Şimdi Ara

Astra J Kumanda Kabı Sorunsalı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    2011 Astra J Cosmo sahibiyim. Hem orjinal hemde yedek anahtarımın (2 düğmeli) hem açma hem de kapama düğmesinin basma plastikleri kırıldı. Servis sadece kabını satmıyor ve 600 TL para istiyor. İnternetteki muadillere baktım malzeme kalitesi iyi gibi ancak onlarında opel logosu çok uyduruk bir şey, metal değil. Bu konuda deneyimi olan arkadaş var mı? Orjinale yakın bir kumanda kabını daha uygun fiyata nasıl alabiliriz?



  • Bende aynı konudan muzdaribim. Hem orjinal hem yedek anahtarının düğmeleri çöktü/kırıldı. Güzel orjinal bir ürün bulursanız lütfen bana da haber edin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PyRRhiC

    Bende aynı konudan muzdaribim. Hem orjinal hem yedek anahtarının düğmeleri çöktü/kırıldı. Güzel orjinal bir ürün bulursanız lütfen bana da haber edin.
    Henüz bulmuş değilim. Bu aralar arabayı kumanda ile değil anahtar ile kapatıp açar oldum. Sitede de hiç bir arkadaşın başına gelmemiş veya başına gelenler servislerden 600 TL'ye razı olmuşlar gibime geliyor.




  • Evet, internette bir çok ürün var ancak geneli logonun altından bir vida ile bağlantı sağlayan modeller. Gönderilen logonun çok tel maşa bir şey olduğunu söylüyor kullananlar. Bu kadar basit bir ürünü nasıl yaşamamışlar hayret...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bir AVM'de bulduğum anahtarcı ile sorunu çözdüm. Kalitesi fena değil. Ancak metal logo orjinalinden çok az farklı. Japon yapıştırıcı gibi bir şey ile yapıştırıyorlar.
    Bu problemi yaşayanların bilgisine.
  • Sahibinden ve Gittigidiyor siteleri üzerinden satın alınan Opel Astra J Kumanda Kasası değişikliğiyle bir insanın hem parasının hemde zamanının nasıl rezil olduğunu şimdi sizlerle paylaşıp yine can alıcı bilgilerle karşınızda olacağım. Opel Anahtarı kategorisindeki konularda belirtmiştim bu araçların uzaktan kumanda kabı üzerindeki plastik malzeme erime hastalığına yakalanıyor yani eldeki ter veya asitten kaynaklı 1 veya 2 sene içerisinde delinme, yırtılma ve yıpranma meydana geliyor kimisi bant yapıştırıyor kimisi televizyon kumandasının tuşlarıyla çözüm bulmaya çalışıyor lakin en doğrusu orjinal ürünle değişimdir.

    Opel Astra J anahtar özel bir tutkal ile yapıştırılmış yani kasa üzerinde bir civata veya geçme söz konusu olmayıp ömür boyunca açılmasın diye sıkı sıkıya yapıştırılmıştır. Biz nasıl değiştiriyoruz özel pense ve aletleri var bunlara örnek olarak ters penseyi sizler için söyleyebilirim ben onu kullanıyorum yukarıdaki müşterimiz gibi maket bıçağı veya tornavida ile kastırma yöntemini kullanırsanız araba neden çalışmıyor diye aklınızı yersiniz. İçerisinde bulunan anten ve kristallerin küçük bir dokunuşla arızalandığını kesinlikle bilmeniz gerekiyor o sebeple ürünü aldığınız yerin teknik bilgisi var mı sizlere destek verecek mi mutlaka sorun biz Opel Astra J kumanda Kabı gönderimi yaptığımızda insanlara ürün elinize geldiğinde mutlaka bizi arayın whatsapp veya görüntülü görüşme özelliğini kullanarak sizlere destek verelim kendi başınıza iş yapmayın diye uyarı üzerine uyarı veriyorum. Şöyle bir önemli durum var sizdeki ürünün yay mekanizması kesinlikle sipariş ettiğiniz malzemeye oturmaz yani şöyle düşünüyorsunuz ben alırım açarım içini ikiye bölerim kumandanın elektronik devresini oturtur kapatırım fakat kesinlikle pratikte doğru ancak uygulamada yanlış düşüncedir bir birine oturmuyor.

