Şimdi Ara

ASUS 7950GX2 arkadaşım satıyor acaba iyimidir_???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşım ASUS 7950GX2 model ekran kartını satıyor 260ytl'ye bende bi an düşündüm almayı ama bu kart hakkında pek bir bilgim yok ama bir çok oyunu kusursuz bir şekilde çok rahat oynuyor benimde hoşuma gitti..

internettede pek fazla bir bilgi bulamadım bu kart hakkında satılmıyor hiçbiryerde acaba nasıl bir kart özellikleri nedir bilen warsa ve paylaşırsa çok sewinirim acaba kaliteli bri kartmıdır???? şimdiden teşekkürler

• 250 260 ytl ye 8800gts 320mb ikinci el olarak bulunabiliyor. büyük ihtimal(emin değilim) 7950gx2 den daha iyidir. ama daha bilgili bir arkadaşın benide aydınlatmasını istiyorum. 8800gts 320 mb - 7950gx2 den iyi ise daha iyi bir tercih olacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ylönen

arkadaşım ASUS 7950GX2 model ekran kartını satıyor 260ytl'ye bende bi an düşündüm almayı ama bu kart hakkında pek bir bilgim yok ama bir çok oyunu kusursuz bir şekilde çok rahat oynuyor benimde hoşuma gitti..

internettede pek fazla bir bilgi bulamadım bu kart hakkında satılmıyor hiçbiryerde acaba nasıl bir kart özellikleri nedir bilen warsa ve paylaşırsa çok sewinirim acaba kaliteli bri kartmıdır???? şimdiden teşekkürler

Arkadaşım forumu hiç okumuyormusun bu satten sonra 7950gx2 alınırmı hiç çift gpu da olsa tek 8800gts herzaman fark atar 2.el bulabilirsen 320mb lığından al bir tane yada biraz daha ver 8800gt al

• http://urun.gittigidiyor.com/MSI-GeForce-8800GTS-320Mb-320BIT-OC-2-Haftalik_W0QQidZZ6995641

Görüldüğü üzere henüz 8800gts dahi 300ytlnin altına inmedi ama 7950gx2yede o para verilirmi emin değilim 7900gtler 150ytlye kadar indi iyi düşünmek lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zotac 4060 TI alınır mı acaba
    2 yıl önce açıldı
    Gigabyte Laptop Alınır mı?
    3 yıl önce açıldı
    zotac mı msi mı ??
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.