Şimdi Ara

astra corsa dijital hız ve hararet göstergesi var!! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
3
Favori
40.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hararet yoktir...

astra corsa dijital hız ve hararet göstergesi var!!
  • mühendisler hararet yapmayacagı konusunda o denli garanti veriyolar anlaşılan
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuffurchin

mühendisler hararet yapmayacagı konusunda o denli garanti veriyolar anlaşılan

öyle ya unutulması mümkün değil,peki eskilerinde varmıydı?
  • Bu soğuk havalarda akü voltajı iyice dustu..
    Sanırım bir kontrol ettirmek lazım..

Sizinki normal çalışmada kaç volt gosterıyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: happycar

Bu soğuk havalarda akü voltajı iyice dustu..
    Sanırım bir kontrol ettirmek lazım..

Sizinki normal çalışmada kaç volt gosterıyor?

12.6volt araç çalışmazkenki durum.

14.2volt araç çalıştığında oluyor.
  • Ben de denedim gerçekten çok güzel bir şey... Harbiden Almanlar bu işi çok iyi biliyor. Yalnız "SENS" ne anlama geliyor onu anlamadım...
  • Hızla ilgili sapma konusunda % 5 gibi bir değerlendirme yapmak sanırım yanlış olur. Benim tespitime göre 3-4 en fazla 5 km'lik bir sapma olduğu. Çünkü 120 ile giderken, dijital gösterge 116-117 gösteriyor. 140'la giderken de yine 136-137 gösteriyor. Buna göre 140'ın %5'i 9 edeceğinden,bu şekilde düşünmek bana göre yanlışa götürür bizi.

Bu dijital göstergeden hızı takip etmenin çok hoşuma gittiğini belirtmeliyim.Bulan arkadaş çok sağolsun.
  • Bunlarda benden olsun. Yol bilgisayarı olmayan CD 30 MP3 model cd çalara sahip modellerde geçerli aşağıdaki bilgiler.

Ekranın açılması için radyonun (cd çalarken göstermiyor) çalması yeterli, başka birşeye gerek yok. FM/AM tuşu ile dört ekran arasında geçiş yapılabiliyor.

Normal ekran

İlk ekranda açık radyonun frekansını ve sinyalle ilgili birtakım kodlar gösteriyor.

İkinci ekranda ses seviyesini (hep istemişimdir ses seviyesini görmeyi), bas seviyesini, treble seviyesini ve eğer sound ayarı ile bir ekolayzır ayarı seçmişseniz onun ile ilgili bilgileri gösteriyor.

Üçüncü ekranda hızı ve ses ile ilgili birtakım kodlar gösteriyor. Sesi alçaltıp yükselttikçe değerler değişiyor.

Bunların dışında REG tuşuna basıncada birkaç ekran daha çıkıyor. Ama onlarda bir kod ve bir değer gösteriyor. Tabi bunlardan hiçbirşey anlamadım.

• quote:

Orjinalden alıntı: muraltun

Bunlarda benden olsun. Yol bilgisayarı olmayan CD 30 MP3 model cd çalara sahip modellerde geçerli aşağıdaki bilgiler.

Ekranın açılması için radyonun (cd çalarken göstermiyor) çalması yeterli, başka birşeye gerek yok. FM/AM tuşu ile dört ekran arasında geçiş yapılabiliyor.

Normal ekran

İlk ekranda açık radyonun frekansını ve sinyalle ilgili birtakım kodlar gösteriyor.

İkinci ekranda ses seviyesini (hep istemişimdir ses seviyesini görmeyi), bas seviyesini, treble seviyesini ve eğer sound ayarı ile bir ekolayzır ayarı seçmişseniz onun ile ilgili bilgileri gösteriyor.

Üçüncü ekranda hızı ve ses ile ilgili birtakım kodlar gösteriyor. Sesi alçaltıp yükselttikçe değerler değişiyor.

