Şimdi Ara

ASTRA 1,3 CDTİ Kullanıcı yorumları (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.674
Cevap
64
Favori
1.146.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: UNDYING

Arkadaşlar,

2008 Model Yeni Astra HB 1.3 CDTi Dizel - 90 HP HB Enjoy 33.348,00 YTL,

Ancak opsiyonlar arasında Elegance paket gözükmüyor...2009 modellerin altında bu paket yer alıyor...2008 modele elegance paket alamaz mıyız (spor paket yarine)?

hayır alamazsın,
    bu fiyata (eğer kaldıysa) kaçırma...

@dinçer,

devir saatine dikkat etmedim ama rolantide anlık tüketim 0,4-0,5...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emerald Dolphin

quote:

Orjinalden alıntı: UNDYING

Arkadaşlar,

2008 Model Yeni Astra HB 1.3 CDTi Dizel - 90 HP HB Enjoy 33.348,00 YTL,

Ancak opsiyonlar arasında Elegance paket gözükmüyor...2009 modellerin altında bu paket yer alıyor...2008 modele elegance paket alamaz mıyız (spor paket yarine)?

hayır alamazsın,
    bu fiyata (eğer kaldıysa) kaçırma...

@dinçer,

devir saatine dikkat etmedim ama rolantide anlık tüketim 0,4-0,5...

Evet 2008 model eleance paket diye bişey yokmuş, illa 2009 model alınacakmış...

Telefonda 2009 model için verilen fiyatlar şöyle:

Astra HB Benzinli Njoy+Metalik Renk+Elegance Paket 36.362,- YTL
    Astra HB Dizel Njoy+Metalik Renk+Elegance Paket 38.068,- YTL

Gelirseniz daha güzel indirimlerimiz var diyorlar ama telefonda söylemiyorlar,

• Astra HB Benzinli Njoy+Metalik Renk+Elegance Paket 36.362,- YTL
    esp dahilmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ucanhoroz

esp dahilmi?

Hocam sormadım onu yaa, bilemiyorum...
  • quote:

esp dahilmi?

Hocam sormadım onu yaa, bilemiyorum...
  • quote:

esp dahilmi?

Easytronic vites alınırsa esp dahil oluyor Esp için easytronic vites almak şart.
  • Yeni araba alacak arkadaşlar ÖTV vergisinde indirim geliyormuş acele etmeyin derim.Biz kazıklandık sizler kazıklanmayın.
  • BU ARADA EURO FİYATIDA BİR HAYLİ YÜKSELDİ ÖTV DERKEN DÖVİZ ENGELİNE DE TAKILMAYIN.EN İYİ KARAR ARABA ALACAKLARIN MALUM ARAÇLAR DA DÖVİZLE ÜLKEMİZE GELİYOR.
  • Orjinalden alıntı: konkat

göğüsün tam ortasında cama yakın yerdeki siyah delikli sanki hoparlör kapağı gibi bi şey var ya oraya bu gün sanki ses daha az gibi daha tam denemedim ama işe yarayacak gibi

EMERAL İN DE DEDİĞİ GİBİ O ŞEY HOPARLÖR. BENİM SES SANIRIM KM VE DEVİR SAATİNİ ÇEVRELEYEN PLASTİK TEN VEYA ONUNLA DİREKSİYON ARASINDAKİ BOŞLUKTAN GELİYOR. AMA YİNE DE ARAŞTIRIYORUM.
  • [b]EMERAL İN DE DEDİĞİ GİBİ O ŞEY HOPARLÖR. BENİM SES SANIRIM KM VE DEVİR SAATİNİ ÇEVRELEYEN PLASTİK TEN VEYA ONUNLA DİREKSİYON ARASINDAKİ BOŞLUKTAN GELİYOR. AMA YİNE DE ARAŞTIRIYORUM.
  • Merhaba Arkadaşlar,

Daha önce Astra kullandım. Benzinli 1.6 110HP, oldukça güzel bir yol tutuşu var. Yolda çok sağlam duruyor ama şehir içinde berbat bir araba. Tip ise oldukça hoşuma gidiyor. Benim öğrenmek istediğim. 1.3 dizel 90hp modelinde yolda nasıl hızlanıyorsunuz? Yani hemen ulaştığı hız ve maksimum hız?

