Şimdi Ara

Astra H Bakım Sonrası Yakıt Tüketimi Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mrb yaklaşım 1,5ay önce 2005 astra hb elegance easytronic araç almıştım.şimdiye kadarki kullanımımda şehir içi 7,5lt tüketim elde ettim.konyada yaşıyorum.sakin kullanırım aracımı öyle basmam kolay kolay.dün aracımı bakıma soktum.rutin filtre ve yağ değişimi için.fakat servisten aldıktan sonra yakıt tüketiminde bariz artış var gibi geldi bana.yol bilgisayarındaki range-mesafe kısmını sürekli kontrol ederim mesela.fakat dün servisten aldıktan sonra sanki pıt pıt düşüyo gidebileceğim mesafe.kırmısı ışıkta rölantide beklerken bile düşüş oluyo.daha önceden hiç böyle olmuyodu 1 sefer bile olmamıştı diyebilirim çünkü dediğim gibi sürekli takip ederim.ve dün servisten çıkıp bu durumu farkettikten sonra 2.yol bilgisayarını sıfırladım bakalımne olcak diye.bugün bi baktım tekrar ort.9,1 gösteriyo.yani 1,6 litte fark var.tmm daha çok yeni ortalama kıyaslaması için ama dediğim gibi yol bilgisayarındaki mesafe de sürekli düşüyo kısa sürelerle aynı şekilde sakin kullanımıma rağmen.hatta kimi zaman gazı bile bırakıyorum anlık tüketim 0 olsun bakalım ne olcak diye ama yok.daha önce 10bin km yağı vardı dün 15bin km yağı koymuşlar.bunlar farkeder mi?başka da bişey değişmedi araçta böyle bişey nasıl olabilir.yardımlarınızı fikirlerinizi bekliyorum.tşk ederim.

• Bence konulan yağdan kaynaklanıyordur.
    http://resim.donanimhaber.com/m_6792166/mpage_72/f_/key_//tm.htm#61760784
    Bu başlığı biraz incele istersen. @vezir isimli arkadaşa önce ve sonra kullanılan yağın numası söylersen o bir yorum yapacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.