Bugün R.U.S.E. oynarken oyunun grafik ayarlarını düşük bir seviyeye getirdim ve bir anda ekranda sanki aşırı ısınma problemi varmış gibi pek çok bozuk görüntü ve noktalar meydana geldi ve bilgisayarım takıldı. Bunun ardından reset tuşu ile baştan başlattığımda açılış ekranından itibaren ekranda pek çok bozuk görüntü mevcuttu ve Windows ekran kartımı tanımıyordu. (800x600 ile açıldı ve driver 8800gt olarak görünmüyordu). Bilgisayarı kapattım, ekran kartını çıkardım, ram leri çıkarıp tekrar sağlam taktım ve ekran kartının slotunun tozunu alarak dikkatle tam oturtarak tekrar yerine taktım. Bu sefer baştan başlattığımda monitöre hiç görüntü gelmiyor ve monitörün güç ışığı yanıp sönüyordu. Elimdeki eski bir ekran kartıyla denediğimde sorun yok (şu an o eski ekran kartını kullanıyorum.) 8800GT ekran kartımda bir yanık kokusu veya bozulma sırasında bir ses gelmedi. Isınma problemi veya fanın dönmemesi gibi bir sıkıntı da mevcut değil. 2 yıldır kullanıyorum ve garantisi yeni bitmiş durumda, hiç sorun yaşamamıştım. Sizce bu durumda sorun ne olabilir ve ne şekilde çözebilirim?
Okuduğunuz için ve vereceğiniz yanıtlar için şimdiden teşekkürler!
Kartın garantisini hangi firma sağlıyor.Biliyormusun?
Gold bilgisayar sağlıyor fakat garantisi 5 gün önce bitmiş maalesef. Şaka gibi :)