Şimdi Ara

ASUS 22' VW222S İncelemesi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
15.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Laptoptan harici ekran çıkışı aldığınızda otomatik olarak laptop'ın masaüstü çözünürlüğü ve 60hz e ayarlanır. 60hz de dalgalanma görebilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Salih

arkadaşlar bu monitörü en uygun nereden alabiliriz?card finans ile 12 taksitle almayı düşünüyorum..

ayrıca myshop diye bi site var.en ucuz orada buldum ama site güvenilir mi acaba?daha önce bu siteden alışveriş yapan oldu mu?

ARKADAŞIM EN UYGUN ALACAĞIN YERİN LİNKİNİ ALTTA VERİYORUM. GÜLE GÜLE KULLAN!!!!

1.http://www.myshop.com.tr/asp/show_stock.asp?product=VW222S&ref=akakce&v=0.92.9
    2.http://www.incehesap.com/asus/lcd_monitorler/asus_vw222s-504-4828.html?ref=akakce&v=0.51.1
    3.http://www.emall.com.tr/product_detail.asp?pcode=VW222S&ref=akakce&v=0.63.4

BU ÜÇÜ...BEN 1. VE 3. SİTELERDEN ALIM YAPMADIM BİŞİ DİYEMEM KARDEŞ. AMA 2. SİTEDEN ALDIM. HATTA BU ÜRÜNÜ DE ALDIK ARKADAŞLARA Bİ SORUN ÇIKARMADILAR....

• quote:

Orjinalden alıntı: ULYSES

Laptoptan harici ekran çıkışı aldığınızda otomatik olarak laptop'ın masaüstü çözünürlüğü ve 60hz e ayarlanır. 60hz de dalgalanma görebilirsiniz.

ewt arkadaslar bnde laptopla kullanıyorum otomatık olarak 60 hertz e ayarlı onu 75 yaparsanız sorun kalmaz
  • Arkadaşlar,

monitorle ilgili bi sorum var monitorü kullananlar cevaplarsa cok sevinirim.

Splendid ayarlarına gore sanırım,menude Image kısmında sırasıyla -ascr - sharpness -saturation, rgb kısmında skin -tone, system setupta da aspect control bolumune giremiyorum.

Splendidle alakalı oldugunuda yeni kesfettim yoksa az kalsın monitoru kaptigim gibi servise gidiyodum.

Aspect kontrolle ilgili olan kısma kadar tamamda bu aspect control menusune hiç giremedim şimdiye kadar, bunların hepsi vga girişten mi kaynaklanıyor.

Lutfen cevap....
  • bugün bende bu lcd den aldım hiç bi ayar yapmadan herşey süper çalıştı görüntü kalitesi harika gerçekten filmler ve oyunlar çok daha eğlenceli artık insan gözünü biraz yoruyor doğru ama alışmak zor olmasa gerek ben ses kablolarını bağlamadım lcd ye gerek yok ordan çıkan sesi napayım ki. x540 ım varken :) bağlayanlara sorayım kalitelimi ses ??

ayrıca splendid olayıda çok güzel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hami10

bugün bende bu lcd den aldım hiç bi ayar yapmadan herşey süper çalıştı görüntü kalitesi harika gerçekten filmler ve oyunlar çok daha eğlenceli artık insan gözünü biraz yoruyor doğru ama alışmak zor olmasa gerek ben ses kablolarını bağlamadım lcd ye gerek yok ordan çıkan sesi napayım ki. x540 ım varken :) bağlayanlara sorayım kalitelimi ses ??

ayrıca splendid olayıda çok güzel.

x540 ın warsa ordan cıkan ses vızıltı gıbı gelır sana aynı benım gibi

• zaten bu monitörlere hoperlör takmanın esprisi nedirki allah aşkınaaa
  • Monitör konusunda en iyisi Benq ve Samsung'tur.Gerçekten iki markada çok iyi işler çıkarıyor.Bu monitörde DVI olmaması ilginç ama DVI'lı olan serinin Türkiye'ye gelmemesi dahada ilginç
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hami10

zaten bu monitörlere hoperlör takmanın esprisi nedirki allah aşkınaaa

mesela benim gibi tv live box alıp televizyon olarak kullananlar için süper bir özellik
  • normal höperlör bağlayamıyormusun ki gerçi nasıl olcaksa :)

