Şimdi Ara

Asus A3A recovery sorunu !!!ACİL!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
3.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar,kardeşime ait olan asus a3a nın recovery sorunu var,kendisi recover yaparken daha ilk cd deyken pili bitiyo ee güç takılı olmadığından alet kapanmış,açarkende cd yi çıkarmış baştan başlarım diye ama malesef şimdi ne yaparsak yapalım olmuyo,ne windows açılıyor,nede recovery yapılabiliyor.ben cd desteğilyle açayım dediğimde normal olarak işte birinci partitiona recover yap diyorum geliyor en son mavi recover ekranına kadar en sonunda da dank diye bir ses ve partition seçmedin diyor,yani benim anladığım c: diye bir şey görmüyor artık sanırsam.eee elimizde xp de yok sadece recovery cd si mevcut.her recover yapma girişimimizde eğer o ekrana kadar gelmemiz nasip olursa çıkan yazı sürekli olarak

Error#1822
    Error: No partitions selected

bu olmuyor diye tüm hd ye recover uygulamak istiyorum ancak ctrl+alt+del dediğimde mesela baştan başlayım recovery işine diye o zaman NTLDR eksik falan diye saldırıyo,neyse bundan kurtulupta recovery windows xp to entire HD dediğimde de

Error#1826
    Error# Free space not found diye bir hata veriyor.

anlayacağınız aşağı da yukarıda tükürsek olmuyor,ne yapacağımı şaşırdım delirme safhasına geldim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satusa -- 10 Aralık 2008; 12:24:55 >

• yokmu arkadaşlar bu sorunun cevapı aynı sorun bendede var tam rec. yaparken pili bitti bu hatayı veriyor yokmu bir caresi
  • quote:

Orijinalden alıntı: satusa

Arkadaşlar selamlar,kardeşime ait olan asus a3a nın recovery sorunu var,kendisi recover yaparken daha ilk cd deyken pili bitiyo ee güç takılı olmadığından alet kapanmış,açarkende cd yi çıkarmış baştan başlarım diye ama malesef şimdi ne yaparsak yapalım olmuyo,ne windows açılıyor,nede recovery yapılabiliyor.ben cd desteğilyle açayım dediğimde normal olarak işte birinci partitiona recover yap diyorum geliyor en son mavi recover ekranına kadar en sonunda da dank diye bir ses ve partition seçmedin diyor,yani benim anladığım c: diye bir şey görmüyor artık sanırsam.eee elimizde xp de yok sadece recovery cd si mevcut.her recover yapma girişimimizde eğer o ekrana kadar gelmemiz nasip olursa çıkan yazı sürekli olarak

Error#1822

bu olmuyor diye tüm hd ye recover uygulamak istiyorum ancak ctrl+alt+del dediğimde mesela baştan başlayım recovery işine diye o zaman NTLDR eksik falan diye saldırıyo,neyse bundan kurtulupta recovery windows xp to entire HD dediğimde de

Error#1826

anlayacağınız aşağı da yukarıda tükürsek olmuyor,ne yapacağımı şaşırdım delirme safhasına geldim

Anlattığından anlaşılana göre senin diskin tek parçaymış ve o tek parçanın da dosya sistemini başarılı bir şekilde silmişsin. Bir de disk üzerinde recover partition varmı onu söyleseydin, yani F9 la girip kurulum yapan bir disk bölümü var mı? Düzeltmenin birkaç tane yolu var.

1 - Win XP ya da daha yüksek bir win cd si bularak kurulum yapacaksın ve kurulum esnasında tekrar partitionları oluşturarak kurulum tamamlandıktan sonra yeniden recover cd lerinle eski lisanslı windowsuna döneceksin. En kolay çözüm yolu bu.

2 - İkinci çözüm daha sağlamdır ve birazcık teknik bilgi ve tornavida tutabilmeye bakar. İnce uçlu bir yıldız tornavida ile laptopun diskini sökersin, harici bir disk kutusuna geçici olarak takarak başka bir bilgisayara harici olarak takarsın. Bu taktığın bilgisayarın bilgisayarın windowsu üzerinden kendi diskinin bölümlerini oluşturursun, hatta 2 bölüm oluşturarak (C ve D) D'ye yedeklerini de atarsın ve kurulumda faydasını görürsün.

