Şimdi Ara

Asus 8800gt Rev.2 Isı sensörü Problemi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
5.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oc yapmayacaklara asus iyi yapacaklar ise 8800gt nin birsürü modelivar
  • Arkadaşlar ben de bu modeli kullanıyorum... Şuan asus smartdoctor yazılımı ile ısı ölçülebiliyor... Yakında riva tuner'ında ısıyı göstereceğine eminim... Çünkü kartta sensör mevcut fakat Asus'un dediğine göre değişik bi sensör kullandıklarından ısı şuan için görünmüyor...

Fan devrine gelince ise fanın%100'de döndüğü söylenmiş... %100'de bile bu kadar az ses yaptığına göre üzerindeki soğutucu oldukça iyi... Tt Big typhoon'un 1200 devirde dönen 12 cm fanı asus'un çözümünden daha sesli çalışıyor... Şuan açık kasa kullanıyorum ve gece pc açık olduğunda ancak ses farkediliyor... Kasası kapalı olan arkadaşlar hiç ses duymayacaklardır...

Kartın oc potansiyeli ise oldukça iyi... 725 gpu'da crysis'i rahatlıkla oynatıyor... Sıcaklık ise 1 saat oyun sonrası 65c... Bugün ramleri 2100'a çektim ve crysis oynadım sorunsuz... 2006 yı denemedim ama crysis'i geçen 2006'da sorun çıkarmaz... En son 740/1800/2030'da 2006 testi denemiştim... Herhangi bi artifact vs yok... Bu arada unutmadan 1.1v veren biosun yüklü olduğuna da belirteyim..

Ben şahsen kartı tavsiye ediyorum... Isı sorunu yok... Fan sesi yok... Oc potansiyeli'de doğal olarak güzel oluyor... Yakında gerekli bios ve driver çıkacaktır merak etmeyin... Asus böyle bi durumu pas geçemez...

• Erdemliol inşallah sürücü çıkar. meerakl bekliyoruz.. Asusun bu kartı alelacele çıkardığını düşünüyorum. Yoksa kimse asusun böyle eksik işler yapacağını düşünmez. Ben 1680*1050 ekranda Crysis hiç zevk alarak oynamadım. Bu çözünürlüğe bu kart gitmez ama şimdilik bununla idare edeceğim.
  • Var mı bir gelişme bende bu karttan almayı düşünüyorum ya asus yada palit
  • quote:

Orjinalden alıntı: diciotto

Var mı bir gelişme bende bu karttan almayı düşünüyorum ya asus yada palit

Al valla. sapphire x1800 faciasından sonra iyi gelir.

Kart kaliteli. Internette araştırdığım kadarıyla her markada kötü kartlar çıkıyor. Ama Asus 8800GT den donanım arızası vs. şikayet eden yok. Büyük fanlı olan Rev2 Asus8800gt ler bazı eski anakartlarda çalışmamış. Çözüm yolunu da kartlara REV1 8800gt biosu yükleyerek bulmuşlar. Bu kadar kusur kadı kızında da olur. Kart ısınmıyor ve sessizdir. Ramlerde heatsink olmamasının sebebi ısınma sorunu olmadığı içindir. Qimonda ramler daha az ısınıyor ve 2ghz hızda hiç sorun çıkartmıyorlar.

• Stabil hızları nedir hocam oc yaptın mı karta valla palit sonic ile asus arasında gidip geliyorum sonicde 3 faz oluşu beni cezbediyor
  • Benimki biraz takoz çıktı. Default voltajla 660/1728/2000 mhz yaptı. Bios mod ile 1.05 gpu voltajını 1.1 yaptım ve şu anda 702/1728/2000 de biostan modlayıp kullanıyorum.(Asus En8800GT TOP Edition hızları) GPU daha gidiyor ama zorlamadım fazla. 1.15 voltla 760 yapılabilir stabil olarak. Soğutma süper zaten. Palit de fena değil bu arada. Alırsan Palit 1gb 8800gt öneririm. 512 mb alacaksan Asus al.