ayrıca yeterlimi sesi kalitelimi tv sesi gibi oluyormu
  • normal hoparlör bağlayabiliyorsun tabiki. yani kartın çıkışına ne istersen bağla. istersen tv ses girişi ister hoparlör bağla. monitörün kendi ses kalitesi çok iyi değil tabi ama kötüde sayılmaz yani. neticede tv seyrediyorsun. zaten tv lerinde çok süper değil yani ses olayları ama zaten memnun kalmayan hoparlör takar sorunu çözer.
  • ya arkadaşlar lcd mde bugün farkettim dalgalanma oluyor çok fazla masaüstünde farkedilmiyorda painti açınca gördüm grri rengte çok belli oldu.

lcd nin yanında logitech x540 bide 500 gb WD var bunla alakalı olabilir yoksa sizdede mi dalgalanıyor ekran..

şu resme bakın mesela dalgalanma olucakmı

http://img184.imageshack.us/img184/8695/adszwo4.jpg
  • hocam o gonderdigin resme baktım dalgalanma olmadı ama kucuk resimlerde griler yogunsa bi dalgalanma bende farkettim sen şimdi soyleyince...
  • Evet ya mesala COD4 ün menüsünde falanda dalgalanma oluyor bende benim lcd yanında ses sistemi var ondan mı acaba???
  • valla benim lcd nin 5 cm yanında şu zavazingo duruyor bumu yapıyorki bide her zaman olmuyor demin baktım dün yolladıgım resme üsttekine çok azalmış dalgalanma anlamadım

ASUS 22' VW222S İncelemesi
  • Ya benim oyun menülerinde falan çok anlaşılıyor dalgalanma.
  • Eger sorununuz bu sayfadaki gibiyse http://www.lagom.nl/lcd-test/clock_phase.php monitorun clock ve phase ayarlarıyla bu durumu degistirebilirsiniz.

Ancak benim dun değistirdigim ayarlar bugun yine değismis. Sanırım standard veya scenery veya hangi modu secerseniz ona gore tekrar ayarlıycaksınız.
    Benim clock 50 de sabit olmak uzere standard modda 30lar ve 70 lerde titreşimsiz goruntu veriyor. Tekrar girdigimde degerler değismez insallah.

Umarım faydası olmustur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: okanbozkurts

Bu monitörü bir arkadaşıma almak için gittik ama görünce soğuduk media markt ta diğer monitörlerle karşılaştırınca biraz daha soluk görüntü verdiği anlaşılıyor kendisinin bir alt modeli olan asus 19" LCD bile daha iyi görüntü veriyor 300 YTL civarındaki bir çok 19" in görüntü kalitesi bundan iyi

dostum ben dün gittim oraya renk ayarları ile kurcaladım biraz şu an içlerinde en canlı görüntü veren asus sağdan soldan aşağıdan hiç fark etmiyo en canlı renkler onda oralara konulan monitörler standart ayarlarla konuluyo aslında o monitörleri normal hizada ve tepelerinde 1 metreden daha yakın olan lanet florasan lar olmadan bakmak lazım

• arkadaşlar üst komşum için bu ürünü almıştım, ancak çocuklar renk ayarlarını bozmuş sanırım.

monitör şu an tuhaf renkler veriyor (masaüstü tabiri caizse yemyeşil)

monitörünü sorunsuz kullanan bir arkadaş varsa kalibrazyon ayarlarını paylaşabilir mi?

Reset all mantığı yemedi.

Bu arada anakart ECS 780G
  • arkadaşlar duvara askı aparatı ile kullanan varmı bilmiyoırum ama ben bu asusa şu aşağıdaki aparatı alayım diyorum. sizce fiyatı nasıl, buna uyar sanırım vesa100 ile. ayrıca kullanan varsa böyle çift eklemli bana bilgi verebilirmi. fiyatı ucuz olanları varsa bakalım.
    Teşekkürler.

konuyu hortlatmak zorunda kaldım kusura bakmayın artık..

http://www.lcd-plazma-aparati.com/duvar_aski_3.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TWiST_oF_FaCe -- 29 Temmuz 2008; 22:58:17 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.