEL I7 5820K LGA 2011-v3 ANAKART MSI X99A GAMING 7 SOĞUTUCU CORSAIR H100I GTX EKRAN KARTI MSI GTX970 GAMING 4 RAM 2x8 GB KINGSTON FURY DEPOLAMA KIGSTON 120GB HYPERX SSD DVD SAMSUNG II DVD WRITE POWERSUPLY CORSAIR RM850 FULL MODULAR KASA CORSAIR 760T BLACK SES SİSTEMİ JVC THS-3 DVD DIGITAL HOME THREATRE KLAVYE RAZER BLACKWIDOW ULTIMATE CHROMA MAUSE RAZER MAMBA İŞLETİM SİSTEMİ WINDOWS 10 PRO MAC OSX 10.12
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

Hızlı