Bildirim
ASUS 7850 YÜKSEK GPU SKORU
Russell Hobbs tost makinesi [3'ü 1 arada: 17888-56 masa üstü ızgara, açık ızgara plakaları, panini ve sandviç makinesi, temas ızgarası, aynı anda her iki taraftan] paslanmaz çelik, yapışmaz kaplamalı plakalar : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B008MZKS5C
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aman ikinci bir BMW vakası olmasın da kartınız iyi çıkmış olabilir ama ne olursa olsun GPU frekansını 950'de tutarak yüksek skor alamazsınız daha fazla OC yapmanız gerekir. Daha güncel olan 3DMark 11'de X skoru koyarsanız daha iyi yorum yapabiliriz, keza daha çok bu test ile kıyaslıyoruz kartları. Ak ile kara ortaya çıkacaktır o zaman -
quote:
Orijinalden alıntı: cianni
Aman ikinci bir BMW vakası olmasın da kartınız iyi çıkmış olabilir ama ne olursa olsun GPU frekansını 950'de tutarak yüksek skor alamazsınız daha fazla OC yapmanız gerekir. Daha güncel olan 3DMark 11'de X skoru koyarsanız daha iyi yorum yapabiliriz, keza daha çok bu test ile kıyaslıyoruz kartları. Ak ile kara ortaya çıkacaktır o zaman
Yok dostum zaten puan almak için yapmıyorum oc yi fakat çok yüksek puan aldı ona şaşırdım oyun kasmasın full detay yeterlidir -
Soficim o değilde ya senin kullandığın windows araç çubuğu nedir o yukarıda gizli olan ama üzerinde gelince beliren şey . 0:05'inci saniyedeki gibi -
Ben bu skoru GTX560 ın günlük kullanım hızlarındayken alıyorum, dikkat edin "Ti" siz düz 560. -
quote:
Orijinalden alıntı: B.M.W
Ben bu skoru GTX560 ın günlük kullanım hızlarındayken alıyorum, dikkat edin "Ti" siz düz 560.
Zorlayım istersen hocam 1300 e çekeyim 950 yi :) oc performansını biliyorsunuz 7850 nin bende hemen hemen standart hızlarında yaptım -
quote:
Orijinalden alıntı: hakanayvaz41
Soficim o değilde ya senin kullandığın windows araç çubuğu nedir o yukarıda gizli olan ama üzerinde gelince beliren şey . 0:05'inci saniyedeki gibi
Hocam o çok zor iş boşver 3 ayımı aldı o :) sen takıl masaüstü alısması çok zor zaten -
quote:
Orijinalden alıntı: ErknOzyurt
quote:
Ben bu skoru GTX560 ın günlük kullanım hızlarındayken alıyorum, dikkat edin "Ti" siz düz 560.
Zorlayım istersen hocam 1300 e çekeyim 950 yi :) oc performansını biliyorsunuz 7850 nin bende hemen hemen standart hızlarında yaptım
ben voltajsız 930 da kullanıyorum, ve son derece stabil önemli olanda bu. -
quote:
quote:
quote:
Zorlayım istersen hocam 1300 e çekeyim 950 yi :) oc performansını biliyorsunuz 7850 nin bende hemen hemen standart hızlarında yaptım
ben voltajsız 930 da kullanıyorum, ve son derece stabil önemli olanda bu.
Hocam ekran kartınada voltaj vericeksek vay halimize bende 1200 de stabil kullanıyorum fakat ömrünü kısaltmaya gerek yok 1300 de stabil oranı tam değildi cünkü voltaj vermıyordum :)
-
bence aldıgın deger normal.bak eskı testlerımden olanları eklım..
-
bonser24:
Şimdi msi afterburner'dan hızları yükseltince voltaj vermeye gerek var mı ?
Ben günlük stabil olarak 1050/1450 %50 fan ile kullanabiliyorum.Ama gereksiz olduğu için 1000/1250'de çalışıyortırıyorum %50 fan ile. -
quote:
Orijinalden alıntı: bonser24
bence aldıgın deger normal.bak eskı testlerımden olanları eklım..
İşlemci detayını atlamayalım :) 3.9 ile 5.0 arasında çok fark var ayrıca ben cpuyu devereye sokmadım sadece kart
-
quote:
quote:
quote:
quote:
ben voltajsız 930 da kullanıyorum, ve son derece stabil önemli olanda bu.
Hocam ekran kartınada voltaj vericeksek vay halimize bende 1200 de stabil kullanıyorum fakat ömrünü kısaltmaya gerek yok 1300 de stabil oranı tam değildi cünkü voltaj vermıyordum :)
Hocam he diyip geçmen lazım ben taktiği vereyim de gerisi sana kalmış
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X