Şimdi Ara

Astra 1.4GL- LÜTFEN FİKİR VERİN....

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
35.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar herkese iyi günler.buzaman kadar hiç astra kulanmadım ve şuan işim gereği günde ortalama 150km şehirdışı yol yapacağım, 8000-11000tl bütçeyle bana çok fazla masraf çıkarmayacak yakıt tüketimi ekonomik olacak bir araç aramaktayım.
    corsa-civic-323 türü arçalar aramaktaydım ama bir arkadaşımın önerisiyle astralarada bakmaya başladım fakat ne kullanmışlığım nede bir bilgim yok bu araçlar hakkında direksiyonları hidrolik değilmiş sanırım ama çokta sert değildir dediler tek bildiğim şuan bu:))
    aşağıda linkini verdiğim araç çok temiz görünüyor pazar günüde aracı görmeye gideceğim ve önerilerinizi bekliyorum artıları eksileri nelerdir ,nelerine dikkat etmem gerekir,kronik sorunları varmıdır,lütfen objektif bir şekilde fikirlerinizi verirseniz sevinirim....birde 198000 km bu araçlar için nasıldır?(eski vectralar,passatlar ve civiclerin 300000kmleri rahat gördğünü düşünürsek bunlar için nasıl bir km dir?)

http://www.sahibinden.com/astra_1_4gl_ilk_sahibinden_emsalsiz_fiyat_dustu_lpg_vize-29WQQaXQQ17521224WQQpXQQdisplayitem

tip olarak ve satıcısının samimi açıklamaları çok ısındırdı bu araca beni umarım sizlerinde değerli yorumlarıyla bende opel dünyasına sorunsuz girerim.

şimdiden fikir beyan eden herkese çok teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piasemen -- 16 Ekim 2009; 16:12:49 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Opel Astra 1.4 GL: Kapsamlı Bir İnceleme

Opel Astra 1.4 GL, kompakt hatchback kategorisinde öne çıkan bir modeldir. Yüksek performansı ve uygun fiyatı ile otomobil tutkunlarının ilgisini çekmektedir.

Motor ve Performans

Astra 1.4 GL, 1,4 litre benzinli bir motora sahiptir ve 90 beygir güç üretir. 5 ileri manuel şanzıman ile eşleştirilen motor, 14,2 saniyede 0'dan 100 km/s hıza ulaşabilmektedir. Azami hızı ise 182 km/s'dir.

İç Mekan ve Donanım

Modelin iç mekanı oldukça ferah ve ergonomiktir. Ön koltuklar rahat ve destekleyicidir. Standart donanım arasında klima, elektrikli ön camlar ve radyo bulunmaktadır.

Dış Tasarım

Astra 1.4 GL'nin dış tasarımı, sportif ve şıktır. Geniş ızgarası ve aerodinamik gövde hatları dikkat çekicidir. Model, 15 inç alaşım jantlarla donatılmıştır.

Tutulma Durumu

Opel Astra 1.4 GL, ikinci el pazarında yüksek talep görmektedir. Performansı, yakıt verimliliği ve pratikliği sayesinde tutulan bir modeldir.

Kullanıcı Yorumları

Astra 1.4 GL hakkında kullanıcı yorumları genellikle olumludur. Kullanıcılar aracın performansından, iç mekanından ve sürüş deneyiminden memnun kalmaktadırlar.

Sonuç

Opel Astra 1.4 GL, fiyat-performans oranı yüksek bir kompakt hatchbacktir. Güçlü motoru, ferah iç mekanı ve şık tasarımı ile otomobil tutkunlarının ilgisini çekmektedir. İkinci el pazarında tutulan bir model olması, Astra 1.4 GL'yi uzun vadeli bir yatırım haline getirmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Merak ettiğiniz aracın 98 model sedan olanını 10yıl kadar önce 1yıl civarında kullanmıştık..Özellikle zamanı belirttim ki ince detaylar istemeyin..Aracın yol tutuşu, malzeme kalitesi, yakıtı gayet idealdir..1.4 60bg olmasına rağmen 180'i görmüştük..Hatırladığım tek sıkıntısı uzun yolda arka koltuğun sert süspansiyonlar nedeni ile titreşim yapması..Bu da arkada oturan yolcuyu ister istemez az da olsa rahatsız ediyor tabii..Ancak ilandaki araç modeline göre çok pahalı..Şuan pasif durumda umarım siz almamışsınızdır..

Bunlar daha uygun geldi bana..

http://www.sahibinden.com/temiz_hesapli_lpg_li_opel_astra-67WQQaXQQ16791161WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/sahibinden_satilik_opel_astra_hatcback-09WQQaXQQ17631264WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/emekliden_gumruk_cikisli_astra-30WQQaXQQ17562938WQQpXQQdisplayitem

• babam halen 1998 model 1.4 gl kullanıyor
    ilk sahibi
    şu an araba 175.000 km de ve motordan tek bir tık dahi gelmedi
    arkadaşın dediği gibi 170-180 ben de gördüm
    bir tek ilk aldığımız sene direksiyondan tıkırtı geliyordu onu da çözdük
    10 senedir hiçbir şekilde başımız ağırmadı
    60 beygirdir.bayırlarda hele arabada yük varsa insanı sabırsızlandırabiliyor.
    ancak şimdiki araçlara göre gerek şasi gerek kaporta çok sağlam olduğunu düşünüyorum..
  • 3 yil 97 model astra 1.4 GL sedan (benzinli) kullanmis biri olarak yardimci oluyum size,ozellikle sehir disi kullanimda arac gercekten rahat,yol tutusu gayet tatmin edici ve ben benzinli kullanmama ragmen yakiti ekonomikti ki siz zaten lpgli dusunuosunuz heralde.
    aracta aksesuar olarak pek bisey yok,benimkinin on camlari bile manueldi,sehir disi sicak havada kullanimda klimanin yoklugu sikinti olabilir ,o problemi de ben su sekilde asiodum,kaloriferi en soguga getirip (mavinin sonuna) ufurum siddetini de 1 e getiriodum ve ferahlatan ilik bi hava veriodu cami da 1 parmak kadar acinca hic bunaltmiodu insani,beygir guuc dusuk oldugu icin pek bi performans beklemeyin ilk hizlanmalari tatmin etmeyecektir sizi ama yavas yavas devrini buldurarak hizlanirsaniz hem yakit tasarrufu yapmis olursunuz hem de motor zorlanmamis olur,ben 3 yil kullandim 30.000 km kadar yaptim,sattigimda 140.000km de idi ve saat gibiydi arac,temiz ve ilk elden bi arac bulursaniz sikinti yasamayacaginizi dusunuorm,
    sormak istediginiz baska seyler varsa seve seve cvplarim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.