Şimdi Ara

Asus 23' MS238H LED Full HD Monitör kullanıcı incelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
0
Favori
12.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: __Tyler Durden__

Bunlar da Metro 2033 oyunun 1920*1080 çözünürlük tüm detaylar en yüksekte açık halde alınmış görüntüleri, bu oyun metro da geçtiği için sürekli karanlık ortam var, siyah renklerin durumu için yardımcı olabilir
     Asus 23' MS238H LED Full HD Monitör kullanıcı incelemesi

hocam frapsla yada prinscreen ile aldığın görüntü monitor hakkında bize hiç bilgi vermez, bu screenshotlar ekran kartının gösterdiği dijital görüntüler, monitorun görüntü kalitesini göstermek için fotoğraf makinesiyle ekranı çekmen lazım...
    "For there is one thing we must never forget...the majority can never replace the man. And no more than a hundred empty heads make one wise man will an heroic decision arise from a hundred cowards." -
    -- Adolf Hitler

• Tam diyecektim bir kişi bile yazmamış şunu neyseki @TURK SITH arkadaş söylemiş. Aldığın print screen ya da fraps görüntülerinin hiçbir şekilde monitorün kalitesi hakkında bilgi vermez.Monitor dış birimdir dışa görüntüyü gösterir.Oysa fraps ile print screen ile alınan görüntü direk ekran kartının çizdiği görüntüyü verir.Bunlarla anca oyunun kalitesi anlaşılır. Monitorün gösterdiği görüntü ise ancak dışardan kamera ile çekilen görüntülerde anlaşılır tabi o da ne derece olur ya. Anca bir fikir verir belki dslr türü makine ile prof çekilmesi lazım. Yani fraps ile SS ile monitorün kalitesi anlaşılmaz ister 65" plazmaya bağla ister 15" tüplüyü bağla fraps screenshot ile aynı görüntüyü alırsın. Hatta monitörü takma o şekil frapstan ya da prnicscreen ile görüntü al yine aynı ekran görüntüsünü alırsın. Çünkü dijital çıkıştır. Bir de vereceğin ekran görüntüleri de herkes kendi monitoründe nasıl görüyorsa o şekil görecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 23 Kasım 2010; 1:25:44 >
    LG 47" LM660s CINEMA 3D SMART TV SAMSUNG LE-46"C530 LCD TV Samsung i9100 Galaxy S II Cowon X9 Intel Core i7 3770K @4,3Ghz - ASUS P8Z77-V DELUXE - 16GB RAM GSKILL(2*8GB) RIPJAWSX-1600MHZ CL9 - OCZ 256GB VERTEX 4 SSD - 2TB WD Caviar Black HDD - 2GB MSI GTX680 LIGHTNING GDDR5 - CORSAIR AX850 850W GOLD PSU - RAZER GOLIATHUS SPEED MousePad - Cooler Master HAF-X Full Tower Kasa - Logitech X-530 5.1 Speaker - RAZER DEATHADDER 3500 v2 - LOGITECH G510 GAMING KEYBOARD - LOGITECH G35 Gaming Headset 7.1 - NOCTUA NH-D14 Cpu Cooler - 22" ACER H223HQ LCD Wide Screen FULLHD Monitör 2 MS, DVI, HDMI, Full HD - 4TB 2x2TB=8TB WD My Book Essential External HDD

• Turk Sith ve Formel hakkaten ben düşünmedim bunu, arada bir iki tane fotoğraf makinesiyle alınmış görüntü var ama fırsat bulunca eklerim fotoğraf makinesiyle çektiğim görüntüleri. Uyarınız için teşekkürler

Orijinalden alıntı: 1³

Güzel inceleme eline sağlık
    Bende yaklaşık 1 aydır, yurt odamdaki pcimde kullanıyorum. Oyun performansı beklediğimden çok iyi ama aynı şeyi filmler için söyleyemeyeceğim. Diğer eksisi de, beyazların, bakış açısına göre fazla yeşile dönmesi. Ama genel anlamda alınalabilir diyebilirim.
    Ayrıca, içinden çıkan şeffaf ayaklıkla biraz daha dikleştirmek mümkün (aparatı yuvasına oturtmadan, kendinize göre ayarlıyarak). Tam 90° lik açıyla kullanmasamda (düşme tehlikesi nedeniyle), 5-10° lik eğik şekilde rahatlıkla kullanılıyorum ki zaten eğik olmasınında görüntüye bir zararı yok, sadece alışkanlık
    Edit:  Asus 23' MS238H LED Full HD Monitör kullanıcı incelemesi
    Karanlıktaki görünüşü için çektim ama cep tel ile anca bu kadar

kardeş resmen ironman canlı gibi. 3d gibi. farklı .. ama aslında o monitorde film izlerken gigaworks T20 değil de daha çok T3 daha çok yakışır gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tibitermo -- 23 Kasım 2010; 14:12:35 >
    *Chevrolet Cruze 1.8 LS

• full hd de kaç hertz veriyo ?

psn:Canawar86
  • quote:

Turk Sith ve Formel hakkaten ben düşünmedim bunu, arada bir iki tane fotoğraf makinesiyle alınmış görüntü var ama fırsat bulunca eklerim fotoğraf makinesiyle çektiğim görüntüleri. Uyarınız için teşekkürler