3 - Eğer Konya ' daysan gerekli ekipman ve teknik destek için benden destek alabilirsin.

• * kurulum esnasında tekrar partitionları oluşturarak kurulum tamamlandıktan sonra yeniden recover cd lerinle eski lisanslı windowsuna döneceksin. En kolay çözüm yolu bu. *

bu partitionları nerden oluşturacağız

bide sanırım rec. dosyaları Y: sürücüsünde var... bi yabancı forumsitesinde az bişey bulmuştum ama tam kavrayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rurik Eternally -- 4 Mart 2010; 8:13:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rurik Eternally

* kurulum esnasında tekrar partitionları oluşturarak kurulum tamamlandıktan sonra yeniden recover cd lerinle eski lisanslı windowsuna döneceksin. En kolay çözüm yolu bu. *

bide sanırım rec. dosyaları Y: sürücüsünde var... bi yabancı forumsitesinde az bişey bulmuştum ama tam kavrayamadım

O cümlenin başındaki kısımda winxp ya da vista ya da win7 ile kurulum yapma esnasında diyor.
    Yani emanet de olsa bir windows xp-vista-win7 cd si bularak onunla kurulum yapacaksın. Kurulum başlamadan önce sana diskle ilgili yapmak istediklerini soran bir ekran gelecek, o ekrandan diski tekrar bölümlerine ayıracaksın.

Disk üzerinde eğer bir recover partitionu gizlenmişse başlangıçta F9 ile açarak kurulumu oradan da yapabilirsin diyeceğim ama recover cdsi ile yapılamadıysa f9 dan da yapamayabilirsin. Eğer cdromdan yapılamama sebebi cd-rom sürücüdeki bir arızaysa zaten hiçbir şey kuramazsın. Sen daha doğrusu diğer arkadaş diskle ilgili bir sorunu tanımladığı için cevabı ona göre yazdım. Belki de senin makinenin problemi farklıdır.

• quote:

Hi everyone! I am very new here, Still learning(at least trying) all about computer tech! Thank you for reading!

* I have a Asus L4L, XP,

Few days ago, my laptop I think crashed. I was trying to recover it by using the recovery disc but it failed me.

Before I say anything. I have to admit that I was very very stupid that I didn't back up my files... and there are many important photos of my father whom passed away 3 years ago....so here I am asking for your help...

I wanted to save all my file under D: so I chose to recover with recover to first partition only.

First time I tried, in the middle of the recovery it showed > PowerQuest PQImage window and wanted me to insert media 2 containing file"Y:\ASUS.002 into drive Y" OK or No ( I don't believe i have the kinds of disc anyway)after I pressed OK then it showed, The media does not contain the file. But if I press No then it stop reccover. I had to reboot from that point.

Then I tried it again it showd error#1822, Error: No partitions selected...

I tried it with the XP disc, same thing happened.

Then I tried reboot to window xp, it showed rebooting to windows XP then C:\PQER....

I am really lost and have no idea what's happening with my laptop. I really need your help!

Thank you so much!
    Blue.

quote:

The media 2 containing file"Y:\ASUS.002 that it is asking for is the 2nd CD that contains all of the drivers. This second CD should have come with your laptop, if not you should be able to get Asus support to send you a new one since it is just Drivers. Some one else who owns the same laptop as you may also be able to send you a copy of the CD or an ISO.

If the important photographs you had were stored on the second partition D:\, then they are still fine and can be accessed even if you don't manage to get windows reinstalled using the recovery CD's.

quote:

I want to thank you so much for your quick respond.

When I tried to fix it now, it no longer shows me the option of > PowerQuest PQImage, insert media 2 containing file"Y:\ASUS.002 into drive Y" OK or No, anymore.

1. If I tried to recover for the recovery disc form ASUS. after pressed esc,
    due to the files that I want to save on my D drive. I chose recovery to the first partition only, it started the recovey confirmation but after that it just showed me >>> error#1822, No partitions selected....

2. If I try to recover from reboot to windows XP, it shows me C:PQER

3. If I try using the XP disc, it shows me C:PQER

It might be just a few of very simple steps to save my laptop, But I am just not good with it at all. Thank you in advance for guiding me through.

I have the recovery discs, th driver & utility disc and the XP disc with me.

quote:

I can't see why this is not working and I am assuming that your recovery CD's are in good condition and not scratched or anything.

