Şimdi Ara

Astral ve Immortal stone hakkında? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
18.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

ilk defa duydum bunu hocam.
    benim bildiğim de +4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirable -- 22 Haziran 2008; 20:33:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kafadar

quote:

Orjinalden alıntı: EmmO

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: HellSinG_AlucarD

quote:

bak arkadaşım

immortal itemine + basmaya çalışdığında yanarsa kaybolmaması için yapılmıştır..

astral ise item eğer yanarsa + seviyesi düşmes

öreneğin +5 itemi +6 ya basdın yandı ama itemde astral varsa +0 a deil +5 de kalır ..

Dipnot: İmmortal basmadan astral basamassınız... !

5 mi 4 mü?

Ya fark etmes... +2 itemi +3e basarken patlat .. Eğer astral var ise +2 de kalır item .. isterse + 11 de olsun +12ye basarken yakarsan +11 e geri döner anlıyomusun ??

+7 bow u +8 denerken +4 e düştü nasıl olacak ?.

O Oluyor bazen ama benim daha başıma öle bişi gelmedi Alahdan :)+6 item yaktım +6 da kaldı mesela ..

kardeşim sen hngi oyunda oynuon weapon yanmış astralda war gliba +6da nasıl kalıo

• quote:

quote:

quote:

bak arkadaşım

öreneğin +5 itemi +6 ya basdın yandı ama itemde astral varsa +0 a deil +5 de kalır ..

5 mi 4 mü?

Ya fark etmes... +2 itemi +3e basarken patlat .. Eğer astral var ise +2 de kalır item .. isterse + 11 de olsun +12ye basarken yakarsan +11 e geri döner anlıyomusun ??

ya o yüzden astral 6 times sun +14 bow sıfırlandı dimi :)

• Allah Allah kanıtın var mı acaba?Yoksa meydan geniş atayım gitsin mi diyosun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: splendour.rrr

quote:

quote:

quote:

bak arkadaşım

5 mi 4 mü?

ya o yüzden astral 6 times sun +14 bow sıfırlandı dimi :)

Astral 6 ve +14

• kendimin deil eldoradoda lol a pm atın :) sun + sun yapıyım derken yaktı dingil sevmem zaten osmanlı guildini
  • ah bilen bilmeyen sallamasa birde :)

immortal ve astral in tutmama ihtimali yoktur luck ve steady de ayni seklidedir ... basarsin yoksa eger o ozellik 1 olur varsa 1 tane daha ekler ... herhangi bir stati da etkileme ihtimalleri yoktur ... yani gayet basit her basacagin tas 1 time/times ekler ...

immortal olmayan iteme astral basamazsin ... astrali; itemde kac immortal varsa ancak o kadar basabilirsin ...

immortal itemin fail durumunda kaybolmasini onler ...

astral ise sadece ve sadece +4 den sonra ise yarar ... +3 iteme astral bas ve +4 dene fail olursa item +0 a duser ... +4 ve uzeri temde ise +4 +5 +9 ya da +13 olsun farketmez astrali olana iteme + bastin fail oldu item +4 e duser ...
  • @kafadar

sen hangi sro versiyonunu oynuyorsun yada sro oynadığından eminmisin???

astral silahın "+" sını "+4" e sabitler istersen "+6" iken bas istersen"+11" iken bas patlarsa silah "+4" e geri döner...
    "+4" ten önce astral basarsan nasıl çalışır bu konuda bir fikrim yok açıkçası.

@TuzsuzDELiBEKiR

benden çok yaşayacaksın valla:)
    birde adam ben +6 da patlattım +6 kaldı diyip göz göre göre yalan söylüyor ben anlamıyorum bu insanları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mai_mai -- 22 Haziran 2008; 23:22:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuzsuzDELiBEKiR

ah bilen bilmeyen sallamasa birde :)

immortal ve astral in tutmama ihtimali yoktur luck ve steady de ayni seklidedir ... basarsin yoksa eger o ozellik 1 olur varsa 1 tane daha ekler ... herhangi bir stati da etkileme ihtimalleri yoktur ... yani gayet basit her basacagin tas 1 time/times ekler ...

immortal olmayan iteme astral basamazsin ... astrali; itemde kac immortal varsa ancak o kadar basabilirsin ...

immortal itemin fail durumunda kaybolmasini onler ...

astral ise sadece ve sadece +4 den sonra ise yarar ... +3 iteme astral bas ve +4 dene fail olursa item +0 a duser ... +4 ve uzeri temde ise +4 +5 +9 ya da +13 olsun farketmez astrali olana iteme + bastin fail oldu item +4 e duser ...

lucky ve astral da dedigin gecerli yani bastıgında 1 times tutar ama immortal da isler böle degil daha adilce .. yani balına göre . gecende immo 6 times tutturdum tek tasla ^^

• abi konuya bak bi el atim

itemde astral warsa +5 +6 +7 +8 +9 +10 +11 ......... patladığı zmn +4'e düşer

bi önceki değil.. ne saçmalık bu ya
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.