Şimdi Ara

ASUS A6V??? Tavsiye edilir mi??? (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.695
Cevap
2
Favori
157.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunlardan birini alabilirsin Özellikle V500 bayaa iyihttp://www.hepsiburada.com/department.aspx?CategoryID=94004

quote:

Orjinalden alıntı: DarkDream

hmm anladım... o zaman sorun yok gibi gorunuyor..

peki optik mouse konusunda ne yapmalıyım ?
  • Bende asus a6vm aldım 900usd+kdv ye geldi. 512 kingston ram de eklettım oda 49usd+kdv geldi.
    ilk gördüğüme göre ölü piksel yok tabi ilerliyen günlerde ne olur bilemem
    ve cihazı 1 saat sonra aynı fiyattan arkadaşıma sattım. Daha tusuna basmadan gitti makine. Peynir ekmek gibi gidiyor meret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foxwoods -- 22 Ağustos 2006; 9:06:39 >
  • Son fiyat indirimi ile gerçekten çok yoğun bir talep var ..2,0 işlemci 256 ekk kamera çanta artıları.. kendi özel ekrankoruyucusunu izlemenizi tavsiye ederim karşısında durursanız kameradan aldığı görüntüleri oynatıyor..bu arada herkes alıyor biz satıyoruz son 4 günde 3 adet satıldı 1 tabne yolda ..ben bile alsammı diye düşünüyorum.. bir de oyun oynayan arkadaşlara tavsiye mutlaka harici klavye kullansınlar küçük isityorsanız a4 tech in çok küçük bir klavyesi var notebook klavyesi gibi numara tuşları yok işinizi görebilir..

ekran kartının 64 paylaşımsız olması lazım..ihtiya hissettiğde ram den alabiliyor çok zeki bi alet valla..tabi ram gıcıklık yapmassa ..
  • benimde nero ile ilgili bi problemim vardı neroyu açtığımda ekran dehşet büyüyodu ve kopyalama yapılamıyodu aldığım yere götürdüm neronun üzerinden sağ
    klic yaptı özelliklerden ayarladı bi dene belki seninkinede çare olur
  • slm can kardeşlerim bugün mağazada A6VM 2.0 Ghz notebook u yakından inceleme fırsatım oldu.ASUS kalite ve tarzıyla adeta büyüledi beni ancak sizlere bu notebook u gönül rahatlığıyla alabilmem için olarak sorularım olacak lütfen beni bu konudaki cehaletim yüzünden ayıplamayın...(yakında yanınızda yerimi alıcam :))

benim bu notebook la ne yapacağımı sorarsanız:

-arada sırada sevdiğim most wanted tarzında yarış oyunlar oyniycam

-okuldaki dersler gereği çizim ve model hazırlama programları kullanıcam

-donanım haber forumunun daimi üyeleri arasında yerimi alıcam :D

siz bu notebook u kullandınız ve tecrübelisiniz kısaca sorum bu laptop beni kaldırırmı??

birde son isteğim 3dMark 01/03/05 ve 06 sonuclarını nerden öğrenebiliriz.veya sizler yapabilirseniz çok daha samimi olur
    ve son olarakta sisoft sentetik benchmarkları

ŞİMDİDEN İLGİNİZ VE ALAKANIZ İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜRLER......

• A6VM 2.0 Ghz notebook vatan bilgisayardan cumartesi günü aldık cihaz gercekten çok kaliteli almak isteyenlere tavsiye ederim oyunları nfs 2-fry cry- dragon singele 2 hiç problem yok tüm detaylar açık oynuyabildim camerası çok güzel msnde görüntülü ve sesli konusmasıda iyi ısı olayında derece 53 lerde oyunlarda 56-60 gibi oluyor makina üst sağ tarafda hafif sıçaklık var camerada kendi proğramı ile süresini ayarlayıp camerası açık konumda bıkartıktan sonra dedektör-sensör alıcı devreye giriyor süre ayarıyla odaya girince siren sesi baslıyor ve kisinin resimlerini kaydedip resimleri mail bile atıyor gerçekten güzel cihaz tek sorum notebook hardiskleri ısınma altan oluyor normalmidir hardisk ikiye bölünük geliyor iyi tek ram 512 diger slot boş durumda kullanan arkadaşlardan makina hakkında bilgi alabilirim tv out çıkışını kısa yol fn lsd tuşu var denedim tv 1 saniyede görüntü aktabiliyor cahaz kapalıyken cd dinlenebiliyor ses çok güçlü çıkıyor sorusu olan arkadaşlara cevap verebilir

