Şimdi Ara

ASUS 27' VG278H 3D 120Hz LED MONİTÖR (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
3
Favori
8.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

bu aralar monitör almam gerek ve gerçekten de hiç bir yerde gaming monitör yok...
  • Valla bende anlamadım 24 inç bir kaç tane model var onlarda yurt dışında satılan fiyatlarının 3 katı falan resmen gururma yediremediğimden alamıyorum. Valla diğer komponentlerde bu kadar fark yokr yurt dışı ile ama Türkiyedeki monitör modelleri hem çok kıstlı, düzgün çeşit yok hem de oldukça pahalı.
  • Asus bu monitör üretiminde hangi değerli metalleri kullanıyor acaba?
  • nodar kullanıcısına yanıt
    asus anakartta ses kartın gazı aldı bir kere, tutabilene aşkolsun.
  • bu monitör bende var 1.5 senedir kullanıyorum ama satıp acaba tvyemi geçsem diyorum 47 inç LG LA 660S alsammı diyorum ne dersiniz beyler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thathurts

bu monitör bende var 1.5 senedir kullanıyorum ama satıp acaba tvyemi geçsem diyorum 47 inç LG LA 660S alsammı diyorum ne dersiniz beyler?

gaming monitörü ; monitör olarak kulanıyorsan geç tv ye. ama tv de pc baglantyısında 60 hz alıcaksın. ms de cabası.

şayet 120 hz kullanıyor vede light boost kullanmıyor isen monitöründe seni pek etkilemez.
    bu soruyuda sorduğuna göre bence sen en güzeli tv monitörüne geç.
    aman başka okuyanlar yanlış anlamasın dalga geçiyorum son lafımla.
  • ben 3d için kullnadığım için memnunum
  • 3D Vision teknolojisi ölmeye yüz tuttu, umarım Nvidia bu alanda bir devrim yapar da o kadar profile yazık olmaz. Çok üzülürüm böyle bir teknoloji ölürse. Gözlüksüz 3D olayları gelişti, keşke Nvidia bir denese
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

quote:

Orijinalden alıntı: Thathurts

bu monitör bende var 1.5 senedir kullanıyorum ama satıp acaba tvyemi geçsem diyorum 47 inç LG LA 660S alsammı diyorum ne dersiniz beyler?

gaming monitörü ; monitör olarak kulanıyorsan geç tv ye. ama tv de pc baglantyısında 60 hz alıcaksın. ms de cabası.

şayet 120 hz kullanıyor vede light boost kullanmıyor isen monitöründe seni pek etkilemez.
    bu soruyuda sorduğuna göre bence sen en güzeli tv monitörüne geç.
    aman başka okuyanlar yanlış anlamasın dalga geçiyorum son lafımla.

İyi ama bahsettiğim tv 400 hz hocam ve MS çok umrumda olan birşey değil. Sizce napsam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Thathurts kullanıcısına yanıt
    Tvlerdeki hz olayi monitordekilerden.cok farkli. 400 hz yazar ama mouse ve klavye 1 saniye gec oynar tv ekraninda. Bunu da anca tvyi 60hz moduna getirerek asarsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu monitöre sahip olan arkadaş varmı cd içerisindeki driver lazım tada .inf dosyası hiç bir yerde yok malesef win 10 görmüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.