merhabalar bu board almak isteyen kişileri sadece uyarmak amaçla yazıyorum bu boardın dual ddr özelliği yok bir arkadaşıma öyle satmışlar fakat bu tamamen yanıltıcı bilgi
nasıl olmazmış ya saçma dual ddr chipsete göre bi özellik markaya göre değilki
o anakartta nforce2 400 cipset var nforce2 ultra 40 0degil.Ultralar dc destekler;nforce2 400 ler ise single channel
ben aldım bu board dan açılışta single channel yazıor zaten.pekji zararı varmı? şu anda 512 ram var yalnız sorun çıktığıu için geri gönderdim işlemci board ve ram i. geri gelince 1024 ram oalrak gelicekçolmazmı şimdi bu ?
a7n8x-x de dual ddr yok. İlk once var diye bilgisayarcıdan almiştim ben de, farkedince geri verip üstüne biraz ekleme yaparak a7n8x deluxe aldım. Yani iki karti da kullandım. Dual mode ve Single channel mode arasında gerçekten çok az fark var. Bence a7n8x-x gene de güzel ve kullanışlı bir kart, tercih edilebilir.
Asus bunu hep yapıyor. Örnek FX5200 lerinin Magic modellerinde ki genelde o model satılıyor; bellek arabirimi 64bit ve performansı neredeyse yarı yarıya düşük diğer FX5200 lere göre. Ne kartın üzerinde ne de sitesinde böyle bir ibare yok! A7N8X-X'de de aynı sıkıntı var yani bellek arabirimi 64bit (tek kanal) ama performans o kadar düşük değil.