• @mc avalon ..
    bende 1gb ramli vc var.. 6 ay oluyo alalı.. şimdiye kadar çok ii çalıştını söleyebilirim.. notbuku o kadar hırpaladım.. ağır işlerde kullandım, 2 gün açık downloada bile bıraktım.. yanı bi desktop sistemi kadar hor kullanıldı diyebilirim.. ama sorunsuz çalışmaya devam ediyo.. oyun performansı eğer 1gb ram yaparsan sen de çok daha yükselecek.. most wanted, flatout2, prey, titanquest, farcry, black&white2, age of3 vs daha biçok oyun kurulu makinada ve grafiklerden ve fps den ödün vermeden gayet rahat oyun oynanıyo.. vm lerin ekran kartı biraz daha iyi vc lerden.. dizaynı filan çok hoş kasasının.. kameralı olması avantaj.. vm lerde bt de var yanlış bilmiyorsam.. o da avantajı makinenin.. fiyatları ne oldu bilmiyorum son a6v serilerinin.. ama ben aldığımda emsallerine göre çok uygundu hala da öyleydi sanırım.. çevremde çok sayıda a6 kullanıcısı var ama şikayet eden yok bilgisayarlarından.. antiparantez sunu belirtiyim forumda bikaç arkadaşta daha rastladığım bi ekran problemi var.... lcd nin alt ksmında bulutlanma diyebiliceğim bi beyazlama oluştu.. bu hafta boğaziçinin servisine götürüp gösterecem makineyi.. bakalım ne diyecekler.. onun dışında fiyat performansı çok iyi.. tavsiye ederim..

@tr1972 ..
    o ısınma bende de yar.. özellikle de biraz fazla sistem kaynağı isteyen oyun vs gibi uygulamalarla makineyi kullandığında oluşuyor ki bu normal.. eğer düz bir zeminde ise bunun sorun yaratacağını zannetmem.. ama havalandırma çıkışlarını vs engelleyip alttan ve arkadan hava akımını engellersen sorun yaratabilir. bi 512 daha ekleyip 1gb çalışmak performnsa etki ediyor haliyle.. bi de dual çalışırsa ramler.. o zaman daha ii.

edit: burada vm nin çeşitli test sonuçları var, 3dmark,pc mark ve sandra gibi..

http://www.cdr.cz/a/16271/4
    http://www.matbe.com/articles/lire/275/asus-a6vm-geforce-go-7300/page12.php
    http://www.hkepc.com/hwdb/g72m-4.htm ---Go7300 vs Go 6200
    http://article.pchome.net/00/08/15/41/index_3.phtml?40,0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyclops_ -- 23 Ağustos 2006; 17:46:22 >

• Arkadaşlar, ben A6VB serisini bir süredir kullanıyorum.
    1- Tek parça 1 GB kigston ram takmıştım. Fakat bilgisayarda özellikle ikinci bir işlem yapmak istediğimde takılma oluyor. 2 X 512 ram takmyı düşünüyorum. Acaba sorunum tek parça ram takılı olmasındanmı kaynaklanıyor? Bu aletin tek ramle dual çalışmadığı doğru mu?

2- CD ve DVD ile ilgili problemim var. Kaliteli olsun diye Philips 16X DVD aldım, fakat DVD yazıcı ile DVD arasında uyum problemi ortaya çıktı, DVD'yi iade ettim. Diamond DVD aldım, aynı sorunu gördüm. Alet gerçekten DVD seçiyor. Kullandığınız DVD-CD markalarını yorumlarınız ile birlikte yazarsanız DVD-CD alırken yol göstermiş olursunuz. Lütfen Asus A6V serisi laptop kullanan arkadaşlar katılımlarınızı bekliyorum. Şimdiden tşk.
  • arkadaslar asus a6vm alalı 2 hafta oldu ..alet gerçekten çok guzelmiş boyle bir performans beklemiyordum açıkcası.alırken bana 2*512 ram olduğu 1 256 lık ram ın cıkıp ilave yapılması gerektiği soylendi ..bende almısken 1 gb alıyımdedim ..eve bir geldim 1536 ram ..tek 512 varmıs 512 fazla aldım ama değdi super alet

