Şimdi Ara

ASTRA 1,3 CDTİ Kullanıcı yorumları (379. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.674
Cevap
64
Favori
1.149.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 377378379380381
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nacar08

aracım 2011 enjoy plus cdti.... fanı açınca klima da çalışıyor. malum klima açma kapama tuşu yok, klimayı açmadan fanı nasıl açacağım....

Klima ayarlama tuşunun ortaasına basıyorsunuz. Ortadaki büyük yuvarlak düğme. solunda ve sağında küçük yuvarlak düğme var. soldaki küçük olan dereceyi sağdaki ise fanı ayarlıyor. Siz büyük olanın ortasına basın. Klima üzerindeki tik işaretini kaldırırsanız klima devreden çıkar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihus

quote:

aracım 2011 enjoy plus cdti.... fanı açınca klima da çalışıyor. malum klima açma kapama tuşu yok, klimayı açmadan fanı nasıl açacağım....

Klima ayarlama tuşunun ortaasına basıyorsunuz. Ortadaki büyük yuvarlak düğme. solunda ve sağında küçük yuvarlak düğme var. soldaki küçük olan dereceyi sağdaki ise fanı ayarlıyor. Siz büyük olanın ortasına basın. Klima üzerindeki tik işaretini kaldırırsanız klima devreden çıkar..

Çok teşekkür ederim, kapattım... kapatma tuşu varmış meğer....
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakanGurol

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oktaysar

quote:

yakın zamanda kasko yaptıran oldu mu? kasko fiyatları hangi mertebelerde?

4 ay önce aracı aldığımda yaptırdım 2012 model.. 1170 tl AXA sigorta

2102 astra için hasarsızlık indirimsiz 930 Tl ye axa dan yaptırmıştım. Bu hafta bu kaskoyu iptal ettirip hasarsızlık indiriminden yararlanarak anadoludan yaptırdım. 600 Tl fiyat çıkardılar..

geçen sene haziranda axa dan 840 a yaptırmıştım. bakalım bu sene ne teklif edecekler

dün axa dan fiyat teklifi geldi, %30 indirimden sonra 912 dediler, kasko bedelini 44000 e yukseltmişler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oktaysar

quote:

yakın zamanda kasko yaptıran oldu mu? kasko fiyatları hangi mertebelerde?

4 ay önce aracı aldığımda yaptırdım 2012 model.. 1170 tl AXA sigorta

2102 astra için hasarsızlık indirimsiz 930 Tl ye axa dan yaptırmıştım. Bu hafta bu kaskoyu iptal ettirip hasarsızlık indiriminden yararlanarak anadoludan yaptırdım. 600 Tl fiyat çıkardılar..

geçen sene haziranda axa dan 840 a yaptırmıştım. bakalım bu sene ne teklif edecekler

dün axa dan fiyat teklifi geldi, %30 indirimden sonra 912 dediler, kasko bedelini 44000 e yukseltmişler.

Alıntıları Göster
    2012 cdti easy comfort astra almak isteyen arkadaşlar. Ankara Opis'te(iskitler) 3 tane var. Duyurulur...

• quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

quote:

Orijinalden alıntı: deep33

Selam. arabam 1,3 dizel easytronic... 2012 model 2300 km de. şehir içi kullandım hep. ev iş arası. uzak mesafe de gitmiyorum evimle iş arası 2 km. 7,8 litre gösteriyor ekran. ama ben ölçtüm dolu boş depo yaparak 7,2 litre şehir içi. km de 28 kuruş yakıyor.sizce normal mi bu durum. Belki uzun mesafe binsem daha da düşecek yakıt.

Gözüme rakam olarak büyük geldi. Manuel bizim karma 4.9~5.2 aralığında bir ortalama var. Tabi ki Easytonic vites ve çok kısa bir güzergahla birlikte aracınızın yeni olması yüzünden doğal bir ortalama. Zaten @ozgurkale arkadaşımız da doğru açıklamış. Dizel motor olduğundan motor ısınana kadar siz gideceğiniz yere varıyorsunuz. Meraktan soruyorum niye benzinli seçeneğini düşünmediniz? Sadece iş ev için bir dizel araç aldıysanız gereksiz bence. Sonuç olarak 2 Km gidiş 2 Km dönüş olan bir yol.

Alıntıları Göster
    haklısınız benzinli bir araç daha mantıklı olurdu. ama piskolojik olarak benzinli arabaya pek sıcak bakmıyorum çok yakıyor diye. 5 seneden beri dizel araca biniyorum.gene tüp taktıracan falan 1300 Tl. ye mal oluyor. arada 2500 tl vardı benzinli ile sanki. arabam az yakmaya başladı 25-26 krş. arası. 5000 km den sonra iyice düşer sanırım.