Ben benzinlide hemen 180km çıktım 4 vitesde, 5 geçip devam etsem gidecekti ama yol çok kısa bir mesafeydi.
  • 1.2 CDTİ mı yoksa? sağol 1977 kardeşim uyardığın için,ne varsa dr larda var zaten.sevgili ilgazi kardeşim biz her ünvanı hakederek alırız,öyle parayla diploma almayız.ben hundai nin motorunu övüyorum,sen kasasından bahsediyorsun.opel satılsın diye kendinizi yediniz bitirdiniz,pay mı alıyorsunuz yoksa. ALFREDO cevap:ne hızlanması dostum,max hızı 175 zaten.1.3 den böyle şeyler bekleme...1.3 bile değil yaa,1248 cc. bu motora 1.2 CDTİ demeleri gerekirken,uyanıklar 1.3 demiş
  • o motora fiatta 1.3 demiş demekki onlarda uyanık.
    ayrıca ödüller almış başarısını kanıtlamış bir motordan bahsediyoruz
    gönül ister 1.7 1.9 2.0 cdti motorları ama ülkenin durumu malum
    evet ne varsa doktorlarda var eşantiyonlarla yaşamak hastaları özel muaynehanelere çekip fahiş fiyatlar alıp sonra devlet hastanenizdeki makamınızda ilaç yazmak. kan parasını falan yazmıyorum ameliyat yapsın diye konan doktor hastadan açıktan para talep ediyor. başka bir meslekte böyle bir olay varmı acaba?

quote:

Orjinalden alıntı: dr.mahmut

1.2 CDTİ mı yoksa? sağol 1977 kardeşim uyardığın için,ne varsa dr larda var zaten.sevgili ilgazi kardeşim biz her ünvanı hakederek alırız,öyle parayla diploma almayız.ben hundai nin motorunu övüyorum,sen kasasından bahsediyorsun.opel satılsın diye kendinizi yediniz bitirdiniz,pay mı alıyorsunuz yoksa. ALFREDO cevap:ne hızlanması dostum,max hızı 175 zaten.1.3 den böyle şeyler bekleme...1.3 bile değil yaa,1248 cc. bu motora 1.2 CDTİ demeleri gerekirken,uyanıklar 1.3 demiş

• @TiFoSi_BJK
    dostum sen akıllı adamsın gereksiz polemiklere girme...
  • dr.civanım 200 yapıyo merak etme :)
  • Benim bir lastik tamircisi arkadaşım vardı onada doktor derlerdi arkadaşımız belki araç doktorudur en ince detaylara kadar bilmekte tanıdığım hiçbir doktor bukadar tekniğe inemez ancak önce muayeneme gelmen gerekiyor derler.................... tamirciyseniz dinleyelim doktorsanız boşverin bu 1.3 opeli kendinizi tıbba adayın
  • Doktor ne anlarsın 1.3 cdti sen git kendi işinle uğraş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: GöKHaN 35

Doktor ne anlarsın 1.3 cdti sen git kendi işinle uğraş...

olayı meslek boyutuna getirmeniz beni üzdü gerçekten...her meslekte olduğu gibi bu meslekte de kendini bilmez,o ünvanı haketmeyen birileri olacaktır...Ama bu durumu tüm o meslek sahiplerine adamak ne kadar doğru olur bilemiyorum...''koçum'' diye başlayan bir mesaja cevap bile yazmamak gerekir bence...uslüp ortada...Ben tıp fak. 5. sınıftayım...işin içinde olmadan bilinemiyo tabiii ...Mesela ben bir çocuk doktoru olmak istiyorsam 6 yıllık fakültem bittikten sonra zorluğunu tartışmayacağım TUS adlı bi sınava çalışıp kazanmam gerekiyor...Velevki kazandım ilk asistanlık yılımda ortalama 10-15 nöbetle başlıyorum...Düşünebiliyor musunuz 2 günde bir eve gidebileceğim...Ve 5 yıl sonra ünvanım uzman olacak...Herneyse eminim ki birçoğunuz bunlar biliyordur ama yaşamadan anlaşılmıyor gerçekten....Servisten çıkarken bayağı yaşlı bir amcayla kapıda karşılaştık,ne kadar rica etsem de benim önce çıkmamı diledi...Bu saygıyı yaş faketmeksin hakeden hekimlere de selam olsun..

selametle

• DR. Derken tabi biraz ironi var burada ondanda önemlisi "koçum" hitabı bunu bir DR. ra yakıştıramamaktanda kaynaklanıyor öbür yazılanlarında ülkemizde maalesef doğru olduğunu kabul etmek zorundayız tabi olayı tüm doktorlar için yazmamıştır arkadaş ............
  • quote:

Orjinalden alıntı: enginsel

BU ARADA EURO FİYATIDA BİR HAYLİ YÜKSELDİ ÖTV DERKEN DÖVİZ ENGELİNE DE TAKILMAYIN.EN İYİ KARAR ARABA ALACAKLARIN MALUM ARAÇLAR DA DÖVİZLE ÜLKEMİZE GELİYOR.

Aynen katılıyorum, önceki araçlar euro kuru 1750civarıyken ithal edildi, yeni gelecekler eğer şu anki kurlar seviyesinden ithal edilmişse fiyatların artması kaçınılmaz.
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.