Şimdi Ara

ASUS AAM6020VI wireless modem sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ASUS AAM6020VI 4port ethernet ve wireless olan bir modemim var...gayet iyi çalışıyordu birden bire arıza verdi..sorun wireless çalışmıyor...bilgisayarla aradığımda kablosuz modemlerde çıkmıyor ayrıca cihazın wifi ışığıda hiç yanmıyor...ethernetle bağlamaya çalışıyorum ancak bu seferde ağ adresi alınıyor diye 5dakka bekleyip sonra hata veriyor pc...reset tuşu kırık olduğundan reset atamıyorum...ne yapabilirim bir çözüm yolu varmı acaba yoksa çöpe mi atayım??

ip alamıyorsan yine çöpe atma, aç bak içine neler var neler yok. foto çek bize de gönder.
    biz de bakalım..

Teknoloji, ancak onu kullanan kadar işe yarar.
    Teknoloji, ancak onu kullanabilen kadar işe yarar.
    Teknoloji, ancak onun varlığını bilen var ise işe yarar.
    ... :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: The souls migration

tcp-ip ayarlarını el ile yapılandır. modeme dereset at. belki sıcaktan bunalmıştır. :D
    wireless' ı devre dışı bırakmak için buton var ise modemde kullanarak kapatmayı dene.
    yoksa dediğim gibi el ile yapılandırma yap olmadı telnet muamelesi yap.
    ip alamıyorsan yine çöpe atma, aç bak içine neler var neler yok. foto çek bize de gönder.
    biz de bakalım..

modemin reset tuşu kırık olduğundan reset atamıyorum malesef...içini açtım öyle bir reset atmaya çalıştım ama yine tınlamadı...wifinin ayrı tuşu yok...ip nasıl alıcam onu bilmiyorum?? daha doğrusu dns ayarlarını filan mı diyorsunuz yoksa modemin içinden ayarlardanmı hangisini yapmam lazım??

• al eline bir tane toplu iğne olabilir mesela. u haline getir. modemi sök, reset tuşu hangi lehime bağlı ise o iki lehimli yere uzun süre tut. artık reset nasıl atılıyor o modeme bakmak lazım. 5 saniye mi tutarsın 10 saniye mi bilemem. aman dikkat çarpılma ama..

Teknoloji, ancak onu kullanan kadar işe yarar.
    Teknoloji, ancak onu kullanabilen kadar işe yarar.
    Teknoloji, ancak onun varlığını bilen var ise işe yarar.
    ... :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: The souls migration

al eline bir tane toplu iğne olabilir mesela. u haline getir. modemi sök, reset tuşu hangi lehime bağlı ise o iki lehimli yere uzun süre tut. artık reset nasıl atılıyor o modeme bakmak lazım. 5 saniye mi tutarsın 10 saniye mi bilemem. aman dikkat çarpılma ama..

o iki lehime basılı tuttum yaklaşık bi dakika boyunca reset tuşunda bir sorun vardı daha öncedende sanırım zatenbi türlü reset atamadığı için tuşa çok basmaktan kırdım:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS AC750 MODEM NASIL ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.