Önemli değil dostum güle güle kullan monitorünü Güzel bir cihaz.
    LG 47" LM660s CINEMA 3D SMART TV SAMSUNG LE-46"C530 LCD TV Samsung i9100 Galaxy S II Cowon X9 Intel Core i7 3770K @4,3Ghz - ASUS P8Z77-V DELUXE - 16GB RAM GSKILL(2*8GB) RIPJAWSX-1600MHZ CL9 - OCZ 256GB VERTEX 4 SSD - 2TB WD Caviar Black HDD - 2GB MSI GTX680 LIGHTNING GDDR5 - CORSAIR AX850 850W GOLD PSU - RAZER GOLIATHUS SPEED MousePad - Cooler Master HAF-X Full Tower Kasa - Logitech X-530 5.1 Speaker - RAZER DEATHADDER 3500 v2 - LOGITECH G510 GAMING KEYBOARD - LOGITECH G35 Gaming Headset 7.1 - NOCTUA NH-D14 Cpu Cooler - 22" ACER H223HQ LCD Wide Screen FULLHD Monitör 2 MS, DVI, HDMI, Full HD - 4TB 2x2TB=8TB WD My Book Essential External HDD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canawar_

full hd de kaç hertz veriyo ?

Full HD'de 65 Hz veriyor ki bu büyüklükte bir monitör için yeterli bence.
    Formel teşekkür ederim dostum.

quote:

full hd de kaç hertz veriyo ?

Full HD'de 65 Hz veriyor ki bu büyüklükte bir monitör için yeterli bence.
    Formel teşekkür ederim dostum.

ben masaüstünde samsung 17'' 794mb crt monitör kulanıyorum ve en yüksek çözünürlüğünde 60 hertz veriyor ve oyunlarda hiç memnun olmadım aldıgımdan beri ama çözünürlüğü düşürüp hertz i yükseltince oyunlar kaymak gibi oluyor (akıcılık açısından) bundada öle bi sorun olurmu?

• quote:

ben masaüstünde samsung 17'' 794mb crt monitör kulanıyorum ve en yüksek çözünürlüğünde 60 hertz veriyor ve oyunlarda hiç memnun olmadım aldıgımdan beri ama çözünürlüğü düşürüp hertz i yükseltince oyunlar kaymak gibi oluyor (akıcılık açısından) bundada öle bi sorun olurmu?

CRT monitörlerle LCD monitörler arasında hertz olayı farklı o yüzden aynı şey led ya da lcd monitörlerde olmaz.

• quote:

arkadaşlar bugün e özel vatanda world kart a %25 indirim var 401 liraya 6 takside geliyor aslında asus öneriyolar ama o 700 lira nediyorsunuz alınırmı acil şimdi ısmarlıyıcam ?

Ben almadan çok araştırdım kesinlikle önerebilirim çok memnunum, o fiyata kaçırma derim

• quote:

siparişi verdim :) hızlı gönderi yazıyor inşallah en kısa sürede elime ulaşır :)

Hayırlı olsun güle güle kullanının. İzlenimlerinizi bekliyoruz.
  • Selam arkadaşlar. Ben Samsung XL2370 23" 2ms almayı düşünüyorum. Ama buradaki yorumları görünce acaba dedim. Hiç bu 2 monitörü kıyaslayan oldu mu? Artı ben monitörü internetten alacağım ve en büyük korkum ölü piksel olayı. Bu monitörde ölü piksel sorunu yaşayan oldu mu veya yaşarsak ne gibi garanti şartları var? Bilgilendirirseniz sevinirim.
  •  Asus 23' MS238H LED Full HD Monitör kullanıcı incelemesi

bende ps3 den bi resim ekliyeyim (iphone ile çekildi video 720p durdurarak çektim) monitör güzel ama işte ben renk olayını bir türlü ayarlıyamadım birde filmlerdeki siyahlar çok göze batıyor karanlıklar çok oluyor film konusunda benim eski 32 inç hd ready lcd tv daha iyi oyunlarda güzel ama benim gözüme batan siyah ve gri den dengesi biraz başarısız olmuş netliğine bir laf yok ama siyah ve gri olayı benim çok gözüme batmaya başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canawar_ -- 7 Aralık 2010; 13:45:35 >

• bu monitörü kullanan arkadaşlar sizden yardım bekliyorum bende aynısından aldım ama hdmi ile pc ye bağladığımda görüntü tam büyük geliyor ve böylece kenarlardan ve üstten kesiyor d-sub ile bağladım oda 500 lira lık bir monitör için ayıptır d-sub kullanayım kullanan arkadaşlar hdmi den mi bağladınız ve neden bende kenarları tam doldurmuyor bu sorunu hal edebilen yada karşılaşan biri varmı

• hal ettim ekran kartı içersinde var olan bir menüden ekrana tam sığrdırım şimdi görüntü güzel his 5850 ekran kartıyla kullanıyorum görüntü iyi
    | 1.5 Ghz Qualcomm Dual-Core SnapDragon İşlemci | QHD 4.3" Multitouch Ekran |
    |3G, 14.4 Mbps İndirme Hızı | Bluetooth 3.0 | Android 2.3 - Htc Sense 3.0|
    | 540 x 960 Piksel S-Lcd | 8Mp Kamera 1080p Full HD Video Kayıt |
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.