Şimdi Ara

Astra J 1.6 Dizel otomatik mi Focus 1.5 Dizel otomatik mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • konuyu geçen yıl açsan araç önerirdim ama 80bine bu araçların temizinden varsa link atın bizde görelim hemde 2016 model
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahaman

Vites geçişleri gayet iyi diyebilirim, 6 ileri klasik tam otomatik mantığıyla yürüyor araç, sarsıntı yok. Ama focusla kıyasla ya da vag grubunun dsg si gibi çift kavramalılar kadar seri değil. Araç 136 hp, 320 nm tork üretiyor, 0-100 anlamında eski aracım olan Golf 1.6 tdi dsg kadar seri değil ama 100 üstüne çıktığınızda çok daha istekli. Ara hızlanmalar insanın yüzünü güldürüyor
    Aracım design paket. Donanım olarak ne dolu ne boş diyebilirim. Ama bir park sensörü bile yok araçta, şimdi alacak olsam ilk iş bir multimedya taktırırdım mesela. Konsol biraz demode, klima manuel. Sevmediğim özelliklerinden birisi de koltukları. Çok konforlu değil sürücü koltuğu, bel desteğini hiç sevemedim. Arka koltuklar biraz dik ve dar. Suspansiyon konforu iyi diyebilirim. Darbe emişi yeterli seviyede. Design pakette lastikler 215 60 16 ölçülerde. Daha ince yanak olsa nasıl olurdu bilmiyorum. Araç 2009 'dan kalma malum, o yüzden altyapı olarak biraz eski, özellikle ağırlık hususunda sıkıntısı var. 1560 kiloydu sanırım. Bir çok D sınıfı araçla aynı kiloda. Bu da ister istemez motorun gitme istediğini düşük hızlarda törpülüyor. Mekanik olarak bilinen ya da benim bildiğim bir kronik sorunu yok. Aracım 2016 model 110000 km de ve yağ filtre değiştirip biniyorum. Hiç sıkıntı çıkarmadı benim kullandığım dönemde. Ama hep kaliteli yakıt kullandığımı belirteyim.

Genel olarak araç size istediklerinizi verecektir ama beklentileri çok fazla yüksek tutmamak da gerekiyor.
    1420 kg.

• astra hb 1.6 cdti manuel 5 senedir kullanıyorum motor efsane, otomatik şanzımanı bilmiyorum
  • bahaman B kullanıcısına yanıt
    Araçtan cok bir beklentim yok aslında sonuçta C segmenti arabalardan bahsediyoruz genel olarak beni yormasın önemli olan o benim için bu arada çok teşekkür ederim tecrübelerinizi paylaştığınız için
  • fakiramaseksi kullanıcısına yanıt
    2016 model 80.000 civarına bu arabalardan temiz güzel olanlar var araştırıyorum zaten şu anda bakalım
  • Astra'nın rakibi Focus değil, hani Golf falan olsa neyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

Astra'nın rakibi Focus değil, hani Golf falan olsa neyse.
    Vay be, opel'in haberi var mı bundan ?

Gün geçtikçe yeni moueson'lar doğuyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Vay be, opel'in haberi var mı bundan ?

Gün geçtikçe yeni moueson'lar doğuyor...

Alıntıları Göster
    Estağfurullah, hiçbiri Megane rakibi değil tabii ki
  • Dizel focustaki ps şanzımanda, benzinlide yasanan problemler yok. Kuru kavrama olan benzinlideki sorunlu olan, yagda calisan kavramaya sahip olan dct450, dizelde kullaniliyor.

Is yerinde,arkadasa 0km astra j hb sport manuel almistik. 1.6cdti 136hp gibi degildi hic. Bir de arka suspansiyon focusa gore daha gurultulu ve sonumlemesi daha kotuydu.

Simdi 1.5tdci ps focus mca kullaniyorum. Astra focustan ustun bir arac degil. Olsa olsa kafa kafaya olur surus ve direksiyon mevzusuna hic girmiyorum bile keza tuketim olarak astranin daha müsrif olacağı da aşikar

• Focus 3 mca nin içinin dar olması dışında astradan daha iyi zevkli ve kaliteli araç.
    Yeni focusla zaten kıyaslanamaz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.