Şimdi Ara

asus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
1
Favori
59.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notebookgentr -- 13 Temmuz 2008; 8:25:07 >

• calısma için çok saol...
  • notebook kullanicilarinin en buyuk problemi olan vistadan xp ye gecme,anlatiminla herkes kolaylikla asacaktir yardimlarin icin cok tesekkurler eline saglik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkunsubutay -- 15 Ağustos 2007; 12:02:21 >
  • rica ederim. Asus un yurtdisi forumlarda birkac model daha var. Onlari da cevirip eklemeler yaparak yayinlamayi planliyorum yakinda..
  • Asus F3Se ve Asus F3E notebook u olanlarda ayni sekilde yukleme yapabilirler.
  • dostum öncelikle yardımın için sağol ama bu sürücünün linki ölmüş bi el atarsan sevinirim..

Realtek High Definition Audio Official drivers (WDM_R169 olanWinXP içindir) - Sürücüyü buradan indirebilirsiniz. Bu sürücüyü kurduktan sonra ses ile ilgili sorununuz kalmaz.
  • ftp://152.104.238.19/pc/audio/WDM_R169.exe

adres bu. bende calisiyor. diger arkadaslar da deneyip yorum yazabilir lermi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus m5a97 evo
    3 yıl önce açıldı
    Asus,Msi,Lenovo Hangisi
    5 ay önce açıldı
    Asus H81M-K anakart
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tmm dostum şuan çalışıyor..tşkkurler
  • arkadaşlar belliki bunun diski sata ve sabit disk bulunamadı diyo bunu nerden nasıl yapacam f3sc180dr de?
  • çalışma için teşekkürler.
  • bios tan satayı devre dışı bırakmayı denedin mi?
    Eger bu şekilde olmazsa biraz uzun, sıkıcı ama kesin bir yöntem var. onunla uğraşman gerekecek )
  • kardeş bence başlıgı asus notebook a xp yükleme yolu,yöntemi yada onun gibi bişey yazarsan daha iyi olur,böyle sanki soruyomuşun gibi olmuş
  • Sonunda Turkce ye cevirebildim.
    Sata sorununun kesin cozumune buradan ulasabilirsiniz.
    http://www.notebook.gen.tr/viewtopic.php?f=24&t=18&p=27#p27 sata sorun
  • password yanlış diyor zip içinden çıkarmaya çalışırken arkadaşlar.
  • hangi dosyada diyor bunu?
  • asus f3sc 120dr dizüstüme xp kurmak üzere cdden boot ettim
    ancak sabit disk bulunmadığı için kurulum tamamlanamadı şeklinde bir hata aldım

ben bu pcye nasıl xp yuklerim
  • ilk mesajı okuyarak kurarsın :)
  • eheh
    yönetici m esajı taşımış vr dorumm absurd hale dönüşmüş :),

asus f3sc 180dr modelde satayı biosdan kpapamam mümkünmüdür
    evetse nasıl :)
  • Malesef biostan kapatamıyorsun. Bu konuda asus a birkaç mail atıldı yurtdışındaki forumlardan. Bu sebeple bu başlığın ilk mesajını dikkatlice okuyarak windows xp kurabilirsin.
  • slm hocam...bende asusun f3sc ap109c modeli var ve benim bu laptopa bi şekilde windows 2000 yuklemem
    gerekio...ama driverlarını bulamıyom...birinci sorum windows 2000' ini yuklemebiliomuyum ? cevap evetse
    driverlarını nasıl bulabilceğim konusunda yardımcı olurmusun? ve kurulum konusunda...şimdiden teşekkür ederim
    cvbını bekliorum...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.