arkadaslar bu ekran kartnı nerden guncelleyebilirim kendi sitesinden yaptım birkere uzerine birde firmware kurdum alet hep restart attı kendine hiç açılmadı aldığımın 2. günü 2 defra formatladım...ekran kartı guncellemesi hakkında bilgisi olan arkadaslar varmı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: yamaha077

arkadaslar asus a6vm alalı 2 hafta oldu ..alet gerçekten çok guzelmiş boyle bir performans beklemiyordum açıkcası.alırken bana 2*512 ram olduğu 1 256 lık ram ın cıkıp ilave yapılması gerektiği soylendi ..bende almısken 1 gb alıyımdedim ..eve bir geldim 1536 ram ..tek 512 varmıs 512 fazla aldım ama değdi super alet

arkadaslar bu ekran kartnı nerden guncelleyebilirim kendi sitesinden yaptım birkere uzerine birde firmware kurdum alet hep restart attı kendine hiç açılmadı aldığımın 2. günü 2 defra formatladım...ekran kartı guncellemesi hakkında bilgisi olan arkadaslar varmı??

ekrankartında eğer ojijinal nvidia sürücüsünü indirrirsen ve exesinden çalıştırırsan kurulumda uyumlu donanım bulunamadı diyor ve sonlandırıyor kurulumu..(vc için -go6200- böyle).. en son nvidia sürücüsünü kurdum.şöyle ki..

nvidia sitesinden son sürücüyü indirin, winrarla inen .exe dosyasına sağ tık yapıp bi klasöre extractlayın, daha sonra ekran kartı sürücüsü güncellemek için aygıt yöneticisinden gelin ge-gorce device ayarına, oradan sürücü kartına tıklayın ve sürücüyü güncelleştir diyin.., sürücüyü listeden-konumdan ben seçicem diyip extractladıınız klasörü verin yol olarak, oradan gelen listeden ge-force XXXX ya da turbocacheli olan sürücüyü seçin (çipseti uygun olan sürücü olmalı bu-7300 serisi vm için-, windows uyarı veriyor "uyumlu değil" diye ama dinlemeyip devam edin yüklemeye.. sorunsuz çalışıyor bugune kadar her güncellemeyi böle yaptım.. orijinal sürücüler güncel değil pek..

edit: falla firmware güncellemesini donanım sorunsuz çalışmaya devam ettiği sürece yapmıyorum ben.. çalışan bişiyi ellemicen.. buyüzden çok alet bozdum boşuboşuna.. tövbeliyim artık

@ ikokci...
    dual çalışıyor sorunsuzz....
    dvdlerde problem çıkabiliyor(muş) doğru.. bende şimdiye kadar bişi olmadı ama okuduklarımdan bunu anlıyorum.. o yüzden 3 markada sabitledim boş dvdleri.. philips, princo ve fly.. sorun çıkmadı neredeyse 50 den fazla dvd yazdım birini bile yakmadı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyclops_ -- 24 Ağustos 2006; 1:06:36 >

• saol kardesim bilgi için demek için biraz tırsıyorum formatı gozum almıyo bakcaz artık
  • A6Vm si olan arkadaşlar sizde hiç şöyle bir uyarı çıktımı?

Hub bağlantı noktasında güç yüklemesi.
    USB aygıtı hub bağlantı noktasının limitleri aşan güç kullandı.

