Bildirim
Asus Dırect CU GTX 770 2 GB ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: BR9
Arkadaşlar bu kartın sahibiyim , daha öncesinden Asus TOP II HD 7970 Kullanıyordum. Bir sorum olacak bu kartın 2 GB belleği yeterli olacak mı acaba oyunlar için ? BF4 gibi mesela.
Güncel oyunlar için aa kasmassanız(ki kassanız dahi fpsler düşecek ve akıcı oyun deneyimi sunmayacak bazı oyunlarda) 1080p de gayet yeterli.Çıkmamış bir oyun için bir şey yazamayacağım var olanlar üzerinden konuşmak daha sağlıklı bence. -
İlerisini düşünüp 4gb gtx770 almanı önerırım.2-3 sene sonra senı perrformansı tatmın etmezse sli yaparsın 2-3 sene daha karta ömür biçersin.2gb bence alma derim
Bf4 ü 1080p full de canavar gıbı çalıştırır mrk etme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ewarrr -- 15 Eylül 2013; 6:17:10 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence de 2gb yeterli olacaktır. -
Asus TOP II HD 7970 nedir? Sunlarin adini duzgun yazin arkadas.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sonradan 4 gb alıp sli yapınca ve görüntüyüde 4gb karttan alsak gpu belleği 4 mü olur 2 mi olur? -
quote:
Orijinalden alıntı: etyemez
sonradan 4 gb alıp sli yapınca ve görüntüyüde 4gb karttan alsak gpu belleği 4 mü olur 2 mi olur?
2 GB olur. -
İleride bu kartın yanına 4gb alıp slı yapsan bıle 2gb görücektir.o sebeple 4gb almanı önerdim
şu anda 770 lightinig var 2 adet sli yapınca 750w lık psu yetermi
kartın kutusunda tek kullanım için en az 600w lık psu ile kullanınız demekte 2 kart için yeter mi 750w
bu kartı 3-4 yıl kullanmayı düşünmekteyim madem sli olmadı 3-4 yıl sonra yeni komple sistem kurmayı planlıyorum. -
quote:
kartın kutusunda tek kullanım için en az 600w lık psu ile kullanınız demekte 2 kart için yeter mi 750w
bu kartı 3-4 yıl kullanmayı düşünmekteyim madem sli olmadı 3-4 yıl sonra yeni komple sistem kurmayı planlıyorum.
Kartınız sanırım 2gb olan modeli.ileride sli bile yapsanız vram 2gb göreceği için sli ya gerek yok derim. Psu modeliniz nedir??
quote:
Orijinalden alıntı: Ewarrr
quote:
bu kartı 3-4 yıl kullanmayı düşünmekteyim madem sli olmadı 3-4 yıl sonra yeni komple sistem kurmayı planlıyorum.
Kartınız sanırım 2gb olan modeli.ileride sli bile yapsanız vram 2gb göreceği için sli ya gerek yok derim. Psu modeliniz nedir??
haf 912 den çıkan gx 750 -
Kaldırır rahat ama yapmana degmez.keşke 4gb gtx770 alsaydınız ilerisi için. Ama 2-3 yıl sonra satarım dmeişsin sorun yok
imzanızdaki 4gb kartı ne kadara almıştınız -
Ben bf3 de 2.2gb bellek kullandigini gordum kendi oyunumdan 64 kisilik grand bazaar hartatinda.
siz 4gb belleklilere yonelin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
imzanızdaki 4gb kartı ne kadara almıştınız
Ben 2.el forumdan bı arkadastan satın almıştım 2 ay once .4gunluk kart ıdı nova dan faturalı..1120tl ye aldıydım
Ozaman dolar düşüktü de şimdi uçtu fiyatlar ama kesinlikle 4gb tercıh etmelısınız slı için ve yenı nesil oyunlar için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ewarrr -- 15 Eylül 2013; 10:22:46 >
quote:
Orijinalden alıntı: Ewarrr
quote:
imzanızdaki 4gb kartı ne kadara almıştınız
Ben 2.el forumdan bı arkadastan satın almıştım 2 ay once .4gunluk kart ıdı nova dan faturalı..1120tl ye aldıydım
Ozaman dolar düşüktü de şimdi uçtu fiyatlar ama kesinlikle 4gb tercıh etmelısınız slı için ve yenı nesil oyunlar için
cok uyguna almıssın bende lightining 1150 ye almıştım lakin 4gb windforce 1450 civarındaydı.ve bütceyi baya aşıyordu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X