Şimdi Ara

Asturias nasıl çalınır(gitar)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık 30 saniye çalabiliyorum şimdilik. en alt telde 7. perdeye bastığımız bir yer var ya orayı yapamıyorum kimileri üst tarafı la telinde 7. perdeden başlayarak çalıyor kimisi re telinden. Siz nasıl çalıyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hp2010

yaklaşık 30 saniye çalabiliyorum şimdilik. en alt telde 7. perdeye bastığımız bir yer var ya orayı yapamıyorum kimileri üst tarafı la telinde 7. perdeden başlayarak çalıyor kimisi re telinden. Siz nasıl çalıyorsunuz?

Eğer şarkı hakkında kapsamlı bilgi sahibi olmak ve, tabla birlikte şarkıyı dinlemek isterseniz Guitar Pro indirin ve istediğiniz şarkının guitar pro dosyasını indirerek programda açın. yararlı olacaktır.
  • Asturias mi den başlar,çalardım bir aralar,şuan çalabilirmiyim bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revolved

quote:

Orijinalden alıntı: hp2010

yaklaşık 30 saniye çalabiliyorum şimdilik. en alt telde 7. perdeye bastığımız bir yer var ya orayı yapamıyorum kimileri üst tarafı la telinde 7. perdeden başlayarak çalıyor kimisi re telinden. Siz nasıl çalıyorsunuz?

Eğer şarkı hakkında kapsamlı bilgi sahibi olmak ve, tabla birlikte şarkıyı dinlemek isterseniz Guitar Pro indirin ve istediğiniz şarkının guitar pro dosyasını indirerek programda açın. yararlı olacaktır.

tablar falan var zaten internetten de çalanları hep izliyorum ama ikili çekmeyi onlar gibi yapamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.