Bu uyarı bilgisayara yüklenince çıkıyor vede hiç bir usb aygıtı kullanmadığım halde
    benchmark testi sırasında yada oyun sırasında çıkıyor uyarı!
    böyle bir sorunla karşılaşan oldumu?
  • sanırım benim laptopa da nazar değdi.

gözlemlediğimiki sorunum var.

birincisi dvd ve cd yazamıyorum nero ile.ashampoo diye bir yazma programı ile yazabiliyorum.ilginç bir durum var.

ayrıca touchpadin sol tarafında bir kararma meydana geldi.sanırım kasanın kalitesizliğini gösteren bir durum bu.kısa zaman içerisinde servise göndereceğim.cd-dvd yazmamasını filan hazmediyorumda kasa malzemesinin kararması çok canımı sıktı.umarım garanti kapsamında gerekli işlemleri yaptıracağım...
  • merhaba arkadaşlar, bu kadar övgüyü,özelliklerini bir de fiyatını gördükten sonra ben de kardeşim için a6vm aldım. iki gündür deniyoruz makineyi pek bir sorunu yok. tek problem makine kapalıyken cd dinleme özelliğini kullanırken çıktı. alet optik sürücüden gelen diskin dönme seslerini de hoparlörlere veriyor. normal windows ortamında da bunu yaptığını farkettik (kapalı haline göre daha az). windowstaki mesele ses ayarlarından "CD sesi" ni kapatınca çözüldü.

kapak kapalıyken kulaklık ile cd dinlemeye kalktığımızda sağ kulaklıktan sadece dvdromun çalışma seslerini duyabiliyorum. kulaklığın girişini yarım soktuğumuzda ses düzgün geliyor. oldukça ilginç. benzer sorun yaşayan var mı diye başlıkları aradım fakat gözüme çarpmadı. fikriniz nedir? alet yeni olduğundan direk değişime göndermeyi planlıyorum,bakalım sorun çıkaracaklar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azizto -- 31 Ağustos 2006; 23:39:28 >

• arkadasımbir hafta once o bilgisayarın aynısından arkadasım da aldı kasası oldukca iidir gordugun uzrede isşlemcide ii yanlız alırken bir 512 ram daha takarsan senin faydana olur daha cok performans alırısn harddisk 4200 rpm ve ekran kartıda gfors 7200 eger turbo cacha yazıyosa 256 mn kadar paylasımlki ramı o yuzden taktırmanı tavsiye ettim artı ozellikleri kamera ve kart okuyucu war bu fiyata alınabilcek en ii bilgisayar zaten fiyatın dusmeside asusun yen modeller cıkarması ve elindeki stokları tuketmek istemesi gonul rahtlıgıyla alabilrisn
  • şuanda güncel fiyatı nasıl?
  • su anda guncel fiyatı 1700 1600 ytl civarı bişiy
  • baya ucuzlamış ozaman...kaçırmamak lazımbu fırsatı...
  • Cyclops, daha önce de a6vm'nin ekranının altında parlak şerit sorununu yazmıştım. Sende de olduğunu söyledin servise götüreceğim demiştin. Merak ediyorum herhangi bir gelişme var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: catasthrope
    Cyclops, daha önce de a6vm'nin ekranının altında parlak şerit sorununu yazmıştım. Sende de olduğunu söyledin servise götüreceğim demiştin. Merak ediyorum herhangi bir gelişme var mı?

merhaba..

sorun devam etmekte halen.. işlerimin yoğunluğu nedeniyle bi türlü gidemedim istanbula.. bi bakıma, bilgisayarıma da ihtiyacım olan bi dönem.. erken götürsem belki alacak ve sonra size yollarız diyip ellerinde tutacaklar, işlerim aksayacak boğaziçine mail attım, ister gelin ister makineneizi yollayın derhal müdahale edilecektir diye cevap verdiler (bu cevaptan daha önce de böyle sorunlu makinelerin kendilerine geldiği çıkarsamasını yaptım ama???) önümüzdeki hafta mutlaka götürücem servise.. makineyi yollamaktansa elimle götürüp teslim ediyim.. onarımdan sonra bi daha aynı sorunun tekrerlanıp tekrarlanmayacağını merak ediyorum gidim bi konuşiim...

bişi dikkatimi çekti ,parlak hareli alana dokununca sıvı dalgalanması çooooook belli oluyor.. dokununca sıvı toplanması hissi var yani..diğer sağlam alanlarda böle hareket belli değil, bi de uzun süre baş aşşaaa tutunca makineyi ,o parlak alan ekranda üst tarafa doğru kayıyo.. hareket ediyor bozuk alan. alt taraf tertemiz oluyor...:S anlamadım bişi bu işten

durum hakkında bilgi veririm gelişme olursa...

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.