Not: Bio mod yapacaksan asus smart doctoru uninstal et. Ram hızını 1500 e çekiyor(ramlere de Bios mod yapınca)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 2 Ocak 2008; 1:02:38 >
  • Benim önceki kart 1 gb 2900 pro idi yüksek belleğin espirisi pek olmadı ama crysis gibi oyunlarda çoğalırsa 512 bile yetmiyecek hayırlısı ne ise o olsun artık izmirde bulsam kartları hangisini alacağım sorun olsun
  • Bu kartı daha önce sipariş etmiştim fakat gerek atinin renk kalitesi olsun gerek DX10.1 olsun 70 ytl aşağı hd3870 modelini sipariş ettim darısı diğer arkadaşların başına
  • Arkadaşlar aynı problemi bende yaşıyorum. 4 aydır smartdoctor güncelletip duruyolar. işin esprisi cizgidende bir cevap gelmiyor. Bu problemi çözen biri varsa yardımcı olabilir mi?
  • Mod fln yapmadım. Bios güncellemesi yapınca sensörler çalışıyor mu bu problemi aşmış bir arkadaş var mı ? ben hala ram ısısını ve fan ayarlarına erişemiyorum. Voltaj değerleride görünmüyor. Yardım pls!
  • Fan hızı sabit. Ne artıyor ne azalıyor. Ayar yapamazsınız.
    Sensör için şu konuyu okuyun:http://forum.donanimhaber.com/m_22780640/mpage_1/key_//tm.htm#22781295
  • yanlız savage bende rev2 versiyonu var büyük fanlı olanlardan. 5.14 versiyonu var smartdoctor'un en güncel hali oda. Ancak gpu sıcaklığı hariç hiç birşeyi göremiyorum. Bu durumda olan bir sürü arkadaş vardı bu kartlar ilk geldiğinde. Acaba problemleri çözüldü mü? Orda yazanıda bir deneyeyim de . Çok sağol. Yani çizgiye 4 aydır soruyorum adam akıllı bir cevap gelmedi. Buraya yazalı dahaca 2 saat olmadan en azından bir referans gösterdin bana. Hll olsun. Demekle yetmez raplarr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtash -- 25 Nisan 2008; 14:08:33 >

• Netice olarak bellek sıcaklıkları ve voltaj değerlerine ulaşabiliyor muyuz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SorrowOcean

Asus Türkiye'ye haber veren oldu mu?

Asus Türkiye aramanın faydası yok arkadaşım. O işlerle ilgilenmiyorlar. Ben 1.5-2 ay önce mail attım kendilerine sistemimde xp'i çalışmıyor.Sebebi bu ekran kartı yada striker 2 formula anakart olabilirmi diye bana boğaziçi bilgisayara sorun diye cevap yolladılar. Kendileri LCD monitör,CTR monitör dışındaki konularda yardımcı olamazlarmış. Kısaca bana biz kasa içi ürünlerle ilgilenmiyoruz diye cevap yollamışlardı. Bana asus ürünlerini türkiyede piyasaya boğaziçi bilgisayar sürüyor diye cevap verdiler
  • Evet bende çizgiye yazmıştım öyle bir kaç kişi cevap verdi ama yetkili bu işi bilen kimse yok. Anlamış değilim ben teknik servis denen mantığı. Teknik servis sadece parçayı inceler sonra gerekeni yapar diye bir kaide mi var. Online hizmet nerde? Adamlar 4 aydır smartdoctor yenisi geldi olacaktr smart doctor yenisi geldi olacaktır. Vallaha şaka gibi.
  • Topic "Anti ASUS TOPICI" olma yolunda ilerliyor.
    Asus 8800GT lerden artifact göreni ne gördüm, ne de duydum. Ama diğer markalarda artifact tan tutalım "SHADER ERROR" a kadar her hata çıktı.
  • :D Haklısın abicim dee ben overlock yapabileyim diye glaciator ve qimond bellekler koymuşlar. Ama sıcaklık ve voltajı göremeyeceksem ne işime yararki. He ısınmıyo bellekler sıcaklıktanda korkmaya gerek yok diyeceksiniz; haklısınız. Ama ben sadece bunu öğrenebiliyor muyuz asus' bu soruna çare getirdimi onu soracaktım bilader?
  • Abicim yok mu şu soruma bi ayar verecek ?
  • yokmu bi gelişme fan sesini biraz daha azaltsak :(
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.