Bunların dışında REG tuşuna basıncada birkaç ekran daha çıkıyor. Ama onlarda bir kod ve bir değer gösteriyor. Tabi bunlardan hiçbirşey anlamadım.

astra da hangi ekranda bu ses seviye özelliği var?

• quote:

Orjinalden alıntı: johnny3254

ben radyoyu açıp denedim gene beceremedim
    radyo açıkken settings tusuna basıyom audio yazıyo hemen arkasından 2. kere basıyorum ve basılı tutuyorum settings tuşuna 5-6 saniye,dediğiniz gibi bir "beaaaaaaap" sesi geliyo ama ekranda test mode falan yazmıyo,allahım çok beceriksizimmm

Kardeş senin araba Opel mi bi gözatsan
  • astra da ses seviyesni nasıl görüyoruz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: happycar

ekranlardan çözebildiğiniz var mı?

sayın happycar, kullanım klavuzunda var mı bu bilgiler,ben yıllardır,bora ,jetta,passat kullanan ve sadece direksiyondaki tuşlarla bu bilgileri görebilen biri olarak,şu an gözüme perde indi,göremiyorum.yeni aldığım corsa D 1.3 cdti'da bu anlık tüketim bilgileri varmı?
    kusura bakma,ilk defa opelci olduk,acaip acemiyiz,!
  • yeni kasa corsalarda yakıt tüketim miktarı analog göstergelerin ortasında yer alan küçük dijital kareden de çıkmıyor mu acaba?
  • bendede 2005 corsa c var teybıde cd30 mp3 ama dedıgınızı yapıp bc tusuna bastıgımda no functıon dıyor
  • Aracım Corsa D 2007 model.Şimdi denedim.Önce beceremedim.Settings e bastım fader çıktı sonra tekrar basıp basılı tuttum balance yazdı ama olmadı.Daha sonra başa döndüm tekrar bastım fader çıktı,tekrar basmak için biraz bekledim fader ekranı kaybolmadan tekrar basıp basılı tuttum dıt sesi geldi ve digital ekranın alt tuşuyla menüye girebildim.Galiba astrlardaki ekranda bir veri alt alta iki sıra olarak görünüyor ama corsa da önce ne olduğu sonraki ekranda ise değeri çıkıyor.

1.EKRAN

2.EKRAN

3.EKRAN

4.EKRAN

5.EKRAN

6.EKRAN

7.EKRAN

8.EKRAN

9.EKRAN

10.EKRAN

11.EKRAN

12.EKRAN

13.EKRAN

14.EKRAN

• 10 ekranda görünen veriler farlar kapalıykenki veriler.Yani aşağıdaki gibi.Ancak farkları açınca değişiyor.En sağdaki veri değişken.
    Corsa D bilgi ekranında bir önceki ekranın ne olduğunu bir sonrakininse onun değerini verdiğini düşünürsek bu veriler dimmer ile ilgili sanırım.
    FARLAR KAPALIYKEN

FARLAR AÇIKKEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edmontdante -- 30 Kasım 2009; 20:07:34 >

• Şimdi Hararet,anlık hız ve yakıt verileri hangi ekranlar bunu çözmek lazım.
  • corsa 2005 model aracımda anlık tüketim ve menzil dışındaki verileri görebliyorum.yazılım guncellemesi ile bu ozellikleri actırmak mumkun olabilirmi?
  • Arkadaşlar, Astra G'lerin de dijital klimalı olanlarında dijital klimanın ekranında hız gösterilebiliyormuş. Bununla ilgili bilgisi olan var mı?
  • merhaba arkadaşlar bende corsa 1.3 cdtı essentia var aracımın radio tuşlarından ileri olan geri geliyor geri olan 9. kanalı açıyor reg adında bir tuş var oda ileri kanal değiştiriyor yani tuşlar karıştı bunu servisinde aracı cihaza bağlayarak düzelttirme imkanım varmı acaba bir fikri olan varmı
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.