Şimdi Ara

Astra g kasa otomatik?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
14.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2002 model corsa comfort easytronic 69bindeki aracıma 15bin lira veriyor bi arkadaşım. Araç çok temiz ve kazasız boyasız olmasına rağmen 15 iyi fiyat diye düşünüp satmayı düşünüyorum. Almak istediğim araç ise 2002 astra comfort otomatik ya da 2003-2004 astra enjoy otomatik. Lpg siz alıp gerekirse taktırmayı düşünüyorum. Tek çekincem ikinci el alacağım için otomatik vitesinde sorunlu bir araca denk gelebilmek. İstanbul'dan alacağım için de ayrıca çekincelerim var. 17-18 civarında temiz birşey alabilirim diye düşünüyorum.

Acaba özellikle astra g kasa otomatik kullanıcılarının fikirleri nedir, otomatik vitesinde sorun yaşayan var mı, yakıt tüketimini paylaşabilirler mi, genel olarak performans çok mu kötü. Easytronicte performans yönünden memnundum, manuele alıp performans yaşayabiliyordum. Tam otomatik vites kullandım ancak uzun süreli kullanmadığımdan pek bişey anlayamamıştım. Ancak araba biraz kasılıyor gibiydi.

Ayrıca sorunlu bir otomatik alırsam çok başımı ağrıtır mı, easytronic arızası kolayca giderilebiliyor mesela ama tam otomatik karmaşık bir sistem neticede.

• Bildiğim kadarıyla Astra G'lerde kullanılan otomatik şanzuman Opel'in şimdiye kadar ürettiği en iyi ve en sorunsuz şanzuman. Ben ilk başta 2001 Astra G CD otomatik ile başladım, araç tıkır tıkırdı şanzuman olarak, çok iyiydi. 40.000 küsürde almıştım. Maalesef perte çıktı. Daha sonra 97.000 küsürde 2003 Astra G Enjoy aldım, şu anda 117.000'de, lpg takıldı 98.000'de, o da sorunsuz. Benim de çok çekincelerim vardı ama hangi ustaya sorsam Astra G otomatik diyor başka bir şey demiyor.

Yakıt tüketimi tabii ki de fazla oluyor manuel'e göre. Kullanıma da bağlı bu biraz. Sakin kullanımda çok çılgın derecede düşük tüketim değerleri yakalayabilirsiniz. Uzun yol-şehiriçi de çok farkediyor.

Performans konusunda ise araçtan ne talep ettiğinize bağlı, ben genç bir insan olmama rağmen aracımdan çok memnunum performans konusunda. Uzun yol olsun, şehiriçi olsun beni hiç mahcup etmedi. Gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gri

Bildiğim kadarıyla Astra G'lerde kullanılan otomatik şanzuman Opel'in şimdiye kadar ürettiği en iyi ve en sorunsuz şanzuman. Ben ilk başta 2001 Astra G CD otomatik ile başladım, araç tıkır tıkırdı şanzuman olarak, çok iyiydi. 40.000 küsürde almıştım. Maalesef perte çıktı. Daha sonra 97.000 küsürde 2003 Astra G Enjoy aldım, şu anda 117.000'de, lpg takıldı 98.000'de, o da sorunsuz. Benim de çok çekincelerim vardı ama hangi ustaya sorsam Astra G otomatik diyor başka bir şey demiyor.

Yakıt tüketimi tabii ki de fazla oluyor manuel'e göre. Kullanıma da bağlı bu biraz. Sakin kullanımda çok çılgın derecede düşük tüketim değerleri yakalayabilirsiniz. Uzun yol-şehiriçi de çok farkediyor.

Performans konusunda ise araçtan ne talep ettiğinize bağlı, ben genç bir insan olmama rağmen aracımdan çok memnunum performans konusunda. Uzun yol olsun, şehiriçi olsun beni hiç mahcup etmedi. Gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Acaba ne kadara ne zaman aldınız enjoy aracınızı? Tam otomatik kabin içi gürültü seviyesini çok artırıyor mu? Teşekkürler.

• 1,5 sene önce 18,500'e almıştım. Kabin içi ekstra bir gürültü hissetmedim.
  • ben iki sene önce aldığım 2003 astra elegance şu an 72000 de gayet memnunum
    şanzımandan ses falan hiç duymadım
  • ben de opel astra 2003 comfort otomatik vites alacam, alacağım galeri 19.000 tl diyor ancak ben 18.250 felan vermeyi düşünüyorum... tabi araç lpg siz ... alıp brc tüp taktıracağım... görüş ve önerileriniz ne olabilir acaba... saygılarımla...
  • slm arkadaşlar araban giderken kendini geri çekiyor 30 saniye falan sonra hiç bişey olmamış gibi devam ediyo varmı yardım edicek olan şimdiden teşekkürler
  • Hocam ben yeni otomatik 2004 G sahibi oldum. Yaklaşık olarak 2000 km kullandım kısa süre içerisinde. Genel izlenimlerim;

-Vites geçişleri güzel
    -Kabin içi gürültü seviyesi normal (Yoldaki asfalt yeni ise ses çok az oluyor fakat eskimiş asfaltların pürüzlü yüzeyi araç içi gürültüye neden oluyor)
    -Yakıt tüketimi olarak da memnunum. Tam dolu tank ile (35 litre sanırım, stepne) 350 km civarı gidiyor. LPG tankı yerine göre değişmekle beraber 75-85 TL arası doluyor.

Bu model aracı almanızı tavsiye ederim. Sürüş testi yapın almadın. Viteste sorun olup olmadığı belli olur sanırım.

CD çaların AUX ve USB girişi olmadığından dolayı FM transmitter kullanıyorum ama memnun değilim. Çünkü çakmaklık kısa tam oturmuyor. AUX girişi açtırma konusunda başlıklar mevcut.

Hayırlı olsun.
  • Merhaba arkadaşlar 2004 enjoy otomatik 82 binde aracımı kaça satmalıyım sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.