If you still can't get any of this to work, I would try to get a stand alone copy of XP SP2 / SP3 and install from that and then use the Drivers CD to install all of the drivers. You can also try to source a Bart PE bootable recovery CD so that you can boot up allowing you to copy your files from the D:\ to some where safe.

I think you should get in contact with Asus support and explain everything to them in detail though.

quote:

My sugest just as LaptopNut siad:You can also try to source a Bart PE bootable recovery CD so that you can boot up allowing you to copy your files from the D:\ to some where safe.

quote:

When I reformatted my laptop, I didn't use the recovery discs because they were missing a lot of files (did not include the preinstalled softwares when you bought the new computer).
    To get all files as if it was brand new bought, I booted my recovery from a hidden partition in the hard drive.

I restored my computer just right now because some files were corrupted and chkdsk did not solve the problem. What I did was press F9 on startup, then select "setup Windows EMS." The recovery/reformat screen follows, then just press "next." No discs required, all files are from a hidden partition and my laptop's files are as if I just bought a brand new laptop. Tell me how it goes.

It might be too late by now to suggest this, but -

Before going any further with recovery CDs and stuff, I'd try to look into getting those important docs off of your HD. A gadget I adore the most is this Vantec adapter thingie.LINKY It's inexpensive and turns any drive into an external USB drive. If you can find access to a friend's computer, you should be able to pull those pictures off. Just make sure the pins align correctly.

I just recovered my 83x2 using the recovery disks right now, I forgot for a while to press F9 during boot-up and that was it. It should work..

böyle bir bilgi var

• quote:

* kurulum esnasında tekrar partitionları oluşturarak kurulum tamamlandıktan sonra yeniden recover cd lerinle eski lisanslı windowsuna döneceksin. En kolay çözüm yolu bu. *

Buradaki vatandaş benim birinci söylediğim metodu denemiş ve olmadığını söylüyor. Ben yine de ilk söylediğimi denemeni tavsiye ederim ama bu adamınki gibi çalışmayacak olursa 2. yola başvurabilirsin. Oradaki Y: dediği sürücü ise anlattığına göre cd-rom sürücü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    asus x553m driver sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Lenovo G505 Kasma Sorunu Yardım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • akşam xp CD side taktım ama cd den okuma yapmadı gene aynı rec. bölümüne girdi Cd bozuk diye düşündüm bu akşam yeni bir xp CDsi ile deneyeceğim....
  • quote:

akşam xp CD side taktım ama cd den okuma yapmadı gene aynı rec. bölümüne girdi Cd bozuk diye düşündüm bu akşam yeni bir xp CDsi ile deneyeceğim....

Aslında çok basit bir yol daha var. Eğer bütün diskin gittiyse ve kaybedecek birşeyin de yoksa Win98 açılış cdsi ile dos ortamına girerek fdisk yapabilirsin. Oradan non-dos partitionu silerek yeniden bir partition oluşturursun. Sonra ilk önce winxp kurarak bölümü ntfs ye çevirirsin. Çünkü win98 fat16 ve fat32 den başka dosya sistemini oluşturamaz ve görmez. Xp kurduktan sonra yine recover cdlerinle kurulum yaparsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @lp@sl@n

quote:

akşam xp CD side taktım ama cd den okuma yapmadı gene aynı rec. bölümüne girdi Cd bozuk diye düşündüm bu akşam yeni bir xp CDsi ile deneyeceğim....

Aslında çok basit bir yol daha var. Eğer bütün diskin gittiyse ve kaybedecek birşeyin de yoksa Win98 açılış cdsi ile dos ortamına girerek fdisk yapabilirsin. Oradan non-dos partitionu silerek yeniden bir partition oluşturursun. Sonra ilk önce winxp kurarak bölümü ntfs ye çevirirsin. Çünkü win98 fat16 ve fat32 den başka dosya sistemini oluşturamaz ve görmez. Xp kurduktan sonra yine recover cdlerinle kurulum yaparsın.

Yalnız senin söylediklerini yapacak kadar dos bilgim yok malesef... acaba tek tek komut komut yazabilirmisin neler yapacağımı eğer işe yararsa çok süper olur benim için

• quote:

quote:

quote:

Yalnız senin söylediklerini yapacak kadar dos bilgim yok malesef... acaba tek tek komut komut yazabilirmisin neler yapacağımı eğer işe yararsa çok süper olur benim için

Bunu buradan anlatmak çok zor ama deneyeyim.

