Şimdi Ara

Astro Bot [PS5 ANA KONU] - TÜRKÇE | (*GOTY YILIN OYUNU*) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
22
Favori
22.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nier

Saatler süren son challenge bitirmiş bulunuyorum ve platini alıyorum. Son altın heykel challenge ömrümden ömür aldı resmen.

Adam telsizleri kapatıp iletişimi kesip platini yapıştırmış valla. İlk kez böyle platin hevesi yaptırdı bana da. Bezmezsem 1-2 haftaya alabilirim. Tüm botları kurtarmak baya zorlayacak belli oldu. . Özendim görünce. Ben daha daireli bölümdeyim şu an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksungur_ -- 12 Eylül 2024; 8:33:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• MessiTugi M kullanıcısına yanıt

bunu ayrı uzun bir bölüm halinde dlc gelir diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pronefroz kullanıcısına yanıt

Bu yıl ücretsiz dlc gelicek 👍🏻

• byvolcan kullanıcısına yanıt

Dayanamadım aldım hocam 👍🏻

Astro Bot [PS5 ANA KONU] - TÜRKÇE | (*GOTY YILIN OYUNU*)

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    Daha çok özel karakter bölümü gelir umarım. JoelBot, EllieBot, JinSakaiBot

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • umarım bu oyun iyi satar ya. Adamlar 60 kişi ile süpr oyun yapmışlar.helal olsun

• Mericuls kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam, iyi oyunlar.

• Inferioress kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam :) umarım siz ve aileniz de keyifle oynar oyunu.

• Oyun bitirdim platinledim ama platin yapana kadar kaç yüz kere ölmüşümdür şu atlamalı zıplamalı içinden geçmeli challengelarda 😂 ama oyuna bayıldım müthiş yapmışlar. Herkesin oynamasını tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßLacKLioN -- 12 Eylül 2024; 16:59:54 >
  • Astro Bot - Behind The Scenes Series EP3: PlayStation Fiesta | PS5 Games

Astro Bot [PS5 ANA KONU] - TÜRKÇE | (*GOTY YILIN OYUNU*)PlayStationyoutube
    Learn how the PlayStation cameos came about, and the level of collaboration needed with other PlayStation Studios to bring this celebration to life. Available now on PS5®. Learn More: https://www.playstation.com/games/astro-bot/ #ps5 #ps5games #astrobot
    https://www.youtube.com/watch?v=2MVTfQRB4xM
  • aksungur_ kullanıcısına yanıt

Hocam benim gibi migren hastasıysanız tavsiye etmem, zorlu challengler bitirmek tam bir günümü aldı ve bu aralarda sık sık stres ve baş ağrısı yaptı valla Astro Bot [PS5 ANA KONU] - TÜRKÇE | (*GOTY YILIN OYUNU*)  En az bir günümü aldı özellikle son altın heykel kupası challenge, inanılmaz derece zor ve artık dayanamaz noktaya gelince zar zor kan ter içinde kaldım bitirirken. Elim ve kontrolcü su gibi oldu kontrolcüyü hissetmedim elimde, platin düşüncen varsa gazan mübarek olsun hocam ben kurtuldum Astro Bot [PS5 ANA KONU] - TÜRKÇE | (*GOTY YILIN OYUNU*) 

• quote:

Orijinalden alıntı: nier

Hocam benim gibi migren hastasıysanız tavsiye etmem, zorlu challengler bitirmek tam bir günümü aldı ve bu aralarda sık sık stres ve baş ağrısı yaptı valla   En az bir günümü aldı özellikle son altın heykel kupası challenge, inanılmaz derece zor ve artık dayanamaz noktaya gelince zar zor kan ter içinde kaldım bitirirken. Elim ve kontrolcü su gibi oldu kontrolcüyü hissetmedim elimde, platin düşüncen varsa gazan mübarek olsun hocam ben kurtuldum  

Sırat köprüsünden geçmişsin diye yorumladım. Yavaş yavaş gelirim oraya. Challenge accepted

• Astro Bot - Accolades Trailer | PS5 Games

Astro Bot [PS5 ANA KONU] - TÜRKÇE | (*GOTY YILIN OYUNU*)PlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/en-us/games/astro-bot/ Gear up for a supersized space adventure with ASTRO BOT! Charge into a brand-new, supersized adventure with ASTRO across more than 50 exciting and diverse worlds. Available Now on PS5® #ps5 #ps5games #astrobot
    https://www.youtube.com/watch?v=VV5cTl692po
  • Platinledim, oynayın oynattırın efsane bir oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: Intergalactic_1907

Platinledim, oynayın oynattırın efsane bir oyun
    Valla platinleyen tebriği hak ediyor, öyle abudik kubidik görevler değil bildiğin challenge gibi challenge koymuşlar platin için. Hepsi de yaratıcı. Eski usulü yeni nesil detaylarla süslemişler. Dün biriyle 30 dk uğraştım. Yaşlandık herhalde, refleksler azalmış

Eyvallah hocam :) Splashing sprint diye bi bölüm var saç baş yoldurttu ama keyifliydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Intergalactic_1907

Eyvallah hocam :) Splashing sprint diye bi bölüm var saç baş yoldurttu ama keyifliydi.

Evet, bahsettiğim yer orasıydı :)

• nier kullanıcısına yanıt
    NFS 2015'te prestij yarışlarını bitirmiş adamım ben. Her türlü alırım :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun bitti. Super Mario Odyssey'i zevkle oynamış biri olarak ben Astro botu hem daha iyi buldum hem de daha çok sevdim. Şimdi platin zamanı :) Çok nadir oyunları platin yaparım ama bunu yapıcam.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.