Şimdi Ara

Asus anakart AM3+ Bios güncelleme yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce asusun sitesine girdim bios güncellemerine 10 tane bios güncellemesi var son güncelleme tarihi 01.04.2011 şimdi ben bunu indirsem daha önceki çıkmış 9 adet güncellemeyi içinde barındırırmı yoksa 10 tane mevcut bios güncellemesini tek tek yüklemekmi lazım çünkü am3+ güncellemesi 18.03.2011 de çıkmış kafam karıştı.
    Birde bendeki anakart m4a89gtd pro ubs3 bunu windows7 üzerinden direk güncelleyebilirmiyim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Son çıkan bios, öncekilerin güncellemelerini de içerir. Hepsini tek tek yüklemenize gerek yok. Ayrıca bios güncellemesini, windows üzerinden de yapabilirsiniz. Gerekli olan güncelleme programını ve güncel bios dosyasını ise, Asus' un resmi sayfasından edinebilirsiniz
  • Bios güncelleme için asus update programını pcye kur.Sonra son çıkan biosu asusun sitesinden pcye indir.Asus update programı aracılığıyla o bios dosyasını seçerek yapabilirsiniz.Tavsiyem bios güncelleme yaparken bütün programları kapatın antivirüs vs. varsa.
  • am3+ bioslarla ilgili bişeyler yazıyordu, anlayamadım tam olarak.. am3 işlemci kullananların güncellememesi gerekli olabilir..
  • am3+ islemci almadan o biosu yuklemeyin sorun cikartir.
  • am3+ yeni çıkacak olan amd buldozer için gerekli
    alırsan güncelle istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 12 Haziran 2011; 3:33:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.