Win98 açılış cd si ile bilgisayarını aç, DOS ortamına gir.

A:\ sürücüsü göründükten sonra "fdisk" enter
    Karşına gelen yazılara enter deyip geç.
    Önüne 4 basamaklı menü gelir. 3üncü basamakta kullandığın win98 cdsinin diline göre "delete partition" ya da "bölüm sil" gelir. Sen de 3 e basar enter diyerek silme kısmına gelirsin.
    Fakat bundan önce 4 yazıp enter diyerek diskin durumunu bir gör. Diskin silinmiş mi yoksa ne durumda diye bir bak. Disk 2 parça halinde ise sen C: yi sileceksin ki o da fat32 değil de ntfs ise "non-dos partition" olarak görünür. Disk tek parça ise zaten silebileceğin birtek C: vardır. D: olmadığı için kafan karışmaz.
    Tekrar 3 yazıp enter diyerek partition silme sayfasına gelirsin. Burada tekrar karşına 3 ya da 4 seçenekli bir menü gelir. Orada en sonda "delete non-dos partition" ya da "dos olmayan bölümü sil" yazar. O seçeneği seçersin ve entere basınca volum label yani diskin etiketini sorar, "non-dos olduğu için sormayadabilir. Sorarsa sürücünün adını yani c: yi girerek enter deyince c sürücüsü silinmiş olur.

Bu işlemden sonra esc ye basarak ilk menüye döneceksin. Oradan bu defa "create partition" ya da "bölüm oluştur" seçeneğini seçersin ve enter deyince karşına yine 3 seçenekli bir menü gelir. Oradan da "create primary partition" ya da "birincil bölüm oluştur" seçeneğini seçersin. Bu seçimden sonra 0 dan 100 e kadar disk okunur ve sonunda sana "disk alanının tamamını kullanayım mı" gibisinden bir soru sorar. Enter dersen diskinin tamamını C: sürücüsü olarak atar, ESC dersen sana bir ekran daha gelir " o halde ne kadarlık bir bölüm oluşturmak istiyorsanız buraya yazın" gibisinden bir yazı yazar. Senin oraya girdiğin rakam kadar diskte bir bölüm oluşturur ve C: oluşmuş olur. Senin makine özelliklerinde 40 gb hdd görünüyor. Bu sebeple yerinde olsam diskin tamamını c olarak ayırırım. Windows ortamına çıktıktan sonra acronis ya da partition magic ile tekrar bölerim ve Dyi o zaman oluştururum. Fazla dallanıp budaklanmadan bu kısmı halledebilirsen windows ortamında bu işler daha kolay olur.
    Enter diyerek dedik ki diskin tamamını c: sürücüsü yap. Bu enterdan sonra tekrar diski 0dan 100e kadar tarar ve "primary partition" yani birincil disk yani c: sürücüsü yani windows kuracağın ya da recovery kuracağın disk bölümü oluşturulmuş olur. ESC ye basarak çıkarsın ve değişikliklerin uygulanması için restart atmanı söyler sen de ctrl+alt+del diyerek reset atarsın.

Açılışta yine win98 ile dos ortamına girerek bu defa "format c:" komutunu girerek enter dersin ve devam etmek istiyormusunuz yazısına evet diyerek format atarsın. Formattan sonra tekrar reset çeker ve bu dea açılışta xp cdsi ile açarak xp yi kurarsın. kurulumdan sonra bahsettiğim programlarla diski bölersin ama tavsiyem hiç bölme, yedeklerin için harici bir disk kullan ki zaten 40 gb küçük bir disk. Windows XP kurulumunu yapma sebebi xp kurarken başlangıçta ntfs ye çevirmekle ilgili seçenek gelmesidir. Sen dos ortamında c yi formatlayarak fat 32 ye çevirdin, ntfs ye çevirme işlemini xp yapacak. aslında windows açılabilir durumda olsa dos komut isteminden convert komutu ile de fat32den ntfs ye çevirilebilir ama boşver kafanı karıştırmayayım. sen xp yi kur sonra tekrar başlatırken recover cd ile başlatarak recoverini kur.

