Şimdi Ara

Astoria AVM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar belki bileniniz vardır.İstanbul'da avcılardan Astoria AVM mecidiye köye nasıl giderim.Bu Astoria AVM galatasaray alisamiyen yakın bi yerdemi ? dalga geçmesseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The little General -- 10 Ağustos 2011; 14:21:21 >

• Metrobüste Mecidiyeköy durağında inersin, karşıya geçer otobüs duraklarının ordan otobüse binersin. Önüne gelince inersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kulak Misafiri

Metrobüste Mecidiyeköy durağında inersin, karşıya geçer otobüs duraklarının ordan otobüse binersin. Önüne gelince inersin.

Zincirlikuyu durağında inersen yani son durak diye geçer oradan daha yakın. Otobüse bir daha para vermeye gerek yok.
  • Kulak Misafiri kardeşim çok güzel tarif etmişsin teşekkür ederim.Google earth falan beya araştırdım mapta tam belli olmuyor.peki alisamiyen stadına yakınmıdır?
  • Samiyene yürüyerek 5 dk falan yakın bayağı.
    Zincirlikuyuda inip yürüsen daha mantıklı Astoria'ya.
  • tamam arkadaşlar zincirlikuyu durağında inerim ordan gene birilerine sorarım saolun çok teşekkür ederim iyi forumlar iyi eylenceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

quote:

Metrobüste Mecidiyeköy durağında inersin, karşıya geçer otobüs duraklarının ordan otobüse binersin. Önüne gelince inersin.

Zincirlikuyu durağında inersen yani son durak diye geçer oradan daha yakın. Otobüse bir daha para vermeye gerek yok.

Bak bunu bilmiyordum. Tek seferde gitmek için bu yol daha uygunmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara Gross Marketler firsatlari
    10 yıl önce açıldı
    Atlantis Esenyurt
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Resim faydalı olur diye düşünüyorum.

Astoria AVM
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

quote:

Bak bunu bilmiyordum. Tek seferde gitmek için bu yol daha uygunmuş.

Daha önceden o civarda staj yaptığım için orayı avucumun içi gibi biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caped 117 Crusader -- 10 Ağustos 2011; 14:40:34 >

• çok teşekkürler.resim daha iyi olmuş uğraştırdık sizi teşekkür.artık elimle koymuş gibi bulurum rahat rahat
  • Gelişmeleri paylaşmayı unutma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.