    Opel Astra j Anahtar Sökme

    opel astra j sustalı anahtar kabı
    opel astra j sustalı anahtar kabı değişimi
    Yukarıda söylediğim gibi ters penseyi ürünün kodlarının yazılı olduğu araya sokup avuç içinde bastırdığınız zaman ortadan ikiye ayrılacak ve elektronik devre önünüze çıkacaktır pil yatağını sırt kısmına oturtup sola doğru iki tur kurup bastırın düzgün çalıştığını gördüğünüz zaman sızdırma yapmadan japon yapıştırıcısı ile yapıştırabilirsiniz arka kapağı en son yapıştırıcı kuruduktan sonra takın oda yapışmasın pil değişirken uğraşırsınız. Mekanik uç yani kapı ve kontağı döndüren kısımın dip tarafına bakın bir tane pim göreceksiniz onu ince sivri bir aletle tıklayın ( Cam çivisi gibi ) yerinden çıktığında sipariş ettiğiniz susta yay mekanizmasına söktüğünüz gibi takın.

    Opel Astra J Anahtar Kılıfı

    Hep söylüyorum yine söyleyeceğim slikon plastik koruma kılıfını kullanmayın elektronik devreyi rutubet ve nemlendirme yaptırıp bozulmasına sebebiyet veriyor hemde uzaktan kumanda pili çabuk biter. Ama eğer yukarıda bahsettiğim delinmeden kaynaklı bir maruzatınız var ve değişim istiyorsanız yapın bu kaçınılmaz haklımız hepsine bir isim bulmuş ( kumanda kabı – anahtar kasası – anahtar kılıfı ) bende hangisine nasıl yorum yapayım bilmiyorum dilim döndüğünce anlayacağınız şekilde aktarım yapmaya çalışıyorum.

    Sizden Gelen Opel Astra J Anahtar Soruları ve Çözümleri

    Opel astra j kumandasının tuşları delindi yapalım derken tuşları dahada bozuldu sadece kabını değiştirmek istiyorum fiyat nedir?
    Bakın burada son kullanıcı problemini açık bir şekilde sormuş Opel Astra j kumandasının tuşları delindi kendi imkanlarımla onarım yapayım dedim onuda bozdum hepten rezil oldu müşterimiz sadece kabını değiştireyim diyor fakat tuşları bozulan bir kumandanın ayrıca iç buton takımları değişmesi gerekiyor ki araba çalıştığı için çok şanslı çünkü immobilizer anahtar özelliği bulunan bütün arabaların uzaktan kumanda devresi itina ile açılmalı aksi halde kesinlikle araba çalışmaz. Yukarıda söylediğim adımları lütfen takip edin takıldığınız yerde bizimle iletişime geçmekten kaçınmayın.

    Slm Opel Astra arabamın j anahtar kabı delinmişti kapı değiştireyim derken iç kısmına zarar verdim bu yapılabilir mi yoksa yeni bir anahtar mı yaptırmam gerekiyor ve fiyatlar nasıl ?
    Başka bir müşterimiz işte yorumların arasından ayıkladım buldum evet açarken bozulan Oto Anahtarı artık çalışmaz halde yedeği varsa kurtuldu arabayı kullanabilir fakat yok ise Opel Astra J Anahtar Tamiri için ürün bizlere gelecek garantili şekilde tamir edilebilir bir gün gider bir günde gelir neresi zarar gördü makinelerimizde test edip ona göre nokta müdahale ile kurtaracağız çok geçmiş olsun diyorum.https://www.immobilizeranahtar.com/opel-astra-j-kumanda-kasasi/




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.