Büyük ekranlarda oyunları akıcı bir şekilde oynamak çok muhteşen olurdu herhalde...............
CrySis adlı oyunun , Core 2 Duo işlemcili ve tek 8800 GTX'li, DirectX 10'lu 32 Bit bit Vista işletim sistemi üstünde 2048x1536 çözünürlüğünde 60 Fps ve üstünde oynanabilmesiyle birlikte yüksek çözünürlüklü monitörler giderek önem kazanacak gibi ve de bununla birlikte tepki süreleri de öyle.........................
emre senin bu monitörler ile ilgili araştırmalarını takip ediyorum gerçekten güzel örnekler buluyorsun peki sence widescreen olayının oyunlardaki + sı nedir
Bu 22 " olanı Yurt dışı fiyatı 370$ ise tr fiyatı 500$+kdv ye gelir en az.Yani ne zaman geleceğide bir şüphe tabi bekleyip görmek lazım.Bugun 22" Lcd şipariş vermiştik zamanı gelince bununda tadına bakılır be yav.
Oyunlarda wide olayının ne avantajı olabilir? İyi bir soru aslında.
4/3 lcd monitörler için ileride yapılacak oyunlar için çözünürlük desteği azabilir mi sorusunun cevabını iyi düşünmek lazım gibi geliyor bana. Bir de üreticiler neden, 4/3'ten 16/10 desteğine ağırlık veriyorlar onu da düşünmek lazım tabi. Bence uzun vade için wide almak daha mantıklı gibi.
Sonuç olarak her zaman için standartın yanında olmak daha iyi...........