• arkadaşlar dizel otomatik astra classic almayı düşünüyorum genel şehir içi kullanım olacak ve yaklaşık bi 5 sene binmeyi düşünüyorum Allah nasip ederse sorun yaşayan var mi düşüncelerinizi öğrenebilir miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkirinefendisi

arkadaşlar dizel otomatik astra classic almayı düşünüyorum genel şehir içi kullanım olacak ve yaklaşık bi 5 sene binmeyi düşünüyorum Allah nasip ederse sorun yaşayan var mi düşüncelerinizi öğrenebilir miyim

AL
  • quote:

Orijinalden alıntı: omergenc23

quote:

Orijinalden alıntı: bjkwasheree

quote:

Orijinalden alıntı: ekremucanok

Ankara da cam çıtası taktırabileceğim servis dışında bir yer varmı...
    Yada omsadan yada hepsiburadadan alsam kendim takabilirmiyim acaba...

Herhangi bir tuning firması, reklamcı yada oto güzellik merkezi takar. Kendiniz takacaksanız eğer uygulama yapacağınız alanı bir güzel temizleyin ve uygulama yapmadan önce iyice kuruduğuna emin olun. Bunun dışında dikkat etmeniz gereken birşey yok. Eğer yapışmada sıkıntı var ise herhangi bir malzemeciden kaliteli bir çift taraflı bant(tavsiyem 3m) temin edip uygulamanız.

birde fön makinesi kullanarak yapıştırın. daha iyi yapışıyor. ya da önümüz yaz iyice sıcağın önüne koyun ısınsınlar sonra da yapıştırın. ama temiz olmasına dikkat.

Alıntıları Göster
    selamlar... otomatik dizel astram var. camlar açıkken farketmeye başladım sesi... vites geçişlerinde bazen çıt diye ses geliyor birde ara sıra vites geçişlerinde küt diye vuruntu yapıyor ama her zaman olmuyor bu sesler... görüşleriniz nedir acaba?

• quote:

selamlar... otomatik dizel astram var. camlar açıkken farketmeye başladım sesi... vites geçişlerinde bazen çıt diye ses geliyor birde ara sıra vites geçişlerinde küt diye vuruntu yapıyor ama her zaman olmuyor bu sesler... görüşleriniz nedir acaba?

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar,
    2006 model astra almayı düşünyorum. şü üç ilan için fikirlerinizi rica ediyorum:

• quote:

Orijinalden alıntı: SUPERMAN

quote:

Orijinalden alıntı: chewy

Merhaba arkadaşlar,
    2006 model astra almayı düşünyorum. şü üç ilan için fikirlerinizi rica ediyorum:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2006-model-astra-hb-enjoy-86291747/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-opel-astra-86766374/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-yeni-dizel-6-vites-opel-astra-spor-model-1-3-ctdi-86171614/detay

3 üde alınmaz bu araçların

aynen
    yada üçünü de al hepsinden bir araba çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chtzdmr -- 4 Haziran 2012; 0:18:26 >

• quote:

normal bunlar.
    araç otomatik değil bu arada yarı otomatik. bu araçlar acemi şöför gibidir, ancak bir milyon kilometre gitse bile ilk günkü gibi kullanır arabayı hiç öğrenemez. ben de de var aynısından. hanım kullanıyor ben muhattap olmuyorum kendisiyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chtzdmr

quote:

normal bunlar.
    araç otomatik değil bu arada yarı otomatik. bu araçlar acemi şöför gibidir, ancak bir milyon kilometre gitse bile ilk günkü gibi kullanır arabayı hiç öğrenemez. ben de de var aynısından. hanım kullanıyor ben muhattap olmuyorum kendisiyle.

Alıntıları Göster
    Bonus Opet ile kampanya yapmış, Opetten yakıt almayı düşünüyorum.
    Opetin mazotunu kullanan var mı? yorumlarınız nedir?

• quote:

Bonus Opet ile kampanya yapmış, Opetten yakıt almayı düşünüyorum.
    Opetin mazotunu kullanan var mı? yorumlarınız nedir?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar acil yardım..

aracım 2011 cdti sedan enjoy plus

dün izmirde şehiriçinde yaklaşık 70 - 80 km hızla giderken "CİYYYK" diye bir ses geldi. cam kapalı ve radyo açık iken bile duyulacak kadar kuvvetli idi.
    benden değildir dedim. ama yaklaşık 30 saniye aralıklarla bu ses tekrarlamaya başladı. ses benden geliyormuş.
    6 - 7 defa yaptıktan sonra kesildi.

sizce ne olabilir. ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bozkirinefendisi

arkadaşlar dizel otomatik astra classic almayı düşünüyorum genel şehir içi kullanım olacak ve yaklaşık bi 5 sene binmeyi düşünüyorum Allah nasip ederse sorun yaşayan var mi düşüncelerinizi öğrenebilir miyim

