Şimdi Ara

ASUS DRW-24B1LT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    yıllardır kullandığım emektar lg dvd yazıcım artık ömrünü tamamladığı için, yeni bir dvd yazıcı aldım, almadan önce herhangi bir araştırma da yapma ihtiyacı hissetmedim.
    lg yazıcım ide idi, performansı da gayet iyiydi, bu kez sata almaya karar verdim, gittim vatan bilgisayardan, asus drw-24b1lt aldım. bi hevesle eve geldim kasaya takıp denemek için, içinden sata kablosu çıkmadı, gittim kablo aldım da bu ayrı bi konu.
    asıl konu şu ki, bu asus denen zımbırtı, cd-dvd yazmıyor, okumasına okuyor ama yazmıyor, her şeyi denedim, sata girişini değiştirdim farklı bir sata girişine taktım, power girişini değiştirdim, başka bir şeye takılı olmadan sadece dvd ye giden bi power kablosu takılı mesela şu an, firmware güncellemEsini yaptım, farklı marka cd ler yazdırmayı denedim, 6x ile bile yazmayı denedim, nero harici yazdırma programları denedim, her şeyi yaptım ama başarılı olamadım.
    bi akıl fikir verin gari, ne yapmam gerek?
    iade veya servis olaylarına girmem gerekirse de vatan bilgisayarla mı muhattap olucam direkt yoksa asus'un servisini mi bulmam gerekir acep?

ASUS DRW-24B1LT

• bende de bu asus zımbırtısından var DRW-24B1ST
    4 ay önce aldım EW den sadece 1 adet dvd yazdırdım sonra güm boş dvd görmemeye başladı aldım garantisi var nasıl olsa EW ye götürdüm onlar servisine gönderdiler 1 ay sonra geri geldi.Beraberinde gelen cevap ise herhangi bir sorunu ya da arızasının olmamasıydı.Şuan yazdırma yapıyor. Ama o zaman o kadar uğraşmama rağmen neden yazdırma yapmadığı konusunda gerçekten fikrim yok.
    Tavsiyen vatan a götürün mutlaka ilgilenirler zaten garanti kapsamında.YAni fazla uğraşıpta can sıkmaya değmez.Ayrıca bende Lg kullanıcısıydır.Tekrar almadığıma pişmanım.
    Gigabyte Z77x-ud3h-Satıldı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.