Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ASUS 23.6" VN247H 1ms Full HD HDMI Gaming Monitör - 600 TL Şişli / İstanbul Satın Al 21 Temmuz 2020 16:27 1 1 ASUS 23.6" VN247H 1ms Full HD HDMI Gaming Monitör - 600 TL Şişli / İstanbul Merhabalar, monitörü zamanında bende bu forumdan almıştım şimdi farklı bir monitör aldım bu boşa çıktı. Herhangi bir problemi yok ölü pixel gibi birşeyi yok, kozmetik olarakta tertemiz. Çift hdmi girişi var, 1 adet vga kablosu ve display to hdmi kablosuyla teslim edicem,kutusuyla almıştım fakat kutusunu attım. Youtube'da donanım arşivi kanalında detaylı inceleme videosu var inceleyebilirsiniz. ASUS 23.6" VN247H 1ms Full HD HDMI Gaming Monitör ... Yer: Şişli Cevahir civarı FİYAT : 600 TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sıfır intel i5 9600kf işlemci - Takaslık Sıfır Saatler - Satılık / Takaslık - Toptan Saat - Toptan Daniel Klein Saat - Toptan Ferrucci Saat ASUS 23.6" VN247H 1ms Full HD HDMI Gaming Monitör - 600 TL Şişli / İstanbul BAY BAYAN 2 YIL GARANTİLİ SAATLER VE DAHA BİRÇOK ŞEY