Hiç dos bilmeyen için bu anlatımdan sonra kafa bulaşık teline dönmüştür zaten. takıldığın yerde sorarsın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Önüne 4 basamaklı menü gelir. 3üncü basamakta kullandığın win98 cdsinin diline göre "delete partition" ya da "bölüm sil" gelir. Sen de 3 e basar enter diyerek silme kısmına gelirsin.
    Fakat bundan önce 4 yazıp enter diyerek diskin durumunu bir gör. Diskin silinmiş mi yoksa ne durumda diye bir bak. Disk 2 parça halinde ise sen C: yi sileceksin ki o da fat32 değil de ntfs ise "non-dos partition" olarak görünür. Disk tek parça ise zaten silebileceğin birtek C: vardır. D: olmadığı için kafan karışmaz.
    Tekrar 3 yazıp enter diyerek partition silme sayfasına gelirsin. Burada tekrar karşına 3 ya da 4 seçenekli bir menü gelir. Orada en sonda "delete non-dos partition" ya da "dos olmayan bölümü sil" yazar. O seçeneği seçersin ve entere basınca volum label yani diskin etiketini sorar, "non-dos olduğu için sormayadabilir. Sorarsa sürücünün adını yani c: yi girerek enter deyince c sürücüsü silinmiş olur.

Bu işlemden sonra esc ye basarak ilk menüye döneceksin. Oradan bu defa "create partition" ya da "bölüm oluştur" seçeneğini seçersin ve enter deyince karşına yine 3 seçenekli bir menü gelir. Oradan da "create primary partition" ya da "birincil bölüm oluştur" seçeneğini seçersin. Bu seçimden sonra 0 dan 100 e kadar disk okunur ve sonunda sana "disk alanının tamamını kullanayım mı" gibisinden bir soru sorar. Enter dersen diskinin tamamını C: sürücüsü olarak atar, ESC dersen sana bir ekran daha gelir " o halde ne kadarlık bir bölüm oluşturmak istiyorsanız buraya yazın" gibisinden bir yazı yazar. Senin oraya girdiğin rakam kadar diskte bir bölüm oluşturur ve C: oluşmuş olur. Senin makine özelliklerinde 40 gb hdd görünüyor. Bu sebeple yerinde olsam diskin tamamını c olarak ayırırım. Windows ortamına çıktıktan sonra acronis ya da partition magic ile tekrar bölerim ve Dyi o zaman oluştururum. Fazla dallanıp budaklanmadan bu kısmı halledebilirsen windows ortamında bu işler daha kolay olur.
    Enter diyerek dedik ki diskin tamamını c: sürücüsü yap. Bu enterdan sonra tekrar diski 0dan 100e kadar tarar ve "primary partition" yani birincil disk yani c: sürücüsü yani windows kuracağın ya da recovery kuracağın disk bölümü oluşturulmuş olur. ESC ye basarak çıkarsın ve değişikliklerin uygulanması için restart atmanı söyler sen de ctrl+alt+del diyerek reset atarsın.

Açılışta yine win98 ile dos ortamına girerek bu defa "format c:" komutunu girerek enter dersin ve devam etmek istiyormusunuz yazısına evet diyerek format atarsın. Formattan sonra tekrar reset çeker ve bu dea açılışta xp cdsi ile açarak xp yi kurarsın. kurulumdan sonra bahsettiğim programlarla diski bölersin ama tavsiyem hiç bölme, yedeklerin için harici bir disk kullan ki zaten 40 gb küçük bir disk. Windows XP kurulumunu yapma sebebi xp kurarken başlangıçta ntfs ye çevirmekle ilgili seçenek gelmesidir. Sen dos ortamında c yi formatlayarak fat 32 ye çevirdin, ntfs ye çevirme işlemini xp yapacak. aslında windows açılabilir durumda olsa dos komut isteminden convert komutu ile de fat32den ntfs ye çevirilebilir ama boşver kafanı karıştırmayayım. sen xp yi kur sonra tekrar başlatırken recover cd ile başlatarak recoverini kur.

Hiç dos bilmeyen için bu anlatımdan sonra kafa bulaşık teline dönmüştür zaten. takıldığın yerde sorarsın.

Anlatım için çok çok sağol akşam deneyeceğim takıldığım yer olursa sana burdan yazarım...

