Şimdi Ara

asşk ve sevgi üstüne tespit değerli üyeler buyrun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çok uzatmayacağım sıkılıyorsunuz okurken aşk bidefa kesinlikle var ancak aşk zararlı ve yanlış bişey çünkü bu aşk herkese olabilirsinz iyi birine yada kötü birine ancak ne olursa olsun o aşk sevgi değildir. Aşk ona sahip olma isteğidir saplantıdır. Ona sahip olduğunuzda sıkılmaya başlarsınız tıpkı yeni aldığınız birşey gibi peki aşık olduğunuzu nasıl anlarsınız. Aşık olduğunuz kişiye asla acaba ile yaklaşmazsınız o bi takıntıdır o size değer vermesede ona sahip olmak için çabalarsınız aşk budur.

şimdi diyeceksiniz peki insanlar nasıl evleniyor aşk olmasa ne olacak hayır diyorum aşka hayır sevgiye evet çok sevmek evet çok sevmek iyi bi insanı çok seversiniz kendinize yakın gördüğünüz insanı çok seversiniz o çok değerlidir, ama o bi takıntı saplantı değildir o sizi belki sever belki sevmez ama sizi sevse karşılıklı sevginiz hiç bitmeyecektir bu sevgi arkadaşlıktan üste bi sevgidir işte bu yüzden karşılıklı sevgiyi arayın dostlarım iyi birisini bulun ve onu sevin

hoşlanmami dediniz o ne aşkdır nede sevgi o sahip olmadığınız bişeyi görüp imrenmek gibidir hepiniz manken falan vs hoşlanrırsınız ama ne ona sahip olmak istersiniz nede bir saplantıdır sizin için nede onu seversiniz. Sağlıcakla kalın dostlarım

not:ask fm

• nick konu uyumu
  • LumpuS kullanıcısına yanıt
    bizde konular hep böyle hocam
  • Okumadım.

Aşık olamıyorum gördüğüm bazı olaylardan beri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metinsemer kullanıcısına yanıt
    yav kısacık bişey zaten aşka karşıyım sevgi taraftarıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: maşık

yav kısacık bişey zaten aşka karşıyım sevgi taraftarıyım

Sevgi olmadan bence aşk olamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence saçmalamışsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ragnar Lodbrok kullanıcısına yanıt
    oda senin düşüncen sonuçta herkesşn yaşanmışlığı tecrübesi aynı değil
  • Bence de biraz saçmalamışsın.
    Sevgi tek taraflı yahut karşılıklı olabilir ama başlangıçta mutlaka olduğunu söyleyebilirim. Karşılıklıysa meşke dönüşür, karşılıksızsa aşka.
    Bana göre gerçek aşk dediğin tek taraflı olan ve ancak kendi iç dünyanda kendini herşeyden soyutlayarak oluşan bir olgudur her sn. her dk. her saat onu düşünmek ve geçmişte yaşanmışlıkların özlemiyle geleceği kendi iç dünyandaki mükemmellikle kurmaktır.
    Meşk ise zamanla sevginin yok olduğu bir olgudur. Çiftlerin birbirlerine olan alışkanlığı, unutulmayan yaşanmışlıklar, maziye duyulan saygı gibi çeşitli nedenlere bağlı olarak devam etmeyi sürdüren, uyumlu ve mutlu yaşayıp geçinile bildiği sürece evlilik müessesine taşınabilen zamanla farklı sorumlulukların yüklendiği ama özünde o ilk zaman ki sevgiyi barındırmayacak olan hayat arkadaşlığıdır.
  • Zach- kullanıcısına yanıt
    Edit: Öncelikle Bütün Tespitlere Saygı Duyuyorum..

Nedendir bilmem ama içimden tek nefeste okudum psikoljim mi bozuk nedir :D

Bak dostum aşk şudur aşk budur denemez aşka örnek gösterilemez.

Aşık Veysel demiş ki. Kavuşursan meşk olur, kavuşmazsan aşk olur.

Bu da benden Aşka destan yazılır, meşke türkü çalınır.

Aşk bir destandır her defasında tekrar yazılır sen hiç gördün mü koskocaman bir aşk destanı sonun sevenlerin kavuşabildiği?

4. Satırla 2. satırda yazdığımı çürüttüm gibi oldu ama 4. satır tamamıyla soru cümlesidir arz ederim ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.Gul -- 26 Ağustos 2014; 4:04:00 >
  • allah aşkından başka tüm aşklar mecazi
  • A.Gul kullanıcısına yanıt
    Konu 'aşk ve sevgi üzerine tespit' olunca bende kendi tespitlerimi paylaştım saygı duymalısın
  • Zach- kullanıcısına yanıt
    Hayda diğer yazılanlara saygı duyuyorum yazmayı unutmuşum haberdar ettiğiniz için sağolun hocam ^^
  • A.Gul kullanıcısına yanıt
    bak iphone 5 im olsun ps4 üm olsum bunlar aşık olmakla aynı onlarada derin bi istek duyuyosun ve sahip olunca zamanlşa geçiciyo bi kızaduyduğun o sahip olma isteğide aynı o sevgilin olunca zamanlaa soğuyacaksın aşk tıpkı ps4 çık aldım ps5 çıkınc aklının ona gitmesi gibi hep iyiye duyulna daha güzele duyulan
  • Allah razı olsun. Aşık oldum diyenlerin yüzde 80 ni görüyolr güzel bikız aşık oldum tanı bi önce sevgiye değer mi
  • ben hoşlanmayıda aaşıkada yaşadım şimdide sevmeyi yaşıyorum artık tecrübeliyim
  • aynen öyle vala böyle düşünen insan bulmak zor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.