Şimdi Ara

Astra Enjoy Easytronic

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,2006 model astra enjoy easytronic almayı düşünüyorum,aracı dün test ettim daha opel almadan bile sınıfının arabalarıyla işçilik ve konfor anlamında kıyaslama yapılmasına gerek bile yok, yol tutuş ve konforu gayet iyi performansı hakkında şu an için hiç bir fikrim yok,benim sormak istediğim araçta vites geçişlerinde titreme oluyor üst viteslere geçiş yaptığımızda bu titreme azalıyor fakat kalkış anında araba ileri geri hareket ediyo sanki bu neden olabilir?

Bu hafta içi servise götüreceğim gitmeden önce bi ön bilgi olsun istedim,şimdiden herkese teşekkürler.

• Bahsettiğin şey çok çok normal bir durum. Çünkü easytronic otomatikleştirilmiş düz. Araba aslında düz vites ancak debriyajı yok. Otomatikleştirilmiş düz vites olduğu içinde düz vites mantığıyla çalışıyor. Bir robot sizin yerinize debriyaja basıp vites değiştiriyor.

1'den 2'ye geçerken çok hissedilir. 2'den 3'e geçerken biraz az hissedilir. 3'ten 4'e geçerken daha da azalır. 5. vitese çıkacağı zaman hissetmeniz daha da düşer. Hissetmeyebilirsinizde.

Eğer sarsıntıları hissetmek istemiyorsanız vites geçiş aralığına geldiğinizde ayağınızı hafifçe gazdan çekerseniz eğer o sarsıntıları hissetmezsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane Joy Comfort
    4 yıl önce açıldı
    OPEL ASTRA 1,6 ENJOY EASYTRONİC
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.