Sn bozkırın efendisi,

bu araçtan 2 tane var evde. sorunsuz kullanıyorum. alternatifi yok. ikiside şehir için kullanımda. su an yol bilgisayarları ortalama yakıtı 6.1 ve 6.4 gosteriyor.
    araçlar kaliteli. pişman olmayacagınız ve vazgeçemeyeceğiniz bir araç. hatta servise 15.000'de değil , 10.000 'de bir götürün, sıfır problemle kullanın. (benim ustamın tavsiyesi ve işe yarıyor. 170 tl ye 6 ayda bir full bakım (orjinal parçalar ile)
    bu kadar ekonomik ve kaliteli alternatif bulmak zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sinoxetin

Arkadaşlar acil yardım..

dün izmirde şehiriçinde yaklaşık 70 - 80 km hızla giderken "CİYYYK" diye bir ses geldi. cam kapalı ve radyo açık iken bile duyulacak kadar kuvvetli idi.
    benden değildir dedim. ama yaklaşık 30 saniye aralıklarla bu ses tekrarlamaya başladı. ses benden geliyormuş.

sizce ne olabilir. ?

araçta arza kodu var mı?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar acil yardım..

sizce ne olabilir. ?

araçta arza kodu var mı?

aracı kullanırken ekranda herhangi bir arıza kodu görünmüyor. ama forumda önceki sayfalarda okuduğum gaz ve frene basıp yapılan yöntemi bilmediğimden yapmadım.

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar acil yardım..

sizce ne olabilir. ?

araçta arza kodu var mı?

aracı kullanırken ekranda herhangi bir arıza kodu görünmüyor. ama forumda önceki sayfalarda okuduğum gaz ve frene basıp yapılan yöntemi bilmediğimden yapmadım.

araç çalışmıyorken frene ve gaza bas kontağı aç ama aracı çalıştırma, km ekranında varsa arıza kodu yazar...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar acil yardım..

sizce ne olabilir. ?

araçta arza kodu var mı?

araç çalışmıyorken frene ve gaza bas kontağı aç ama aracı çalıştırma, km ekranında varsa arıza kodu yazar...

Alıntıları Göster
    p0115bu arıza koduyla başım beleda... serviste ne yaptıysa çözüm bulamıyor en az 10 kez gittim 1 yılı geçti çekiyorum arızayı sadece uzun yolda yapıyor arabam 2009 opel astra dizel sedan normal devirde otobanda giderken 50-100 km den sonra tak yanıyor fan çalışmaya başlıyor gören 3000-4000 devirde kullandığımı zanneder hayır 2000 devirde düz yolda hatta yokuş aşagı inerken yanıyor serviste bakıyoruz hep aynı arıza kodu p 0115 servis arızayı bulamıyor motor sogutma sensörü deişti olmadı görünürde bişeyde yok sigortalara bakıyorlar vidalara bakıyorlar silip gönderiyorlar bende genaral motora sürekli şikayet ediyorum onlar çağırıyor bakıyorlar işin kötü yanı servis arızayı tekrar kontorolda edemiyor en az sürekli 100 km sürmeden olmuyor çünkü hep uzun yolda yapıyor neyden olabilir yardımcı olursanız çok teşekkür ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: tolga_demir

p0115bu arıza koduyla başım beleda... serviste ne yaptıysa çözüm bulamıyor en az 10 kez gittim 1 yılı geçti çekiyorum arızayı sadece uzun yolda yapıyor arabam 2009 opel astra dizel sedan normal devirde otobanda giderken 50-100 km den sonra tak yanıyor fan çalışmaya başlıyor gören 3000-4000 devirde kullandığımı zanneder hayır 2000 devirde düz yolda hatta yokuş aşagı inerken yanıyor serviste bakıyoruz hep aynı arıza kodu p 0115 servis arızayı bulamıyor motor sogutma sensörü deişti olmadı görünürde bişeyde yok sigortalara bakıyorlar vidalara bakıyorlar silip gönderiyorlar bende genaral motora sürekli şikayet ediyorum onlar çağırıyor bakıyorlar işin kötü yanı servis arızayı tekrar kontorolda edemiyor en az sürekli 100 km sürmeden olmuyor çünkü hep uzun yolda yapıyor neyden olabilir yardımcı olursanız çok teşekkür ederim...

Alıntıları Göster
    dün kaskoyu yenilettim, piyasa fiyatlarını araştırdıktan sonra en uygun groupama teklif verdi, 41,000 tl kasko bedelli süper paketi 740 a yaptırdım.

• 
Sayfa: önceki 377378379380381
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.