Şimdi Ara

ASTRA BERTONE COUPE ALINIR MI ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
14.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: g-fast

ankara'dayim arkadasim ben...

pesin para alcam, bana baska ne onerebilirsin 20-21e? birde bu arac icin sence nerelere bakip almaliyim? galeri? pazar? gazete? vs...

20-21'e tonlarca kaliteli araba bulursun ama spor olsun dersen ben o işten anlamam bu arada benim arabada 06 plaka ,ankarada araba bulma sorunu yaşamazsın adımını attığın yer araba pazarı ben galeri vesilesiyle buldum ama galerici sadece aracı oldu yoksa bide galerici komisyonu çekilmezdi.Ben ankarada sincan araba pazarına baktım,gimattaki araba pazarına baktım bu ikisi bile yetti bana piyasa yoklaması açısından sonra abartısız yüzlerce galeri gezdim beşevler(gazi üniversitesi yanı opel istersen orada dünya opel buldum ben bi bak istersen)çankaya,tandoğan gezmek lazım yani ama ankaralılar araba 2. el konusunda çok şanslı onu bilir onu söylerim hem çakallık az hem fiyatlar makul.çakallık az derken istanbulu tahmin bile edemezsin.

• bende yarin bi cikip bakicam bakalim arkadasim. bulabilirsem burayada yazarim zaten...

umarim en fazla 21e bulurum yaw

bu arada normal bir araba degilde, sportif bir seyler olsun istiyorum.... bu fiyata astra bu tasarimla cok cekiyor beni
  • BU ARAC NADIR SEDAN COUPE'LARDAN BIRISI...
    -MERCEDES CLK (yeni)
    -BMW 3 SERISI
    -VOLVO C70
    -PEUGEOT 406
    -ASTRA COUPE

BUNLAR ILK AKLIMA GELENLER VE BUNLAR ARASINDA SANIRIM DEDIGIN PARAYA ALINABILECEK TEK ARABA ASTRA... YINEDE IYI DUSUN DERIM CUNKU ARKADASLARIN DEDIGI GIBI O PARAYA BASKA ARABALAR DA ALABILIRSIN...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafacelen -- 13 Mayıs 2006; 12:34:16 >
  • Dun biraz bakma firsatim oldu, Volvo'lar cok pahali benim gucum yetmez. 406 belki o paraya bulunur gibi ama onlarinda ic tasarimi cok kasvetli ve demode geldi bana...

Bu arada bir tane Bertone buldum fakat 26.000YTL idi Biraz, hatta bayagi pahali geldi bana... Internette bir kac ilan var 21.000YTL civarinda. Fakat arabalar Istanbul'da. Onlari bi aramayi dusunuyorum, eger aklima yatarsa ordan gidip alcam sanirim. Ama bir Ankara'li olarak acikcasi beni korkutuyor gidip Istanbul'dan araba almak...

Siz ne dusunuyorsunuz?

Size bir kac tanede link vereyim arkadaslar, bakma firsatiniz olup fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim gercekten;

http://arabam.milliyet.com.tr/ikinciEl/detail.aspx?sid=641050
    http://arabam.milliyet.com.tr/ikinciEl/detail.aspx?sid=671715
    http://arabam.milliyet.com.tr/ikinciEl/detail.aspx?sid=643544

Araclardan ilki 1,6cc diger ikisi 1,8cc...

Fikir ve onerileriniz icin simdiden tesekkur ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g-fast -- 14 Mayıs 2006; 11:05:11 >

• BENCE ŞU 1,6 MOTORLU OLAN SÜPER HOCAM... DİĞER LACİ OLANINDA İÇ DÖŞEMESİNİ ÇOK BEĞENDİM, YAKIŞIR
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.