Şimdi Ara

ASUS ANAKART SES SoRunU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar sıstemımde Asus P5LD2 Se anakart e4300 core ıslemcı radeon hd2600pro ekran kartı var pc yi yeni kurdum sp2 li kurdum.audio driver yükledim. Ama pc den hic ses gelmiyo. daha once bu anakartta bu tur sorunlar yasamıs olanlar varmıs okudum ama benımkı duzelmedi bi turlu. anakart cdsinde realtek dosyası var ordaki programı yuklemeye calısınca Does not support this operating system WNT_5_1p gibi bisey yazıyor.
    bi de soyle bisey var ekran kartı surucusu yuklerken galıba onun da ıcınde sesle ilgili biseyler var.ses ayarı denetimini actigimda ses aygıtı olarak Atı Hd audıo rear outpot yazıyor.Degistirip tekrar girince aynı sekilde kalıyo degistiremiyorum. aygıt yonetıcısınde sesle ılgılı hem atı hem anakartın soundmax drıverları gozukuyor.
    Ne oldugunu hıc anlayamadım valla Bilenler lutfen yardım etsınler

bu arada cızgı elektronık forumlarında baska surucu vermısler onu ındırdım kurdum bısey degısmedı lutfen yardım boyle sessız sedasız pc de bunalıma gırcem valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zlatan89 -- 21 Temmuz 2007; 18:28:11 >

• Kurmuş olduğunu önce kaldır sonra en son driveri indir. İndirirken 32 bit ve Xp olanına dikkat et aynı şekilde kurarkende 32 bit 2K_Xp olanını kur. Sorun bunlardan kaynaklanabilir.
  • aygit yoneticisinden Ati li olanı kaldırdım baslat cubugundaki ses ayarı sımgesi silindi
    asus un audıo driverini tekrar kurdum restart attım ses ayarı simgesi geldi ama ses yine yok ve ses ayarı denetiminde atı dh audio rear outpot(yukarda yazmıstım) hala gozukuyo. sonuc degısmedı yani
    hala yardıma ıhtıyacım var lutfen bılenler yardım etsin
  • Doğru driver kurduğunuzdan eminmisiniz.
  • TV kartın var mı???
  • bende de aynı oldu k8n almıştım bi ses ayarı uygulaması çıkıyordu swiçleri taktığında test filan vardı içinde her takışımda çıktı çıktıkça ben taktım sonra bi gün ses komple gitti ama göstere göstere gitti sonra başka anakartta aynı ses uygulamasıyla karşılaştım artık yıllar geçmişti ve ben ingilizce biliyordum uygulamada her açılışta kontrol et ikonunu kaldırdım şu an problem yok ama sen en kısa zamanda garantiye yolla ilerde pişman olursun yollamadığına ben biraz araştırdım bulamadım bişey burayı da takip edecem belki kaparız bişeyelr.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    asus klavye sorunu
    12 yıl önce açıldı
    anakart hdmi ses alma sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.