Şimdi Ara

Astral seheyat yapamazsanız yüzüme tükürün!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
4
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar ben stargod ve size astral seheyat nedir nasıl yapılır (diğerlerinden çok kolay)tamamen kendi yöntemlerimle hazırladım.

İlk olarak astral seheyat nedir ? Astral seheyat ruhun bedenden falan çıkması değildir.Onlar yanlış biliyor!!Astral seheyat karabasan olayı sırasındaki bilincli rüya halimiz olarak beynimizin içinde gezmemizdir aslında.Mesela siz yattığınızda tv açıksa astral seheyatta odada tvyi açık olarak görürsünüz çünkü ses beyninize gidiyor ve bir ses duyduüunuzu size belirtiyor.

Peki astral seheyatın riskleri ve nasıl yaparım

*Bilinen bir riski yoktur
    *Ama karabasanı yaşamak zorundasınızdır(ki buda korku fliminin en korkunç sahnesinin içinde olmak gibi)

Nasıl yapılır?

arkadaşlar sessiz ve rahatsız edilmemesi gereken bir yerde olmanız gerekiyor.Gece yapma olasılığınız %95'dir.
    Yatağa uzandıktan sonra asla kıpırdamıyor ve önümüzdeki karanlığa bakıyoruz.Hiçbirşey düşünmemek burda temel yöntem
    Ama birşey düşünmezkende bedeninizin uyuduğunu ruhunuzun uyumadığı komutunu verin kendiniz.Sonra kulağınıza hafif ''sss''şeklinde sesler gelicek
    gayet normal dinleyin o sesleri.Sonra bedeniniz uyuşacak.(bunlar 3-4 saat gibi bir sürede olucak tabi)Sonra media player'daki gibi efekler görçeksiniz
    hiç korkmayın (uff efek falan göremedim olmuyo diye sakın yarıda bırakmayın gözlerinizi kapatıp kıpırdamadan ve hiçbirşey düşünmeden önünüzdeki karanlığa bakın)Sonra bir şeyin göğsünüze bastırdığını hissetceksiniz.Bu karabasandır sakın gözlerinizi açmayın.Göğsünüze bişey bastırdıktan sonra sanki ruhunu iple keçik bedeninden ayırıyorlarmış gibi düşünürsen çıkarsın

Bu dediklerimi %100 anlattığım şekilde deneyin.Alışma zamanı falan yok bişey düşünmez kıpırdaman önündeki kranlığa bakarsan 1 gecede yaparsınız.İyi şanslar

• 15 tatilde zaman bol. Bunu da aldım listeye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapmaya korkarım ben bunu :D

• Ben bu media player olayını yaşadım çok sıkıntı bir durum görüntü sürekli gelip gidiyordu.Devamı gelmedi uyandım.On numara oluyor.Bir de karabasını görsek iyi olacak millet değişik cisimler görüyormuş muş muş .
  • bir ara sık sık kara basan görüyordum oldukça kötü bir olay bu duyguyu çok iyi biliyorum sonra tedavi oldum şimdi rahatım bir daha asla böyle bir şeyi isteyerek yapmam
  • Beyler korkulacak bişey yok ruh ayrılıp gelemiyo falan diye bişey yok zaten ruh çıkmıyor açıkcası bilincinin içinde geziyorsun sadece Rem uykusu (karabasan) 'ı yaşamanız gerekli buda hayli korkunç bişey sizin gerçekteki bütün korkunuzu halisinasyon olarak gösteriyor.Sağlığı yerinde olmayanlar denemesin derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: stargod

Beyler korkulacak bişey yok ruh ayrılıp gelemiyo falan diye bişey yok zaten ruh çıkmıyor açıkcası bilincinin içinde geziyorsun sadece Rem uykusu (karabasan) 'ı yaşamanız gerekli buda hayli korkunç bişey sizin gerçekteki bütün korkunuzu halisinasyon olarak gösteriyor.Sağlığı yerinde olmayanlar denemesin derim

No pro i'm pro

(No problem i am professionals )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9EC7358F0 -- 17 Ocak 2013; 17:36:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KIZI UYURKEN ÇİZDİM [SSLİ]
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende denemiştim böyle gözüm kapalıyken renkler birbirine girdi bi titreme falan gözlerimi açmak zorunda hissettim kendimi :)
  • İlginççç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.