Şimdi Ara

ASUS 27' VG278H 3D GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu monitörü kullanan var mı acaba ? Fiyatı çok yüksek.Vatandan %25 indirimli 1.500 tl ye felan geliyor.Acaba verdiğimiz paraya değermi ? Buyrun link

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-vg278h-27-vg278h-3d-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=59048

Küçükyalı/İstanbul
  • bence bu kadar parayı bu monitöre verme imac falan al en iyi görüntü onda

http://www.bimeks.com.tr/urun/121553/samsung-s27a950ds-27-genis-ekran-3d-led-lcd.aspx

Orijinalden alıntı: evilallwin

illaki 27" 3D bir monitör alacağım diyorsan benim de kullandığım samsung 3D led monitörü tavsiye ederim. Monitörüm kalitesi bir yana şık görünümü de müthiş. Bimex den 1400 tl ye aldım.

http://www.bimeks.com.tr/urun/121553/samsung-s27a950ds-27-genis-ekran-3d-led-lcd.aspx

Bana göre çok tipsiz bi monitör yoksa kaliteli bi ürün.Ayrıca asus nvidia 3d vision 2 yide kullanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roguemtracken -- 22 Mart 2012; 14:28:34 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gercekten mukemmel bir monitor vatana geldigi gun indirimle 1.500tl ye aldım aldıktan sonra inanın daha once renk gormemisim diyeceksiniz ayrıca 3d vision 2 kullanacaksanız kesinlikle almanız gereken ve suan en iyi monitor ancak 3d vision 2 veya gtx 580 veya gtx680 ile kullanmayacaksanız 1.500 rl vermeniz biraz sacma olur onun yerine 3d 120 hz olmayan farklı bir 27inch monitore yonelmeniz daha mantıklı ve daha ucuz olur sizin icin
  • Dün vatandan aldım :). salı ya da çarşamba gelir. İnceleme şeklinde yayınlamayı düşünüyorum. samsungunm modelini alacaktım ekran kartım nvidia olduğu için oyunlarda 3d performansı nvidia 3d visionla daha iyi olur düşüncesiyle asus tan yana tercih yapyım umaruım pişman olmam. 42 inç 3d led tv parasına 27 inç monitör aldık :P
    i7 7700k,MSI Z270 Pro Carbon,MSI GTX 1080 Gaming X , Arctic Freezer 240,Gskill Ripjaws CL15 3000 Mhz , Samsung 850 EVO 500 GB,Seasonic X-850 PSU, AOC P2460PG G-SYNC
  • Mesut çevik bir diz üstü bilgisayar inelemesinde notebookdan görüntüyü ekrana aktarmış vaziyette kullandığını görmüştüm.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.