Tekrar teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Anlatım için çok çok sağol akşam deneyeceğim takıldığım yer olursa sana burdan yazarım...

Tekrar teşekkürler

Aynı sorun bendede vardı recover cd side içindeki recoverde çalışmadı. Denemediğim yöntem kalmadı win98 cd ile formattan xp ile formata kadar ama olmadı. Servise gönderdim hardisk gitmiş dediler değişim bekliyorum hala. Umarım sen başarılı olursun yoksa servise giderse 40 günü gözden çıkar.

• @kemalwebnet nickli kullanıcıya pm atın.. onun da bunun gibi bi sorunu vardı. servise gönderdi. inşallah sizinki servislik olmaz..
  • evet sonucu söyliyim size :)

@lp@sl@n arkadaşımızın dediği gibi win 98 ile bilg. daki tüm bölümleri sildim.. ama daha sonra xp ile yükleme yapmadık direk recvery ile bilg. başlattım ve şuan o ilk baştaki hatayı vermedi direk yüklemeyi başlattı şu an yüklüyor bakalım zannedersem sorun kalmadı...

Bi sorun çıkarsa gene yazarım ama şuan için hal oldu gibi...

Teşekkürler
  • orjinal driver CD lerini takıp devam etttim ve şuan herşeyi tamam çalışıyor teşekkürler
  • quote:

orjinal driver CD lerini takıp devam etttim ve şuan herşeyi tamam çalışıyor teşekkürler

Senin disk arızan yok, win98 açılış cdsi microsoftun bugüne kadar ürettiği en devasa hizmetlerinden biri. Sadece dosya sistemin gitmiş, onu da win98 düzeltti. Çalıştığına sevindim, güle güle kullan, recover yaparken fişten çekmezsin artık.
  • quote:

quote:

orjinal driver CD lerini takıp devam etttim ve şuan herşeyi tamam çalışıyor teşekkürler

Senin disk arızan yok, win98 açılış cdsi microsoftun bugüne kadar ürettiği en devasa hizmetlerinden biri. Sadece dosya sistemin gitmiş, onu da win98 düzeltti. Çalıştığına sevindim, güle güle kullan, recover yaparken fişten çekmezsin artık.

Yok Laptop ama artık kendi şarjı ile kullanmak yok... ona ceza verdim deskop muhamelesi yapıyorum :P

Sağolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

@kemalwebnet nickli kullanıcıya pm atın.. onun da bunun gibi bi sorunu vardı. servise gönderdi. inşallah sizinki servislik olmaz..

Eğer ekranda kocaman EROR yazısı görürseniz yapılacak şey 98 cd si ile format atmak. (Tabi bende buda çözüm olmadı.) Servise gönderdim 30 ocakta kısmetse haftaya cuma 30 iş günü doluyor. Asusus defalarca aradım 30 gün içerisinde henüz sırada bilgisayrınız henüz sırada deyip oyaladılar. 1 Martta değişim yapalım faturasını gönder dediler. Faturasını gönderdik orjinal kutusu eksik dediler. Orjinal kutusunuda gönderdik incelenecekmiş incelendikten sonra değişim formu göndereceklermiş o formla yenisini alıcaz. Son gün 12 Mart o güne kadar aldım aldım cihazı alamazsam vericem avukata.

• quote:

Orijinalden alıntı: satusa

Arkadaşlar selamlar,kardeşime ait olan asus a3a nın recovery sorunu var,kendisi recover yaparken daha ilk cd deyken pili bitiyo ee güç takılı olmadığından alet kapanmış,açarkende cd yi çıkarmış baştan başlarım diye ama malesef şimdi ne yaparsak yapalım olmuyo,ne windows açılıyor,nede recovery yapılabiliyor.ben cd desteğilyle açayım dediğimde normal olarak işte birinci partitiona recover yap diyorum geliyor en son mavi recover ekranına kadar en sonunda da dank diye bir ses ve partition seçmedin diyor,yani benim anladığım c: diye bir şey görmüyor artık sanırsam.eee elimizde xp de yok sadece recovery cd si mevcut.her recover yapma girişimimizde eğer o ekrana kadar gelmemiz nasip olursa çıkan yazı sürekli olarak

Error#1822

Error#1826

Satusa ne yaptın, çözdün mü problemi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.