Şimdi Ara

Astra J 1.3 Cosmo alındı, ss+ilk izlenimler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
2.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hayirli olsun araciniz. Incelemenizde iyiymis gercekten :) arac hakkinda bilgi almak soru sormak için facebook grubumuza dahil olabilirsiniz. Gelen bir daha çıkmak istemiyor pek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler arkadaşlar.

Facebook hesabım yok malesef :)

Yorumları okuyunca ben de iyi ki almışım diyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

quote:

Orijinalden alıntı: StranqeRz

aracınız hayırlı olsun :) karabük üniversitesinde çekmişsiniz öğretim görevlisimisiniz acaba

Evet öğr.üyesiyim, Karabükte misiniz?

evet safranbolu'da yaşıyorum.karabük üniversitesinin myo'dan geçen sene mezun oldum hocam
  • quote:

quote:

quote:

aracınız hayırlı olsun :) karabük üniversitesinde çekmişsiniz öğretim görevlisimisiniz acaba

evet safranbolu'da yaşıyorum.karabük üniversitesinin myo'dan geçen sene mezun oldum hocam

Geçen seneye kadar ben de myo'da görev yapıyordum, beni tanırsın o zaman. Hangi bölümdü?
  • Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Geçen seneye kadar ben de myo'da görev yapıyordum, beni tanırsın o zaman. Hangi bölümdü?

elektrik.. hüseyin hoca danışman hocamızdı.sizin bölüm ne hocam

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

elektrik.. hüseyin hoca danışman hocamızdı.sizin bölüm ne hocam

Bilgisayardaydım tanırsın muhtemelen.

• quote:

Orijinalden alıntı: meldowkan

Yıl olacak 2015 hala nazara inanan var. Bu kafa yapısı yüzünden işçilerimiz ölünce fıtratında var diyip geçiyorlar.

Sen inanmak zorunda değilsin arkadaşım. Allahsız kitapsızın önde bayrak taşıyanı da olabilirsin ama sana zarar vermediği sürece insanlara saygı duymak zorundasın.

• Öyle bi anlatım olmuşki ev araba satıp astra alacağız:) hayırlı olsun ama biraz abartı olmuş sonuçta astra

• quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

Öyle bi anlatım olmuşki ev araba satıp astra alacağız:) hayırlı olsun ama biraz abartı olmuş sonuçta astra

valla siz premium bi araç sahibi iseniz bilemem ama benim için özellikle cosmo artıları ile güzel bi araç.

Beğenmediğim yönleri de var elbet, henüz 1 haftayı doldurduk kendisi ile. Ses sistemi vasatı aşmıyor. Yakıt olması gerekenden yüksek şu an ş.içi 26 kmh hız, 7 litre. Cerato ile ş.içi en son 6.5-6.8 falandı.

Bunlar haricinde evet kaliteli araç. Kalite derken özellikle ergonomi ve şasi dinamikleri hoşuma gidiyor. Şu yol tutuşu aldığım 25, aldırdığım ~50 araçta görmedim diyebilirim. Ha, fiyat olarak bunun seviyesinde ya da üzerinde değillerdi onu da belirtmem lazım, bi bmw bi mersomuz olmadı tabi. (düzelteyim, adanadan bi s80 almıştık bi hocamıza, onu istisna tutayım)

• quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

Öyle bi anlatım olmuşki ev araba satıp astra alacağız:) hayırlı olsun ama biraz abartı olmuş sonuçta astra

Siz premium bi araç sahibi iseniz bilemem ama benim için özellikle cosmo artıları ile güzel bi araç.

Beğenmediğim yönleri de var elbet, henüz 1 haftayı doldurduk kendisi ile. Ses sistemi vasatı aşmıyor. Yakıt olması gerekenden yüksek şu an ş.içi 26 kmh hız, 7 litre. Cerato ile ş.içi en son 6.5-6.8 falandı.

Bunlar haricinde evet kaliteli araç. Kalite derken özellikle ergonomi ve şasi dinamikleri hoşuma gidiyor. Şu yol tutuşu kendime aldığım 25, eşe dosta aldığım aldırdığım ~50 araçta görmedim diyebilirim. Ha, fiyat olarak bunun seviyesinde ya da üzerinde değillerdi onu da belirtmem lazım, bi bmw bi mersomuz olmadı tabi. (düzelteyim, adanadan bi s80 almıştık bi hocamıza, onu istisna tutayım)

• Çok güzel araba,Hayırlı olsun. kazasız belasız güle güle kullanın.
  • Araç kardeşimde de var. Bu aracın kullanımı görüş darlığı dışında çok zevk veriyor. Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah
  • kargaya yavrusu sahin gorunurmus. ilk heyecanla yazmaniza veriyor, objektif incelemeden cok uzak oldugunu vurgulamak isterim. hayirli olsun gule gule binin o ayri mesele.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler iyi dilekleriniz için.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.