Şimdi Ara

Astra sedan edition plus alindi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun suredir arac bakiyor idim. Eylul ayinda kaporasini verdigim aracimi dun itibariyle aldim.su ekonomide su mali kriz doneminde iyi bir tercih ettigimi dusunuyorum.allah herkese daha iyisini nasip etsin bi kisi haric o kendini biliyor...
     Astra sedan edition plus alindi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vay hemşerim

Hayırlı olsun.
  • Hayırlı olsun

• Hayırlı olsun, çok mantıklı tercih

• İyi dilekleriniz için teşekürler Allah kaza bela vermesin mutlu huzurlu bir şekilde kullanmanızı temenni ederim. Opelin sürüs dinamiklerinide kendisinide çok severim dikkatli kullanın

• Afyonda en sevdigim mevsim sonbahar ... Vayy be öğrencilik yillarim geçti ...

Ambar yolundaki sultan köfteyi niye kapattilar laaa

• Hayırlı olsun. Allah Kazasız belasız ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin. Çok iyi bir tercih fiyatına göre alınabilecek en iyi otomobili almissiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Afyon sartlarinda en mantikli arabayi almissiniz allah kaza bela gostermesin hayirli ugurlu olsun

• güzel tercih, hayırlı olsun.
  • neden beyaz tercih ettiniz, opel de fiyat farkı yok.
  • Hayırlı olsun,allah kaza bela göstermesin.

• hitman kullanıcısına yanıt
    Bence en güzel siyah yakışıyor bu araca ama,burası pis bir şehir havası pis-aracı bugün yıkayın yarın toz içinde kalır araç öyle bi şehir o yüzden siyahtan vazgeçtim.
    Neptün mavi düşündüm canlı da gördüm lakin neptün mavide farlar çok soluk kalıyor mavi farları yok ediyor neredeyse.
    Gri almayı hiç düşünmedim eski aracım griydi sevmediğim bir renk,diğer renklerinde bu araca yakışacağını düşünmüyorum açıkcası beğenemedim.
    beyaz çok haşmetli duruyor araçta,hani her aracın bir rengi vardır o aracı gösterir ya o renk beyaz bence o yüzden beyaz tercih ettim+ aracı satacağım zaman beyazın piyasası çok fazla.
    İçime sinerek aldım.
  • Oo afyon hemşerim Bolvadin'den selamlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.