Şimdi Ara

Astım hastası biri Pipo içebilir mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşırı astım hastası değilim öyle birden bire kriz gibi durumum yok ancak sigara içilen ortamlarda durduğımda ya da grip sonrasında nefes darlığı yaşayabiliyorum.

Şuana kadar tek fırt sigara içmedim, içmem de kokusundan da kendisinden de nefret ediyorum. Aynı zamanda tek damla alkol de içmedim. Veya herhangi bir şey.

Ancak zaman geçtikçe insan rahatlamak, kafasını rahatlatmak istiyor. Dünyaya bir kere gelip, kütük gibi gitmek de istemem.

Nefes darlığına yol açmadan pipo içmek mümkün müdür? Bir yerlerde okudum, astım hastası birinin bir takım bitkisel çayları tütün gibi pipoyla içmesi faydalıymış?http://m.sifamarket.com/recete/astim.html

İlla tütün de olmak zorunda değil yeter ki astıma aykırı olmasın ve strese iyi gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.Valjean -- 23 Mart 2015; 22:44:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İçme dostum zararlı sana.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

İçme dostum zararlı sana.

oooof off

• İçine duman çekmek neden özendiriyor?

Olmadı sahte al, tüttürmeden gez.

İçi boş olsun.
  • seni rahatlattigini kim soyledi iste bunlar lanet dizi film reklam ve ozenti bir kac gereksiz insanin sonuclari dar dusunceli kafalara dosemisler sigara rahatlatir neye gore rahatlatir yillardir sigara huzuru kacirir denseydi bizr boyle gosterilseydi icermiydi insanlar

• pipo içen biri olarak pipo seni tıkayabilir bence,şarap ile peynir,kahve ile çikolata ,balık ve rakı ,bira ile fıstık güzel olur illa tütün diyorsan pipo derim,kômür filtre ve iyi bi pipoyla yumuşak bi tütün iç,piponun yanında gazsız soğuk bişey içmen ôneririm,pipo klubu toplandığïnda rakı içiyorlar,sigaraya asla bulaşma,etrafında sigara içildiği için 1 tane içersen 1paket oluverir hemen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astımım pipo içiyorum. Hastalık yok gibi arada tutar 1 senede 1 2 defa. Pipo rahatlatmaz sigarada efkarı gidermez. Sırf bunları yapmadın diye kütük gibide gitmezsin. Pipo tavsiye etmem içmeyen birine. İçmemeni tavsiye ederim kardeş.

• Astım hastalığınız ne seviyede olursa olsun Pipo İçmeniz Kesinlikle sakıncalıdır.

Verdiğiniz linkteki bitkileri pipoya doldurup içme olayını da ilk kez duydum.

Piponun doğru içimi nefes kontrolü gerektirir. Astım hastalarının bu nefes kontrolünü sağlamaya çalışması kendilerine çok ciddi sağlık sorunları yaratacaktır.
    Pipo kullanımını tavsiye edenleri kesinlikle dinlemeyin ve Pipodan uzak durun.

Bilginize sunarım.

Burak DEMİR

Türkiye Pipo Kulübü Başkanı,
    Pipo Kulbü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı
    (Gün itibari ile 20 yıllık pipo kullanıcısı)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.