Şimdi Ara

ASTRA H 1.3CDTİ HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 40-45 bandında boyasız ve düşük kmli olarak en makul araçlar bu 1.3cdti astralar galiba bu arabalar hakkında bilgisi olan bilgi verebilirse sevinirim, alınır mı ? yakıtı ? kronik arızası ? satılır mı ? vvsvs

• 8 yıl kullandım bakım hariç sanayiye uğramadım.çok kaliteli,konforlu,az yakan,2.eli çok iyi bir araba.insan daha ne ister?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok hantaldir.Heleki klima acarsaniz arabadan sogutur adami.Zira bende oyke oldu 2-3 sene kullandim sattim.Kronik klima yonlendirmesi ariza yapar daha dogrusu ara ara yapar en ters zamanda yapar buhudan onunuzu goremezsiniz.Kalteli arabadir ama torsiyondan kaynakli bir rahatsizlik var arabada da bu fiyat bandinda goz onune alinmaz.Tok bir arac.100 bin km yaptim yaklasik servise pek ugramadim sifir aldigim gun geri vites mandali kirilip ayni gun servise gitmemi ve radyator patlatip su eksiltmesini saymazsak.

• hantal bi araç o paraya c3 yada c4 al

• Hantal diyenlere bakma sen.zaten performans arabası değil,ekonomi arabası.sadece 1.vitesten 2 ye atarken yavaş sonrasında gayet yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana333

Hantal diyenlere bakma sen.zaten performans arabası değil,ekonomi arabası.sadece 1.vitesten 2 ye atarken yavaş sonrasında gayet yeterli.

Neden bakilmayacak ?Araba hantal net hocam.Klimada bu araba tam bas belasi.Ben torostan indin ona ragmen zor dayandim 3 sene, ki borcu oldugu icin sattim yoksa daha az binerdim.

• alaattin(bjk) A kullanıcısına yanıt
    Tekrarlayayım performans değil ekonomi arabası.yıllarca sınıfının en çok satan arabası oldu.21 kr şehiriçi tüketimi.bazıları için önemli bir done oldu.yokuşsuz şehirler için çok ideal bir araç.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Astra H-Golf 5
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tam 5 sene 100.000 km 2012 Astra Cdti easytronic kullandım sıfır almıştım. Arabanın herşeyi sert direksiyondan tut amortisöre kadar. Okadarda abartıldığı kadar hantallık söz konusu değil ilk kalkışta biraz yavaş kalıyor ama sonrasında pek problem olmuyor. Daha iyi olsa dediğim sadece sollamaya çıktığında 1 - 2 sn sürüyor gazı algılayıp hızlanmaya başlaması. 100.000 km ye kadar sadece şoför kapısı kilidi bozuldu periyodik bakımdan başka hiç bir şey değişmedi fren balataları bile orjinal üstünde gelenlerdi.

Yetkili servise gidersen servis ücreti çok pahalı bakım paketi alıp dışarda yaptırmak opel de en mantıklısı.
  • Nirvana333 kullanıcısına yanıt
    Klimada yokus olmasi farketmiyor.Ekonomi diyorsunuz lakin o yaslardaki 1.6 daha kuvvetli dizeller de ayni eknomide.Ayirica klimada yada araba yukluyken az da yakmiyor.Neyse fiktlrinize saygi duyarim ama 300-400 vergiden kacmak icin alinacak araba degil bence.

• Arabayi satma konusunda endiseniz olmasin ben ilana dahi koymadan sattim Oyle bir piyasasi var.

• Yaklaşık 15 aydır otomatik Astra H kullanıyorum. Çok memnunum. Astra ayarindaki araçlarda klimayı açınca kasmayan araç var mi. Hemen hemen hepsi aynı. Yakıtı oldukça iyi sağlam bir araç.

• alaattin(bjk) A kullanıcısına yanıt
    Alırken kriter sıralamam şöyleydi:1-tipi 2-kaliteli oluşu 3- yakıtı iyi 4-2.eli güçlü 5-alman malı oluşu 6-performans beklentimin olmaması

• Hayirli olsun hocam o zaman :) Alirken benimde performans beklentim yoktu ama dayanamadim. 2s ene once hafif dolu vurugu servis bakimli 90000 deki aracimi 41 e vermistim.

• Hantaldir koltuklar amatsor tas gibidir kutur kutur gidersin. egr valfi ve hararet sivi sensoru kronik problemleridir tamire bir girince uzun yillar sorunsuzlugun bedelini odetir.

Yakiti ve vergisi dusuktur yol tutusu iyidir bagaji iyidirf/p aracidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hard_hacker -- 28 Temmuz 2017; 18:4:8 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.