otomatikten otomatiğe fark var...mesela honda bildiğimiz klasik tork konventörlü şanşızamn kullanıyor, keza ford da öyle... toyota otomatikleştirilmiş düz şanzıman kullanıyor.
hondanın otmatigi sizi tatmin eder sanırım dizelde istemediginize göre bence en uygun seçenek
viteste de motorda da lancer corolla ile yarışır. gerisi zevkine kalmış.
bence sen tam honda cıvıcı tarif etmişsin otomatik dedinmi akla ilk honda gelir.
bence Corolla dediğin çoğu özellik var
toyota corolla 1.6 elegant çok süper araç çok gzl işini görür bence vede m/m şanzıman çok zevkli
toyota corolla 1.6 elegant çok süper araç çok gzl işini görür bence vede m/m şanzıman çok zevkli
cok zevklimi. o sansimani beyenen bir siz varsiniz heralde.herkez sikayetci vites degistirirken cok sarsıntılı ve yıgılma yapiyor alanlar pisman sikayetvarda yuzlerce sikayet vs.vs. uzak durulmasi gereken bir sansiman alicaksaniz hazirlikli olun.
ben olsam civic i secerdim.
bence corolla yerine honda'yı terchih et. Klasik şanzıman çok yaksa da sorunsuzdur. mmt'ye güven olmaz. Focus da olabilir.
bizde m/m şanzıman var 1.6 okadarda sarsıntı felan filan anlattıkları yok bence bu sorunlar 1.4 oluyor 1.6 pek bişe fark etmiyor
bu seçeneklerin içinde otomatiği en az sorunlu hondadır ondanda şikayet edenler var ama diğerleri kadar çok değil
en çok corolladan duyuyorum şikayet ama kullanmadığım için hiç kesin bişey demem yanlış olur sadece duyduklarımı söylüyorum
Otomatik sedan?? 2 ay önceki seçimim? Ve tabiki bunların içinde bu açıdan en iyisi Civic. Ama dışını,içini sevmeyebilirsin, onu bilemem. 2. tercihim Lancer olurdu.
arkadaşlar teşekkürler hepsini dolaştım honda dış görüntü içime sinmiyor ama corollanında içi focus titanium ve astranın dolu modellerinden zayıf artı diz mesafeside en az olan toyota yani ölçmedim ama his öyle (kavacıkta plazlar yanyana avantj) yalnız focusla astra öne çıkıyor ama focus içime daha çok siniyor gibi ama genelde de forumlarda astra daha iyi diyorlar karar veremedim. Bir arkadaş o kadar para veriyorsun eski motorlu dsg şanzoman 103 hplik yeni golfu al , içi, genişs dedi ama o da uc ay yokmuş??? yani lancera daha bakamadım tipi güzzel ama bakamadık...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme