Şimdi Ara

ASTRA vs FOCUS / yol tutuşu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
11.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TiFoSi_BJK

güldürme adamı. bmw1 a3 c30 bunlar sadece c segmentinde focustan daha iyi yol tutan premium modeller. ha golf le leonla corrolloyla megane la sıkıntı olurda hiç bir stock araba yaklaşımı çok iddalı olmuş
    astra ile focus arasındaki fark çok azdır ve emin olun o sınırı hissetmek istemezsiniz. espli bir astra veya espli focus paraya alınacak en iyi yol tuutşu sunar. ha biraz daha paran varsa bmw1 veya audi a3 al yoltutuş gör:)
    quote:

Orjinalden alıntı: focusmert

hiç bir stock arabayla virajlarda focusun arkasından gideyim deme yanarsın..

birazda ben güldüriyim o zaman
    uzun süre limitlerde a3 kullandım focus daha iyi yol tutuyor bu gayet net .
    bmw manyağı bir kuzenim var , ona sordum bmw 1 in anasını bellemiş bir deli , focus 1 in ondan çok daha iyi yol tuttuğunu söyledi (ben 1 i araba diye kullanmam , onun için kullanmadım )
    ha c30 u da kullanmadım ama eminim o da focus kadar iyidir , zira alt takımı ford focusla aynı :) (focus platformundadır kendisi , abisi v40 ve s 40 gibi )

eee hadi hep beraber neşelenip gülelim gaariii :D

• Allah ta seni güldürsün gari..
  • vw gurup kötü yol tutuşunu gidermek için asr ve esp gibi donanımları standart tutuyo ben esp lamabasını arkdaşın 1.6 mondeosunda bi kere yandığını gördüm oda keskin viraja (levha 50) 140 la girmeye çalıştı ve araba esp yaktı focus I II ve yeni mondeolarda yakın süspansiyon lar var atası focus I eğer yol tutuşu önemli diyosan esp li bi focus ile tüm yollar sana düz olur bmw 1 e gelince millet bmw yi yanlasın diye alıyo genellikle ki ben baz model bi 1 e verceğim parayla tianyum x alırım (dizel fiyatı bile daha uygun ama ben benzinli diyorum)
  • yol tutuş hususunda mazda 3 ü de yabana atmayın .

( onunda platform ford )
  • quote:

Orjinalden alıntı: okyaypay

yol tutuş hususunda mazda 3 ü de yabana atmayın .

( onunda platform ford )

focus2 s40 c30 mazda3 hepsi aynı platformda dediğiniz gibi,ondan benzer ve iyi yol tutuş özellikleri gösteriyorlar
  • jaguar x type ( eski modeo)
    jaguar xf (yeni mondeo )
  • Auto bildin testinde ıds+ lı astrayla focus sürüş özelliklerinde eşit puan alıyordu fakat yol konforunda focus 1 puan fazla elde etmişti ki 5th gear da tiff pisti hem astra 115 hp hemde focus 100hp ile turladı ve Astra 0.5sn daha iyi zaman elde etti .
  • quote:

bmw manyağı bir kuzenim var , ona sordum bmw 1 in anasını bellemiş bir deli , focus 1 in ondan çok daha iyi yol tuttuğunu söyledi (ben 1 i araba diye kullanmam , onun için kullanmadım )
    ha c30 u da kullanmadım ama eminim o da focus kadar iyidir , zira alt takımı ford focusla aynı :) (focus platformundadır kendisi , abisi v40 ve s 40 gibi )

A3 tamam da, bmw 1 in aks aralığı daha büyük değil mi? Sırf bu yüzden focus'tan daha iyi yol tutar düşüncesindeyim. (Aracım focus bu arada)
  • hangisini alırsan al ESPli olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: acu___men

hangisini alırsan al ESPli olsun.

Bütün focus GHİA larda ESP var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: golddragonx

quote:

Orjinalden alıntı: acu___men

hangisini alırsan al ESPli olsun.

Bütün focus GHİA larda ESP var mı?

hayır ne yazık ki..esp+tcs opsiyonel ghialarda (ve şimdiki titaniumlarda) bile..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duratorq -- 30 Ağustos 2008; 23:47:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: niko_jr

quote:

A3 tamam da, bmw 1 in aks aralığı daha büyük değil mi? Sırf bu yüzden focus'tan daha iyi yol tutar düşüncesindeyim. (Aracım focus bu arada)

ASTRA vs FOCUS / yol tutuşu

bilmem anlatabiliyomuyum?

• quote:

Orjinalden alıntı: Duratorq

quote:

yol tutuş hususunda mazda 3 ü de yabana atmayın .

( onunda platform ford )

focus2 s40 c30 mazda3 hepsi aynı platformda dediğiniz gibi,ondan benzer ve iyi yol tutuş özellikleri gösteriyorlar

hayır değil...bunun tesitini yaptılar... 1.focus ona çok yakın mazda3 sonra volvo s40 ..... s40 iiçn virajalrda rahat savruldğu videoda bariz belliydi.. 3.ü SEDAN dı...Testlerde..... OKe.

• focus l kullanıcısıydım (babamın arabası) ve şu an da ll kullanıcısıyım(benim arabam - ghia). arabanın yol tutşuna hastayım. focus l in çıkmasından itibaren otomobil dergilerinin araca verdiği isim "viraj canavarı". böyle bir ismi sadece focus aldıysa çok yorum yapmayalım ya. bu arada yeni kasa da dahil olmak üzere birçok astra hem virajda, hem yokuşta hem de düz yolda çooooook tozumu yuttu. bilmem anlatabiliyor muyum?
  • ttabıkı facus dostumm astırada malesef kalıte dustu....
  • Ya kapatın şu başlığı tartışmaya bile gerek yok.Focusun yol tutuşu tartışılmaz !
  • Ben bıktım artık astra ile focusun kıyas edilmesinden. Bir ara megane ile focus karşılaştırılıyordu o unutuldu. Şimdide astra ile focus karşılaştırması moda oldu. Merak eden arkadaşlar forumdan geçmiş mesajlara bakabilir. Bu konu çok defa açıldı ve bir çok yorum yazıldı.
  • Boş işlere kalkışmayın

Focus çok daha iyi yol tutuyor astradan
  • Yeni uzun yoldan geldim arka arkaya gidince bol virajlı inişli çıkışlı yolda benim focus 1 le astra classice yetişemiyorum..Focusun ara hızlanması berbat, adam basıyor fırlıyor ben basıyorum çok yavaş hızlanıyor dolayısıyla astra farkı açıyor..Bir de rampalarda çok bayılıyor focus..Ama yol düzgün olunca yüksek devirlerde yol tutuşu da performansı da çok iyi focusun..
  • Adam belki vites küçültüyordur sen aynı vites ile zorluyorsan??
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.