Şimdi Ara

ASTRA CLASSİC TE KAÇ AİRBEG VAR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
5.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SIFIR ASTRA CLASSİCTE KAÇ AİRBEG VAR ARKADAŞLAR İNTERNET SİTESİNDE YAZMIYOR BULAMADIM BİLEN VARMI ÇOK ACİL_?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riazor Blues -- 26 Ekim 2006; 18:23:37 >

• bizim arkadaşgilde 2002 astra elegance var
    araba full(sunroof filan var)
    benim bilidiğim kadarıyla sadece 2 tane airbag var arabada
  • BENDEDE 2001 ELEGANCE VAR 4AİRBEG VAR ELEGANCE LERDE ANCAK BEN 2006(SIFIR)ASTRA CLASSİC ALICAM ONDA KAÇ TANE VAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riazor Blues -- 26 Ekim 2006; 19:39:15 >
  • 2006 model astralarda arkadaşım sormuştu 4 adet oluğunu söylemişler.
  • airbeg degil eyırbek

Bildigim kadarıyla 4 tane var.
  • 4
  • 4
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: fiesta1903

4

ARKADAŞLAR HİCBİRİNİZ BİLEMEDİNİZ BUGUN OPEL BAYİİSİNE GİTTİM 2 AİRBEG VARMIŞ ŞÖFÖR VE YOLCU
  • 2 olsun ne oalcak, bizim araçta da 2 airbag var
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

2 olsun ne oalcak, bizim araçta da 2 airbag var

BUGUN OPEL BAYİİSİ SATIŞ TEMSİLCİSİYLE KONUŞTUM DEDİM KİA CERATO LARDA BİLE 10TANE AİRBEG VAR DEDİM BANA FAZLA AİRBEG İYİ DEİL DEZ AVANTAJLARI VAR ONLARINDA DEDİ UFAK SÜRTMELERDE BİLE AÇILIYOR BİRSÜRÜ MASRAF ÇIKARTIR DEDİ AYRICA İNSANI KURTAYMAYLA BİRLİKTE ÖLÜMLERE YOL AÇABİLİR ÇOK AİRBEG DEDİ.KİA FALAN ARABALRINI DOLU GÖSTERMEK İÇİN GÖZ BOYAMAK İÇİN DOLDURUYOLAR DEDİ İÇLERİNİ GERÇEKTENDE OPEL DE ABARTILI AİRBEG YOK HİÇBİR MODELİNDE YENİ ASTRADA BİLE 4TANE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riazor Blues -- 28 Ekim 2006; 16:45:34 >
  • o sana masraf cıkartır diyen akıllıya demedinmi bu tip otomobillerde istersen sürücü ve yolcu hariç diğer hava yastıklarını kapatıyorsun....
  • 2
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre000

BENDEDE 2001 ELEGANCE VAR 4AİRBEG VAR ELEGANCE LERDE ANCAK BEN 2006(SIFIR)ASTRA CLASSİC ALICAM ONDA KAÇ TANE VAR

Ne gerek var ki tekrardan almaya? Modası geçti artık Astra Classic'in.. Yeni Astra'lardan al.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre000

quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

2 olsun ne oalcak, bizim araçta da 2 airbag var

BUGUN OPEL BAYİİSİ SATIŞ TEMSİLCİSİYLE KONUŞTUM DEDİM KİA CERATO LARDA BİLE 10TANE AİRBEG VAR DEDİM BANA FAZLA AİRBEG İYİ DEİL DEZ AVANTAJLARI VAR ONLARINDA DEDİ UFAK SÜRTMELERDE BİLE AÇILIYOR BİRSÜRÜ MASRAF ÇIKARTIR DEDİ AYRICA İNSANI KURTAYMAYLA BİRLİKTE ÖLÜMLERE YOL AÇABİLİR ÇOK AİRBEG DEDİ.KİA FALAN ARABALRINI DOLU GÖSTERMEK İÇİN GÖZ BOYAMAK İÇİN DOLDURUYOLAR DEDİ İÇLERİNİ GERÇEKTENDE OPEL DE ABARTILI AİRBEG YOK HİÇBİR MODELİNDE YENİ ASTRADA BİLE 4TANE

kia cerato advance de 6 tane var hocam 10 değil
    satıcı sana obaaa kia çok iyimiş sen koş bi cerato al kardeş deseydi yazarmıydın acaba??
    adam dünya çapında satış yapacak kiaya olan önyargıya rağmen ülkemizde bile fena olmayan satışları var aracın ona rağmen işe yaramayan birsürü masraf çıkaran hatta bize zarar verebilecek 10 tane airbag koyacak

• astra comfort ta 2, elegance da ise 4 airbag vardı. Yani ya 2 ya dort oluyor o kasalar. Kendinde bakarak anlarsın tam donanımlarda gogusteki 2 airbag haricinde on koltukların yan taraflarındada yan airbag ler vardır. Bunlarla birlikte 4 adettir. Bende 2001 astra comfort vardı.
    Yalnız bir sey dikkatimi cekti Astra classic ler ucuzlar bilirsiniz. Bunun sebebinide cok net gordum. 2 yıl kadar comfort modeli kullandıgım icin iyi bilirim. Mesela baktıgım classiclerde ic kapı kolları krom kaplama degildi, yan aynalar boyasız, arka kafalıklar yok, arka camlar elektrikli degil gibi seyler gordum. Ucuz olsun diye bunlardan bile kıstılarsa gormedigim daha neler vardır diye dusundum.
  • ASTRA CLASSİC FULL 32000YTL BUNE YA DONANIMSIZ BİR ARABA BU FİYATA OLURMU AYRICA ARKA CAMLAR ELEKTRİKLİ Mİ DEĞİLMİ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.