Şimdi Ara

Assetto Corsa Resolution Yarışlara Girmiyor (ACİLL YARDIM)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
11.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Parasını verdik yine sorun yaşıyoruz. 2 3 gündür ugraşıyorum bir türlü çözemedim bir yardımcı olursanız sevinirm.

Bundan öncesin de oyunu rahatlıkla oynuyordum gerek karier bölümü gerek online bölümünde. Daha sonra ne oldu ise 2. pencere açılmadı.(2. pencereden kastım, 1. pencere yani oyunun açıldıgı pencere ayarları yaptıgımız server yarış seçtigimiz pencere 2. pencere ise ayarları yapıp, yarışa girdigimiz pencere bende açılmayan yarış penceresi) Resolution bölümünde çözünürlük yazması lazım ama yazmıyor. Nasıl hallede bilirm biri yardımcı olsun.
    Silip kurdum ondna önce saveyi sildim pc bileşenleri güncel.
    Sistemim imza da.
    Gittikçe paramı çöpe verdigimi hissediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 31 Aralık 2014; 10:33:42 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Assetto Corsa'da Yarışlara Girememe Sorunu

Assetto Corsa'da yarışlara giremiyorsanız, aşağıdaki sorunları kontrol edebilirsiniz:

• Assetto Corsa Yarış İptal Edildi Hatası: Bu hata, yarış için yetersiz sayıda sürücü olduğunda veya yarışın başka bir nedenle iptal edildiğinde oluşur.
    • Assetto Corsa Yarış Başlamıyor: Yarışın başlamadığını görüyorsanız, tüm oyuncuların piste hazır olduğundan ve yarış kontrolünün başlatılmasını beklediğinden emin olun.
    • Assetto Corsa Start Basıyorum Açılmıyor: Start düğmesine bastığınızda oyun açılmıyorsa, oyunun güncel olduğundan ve bilgisayarınızın sistem gereksinimlerini karşıladığından emin olun.
    • Assetto Corsa Starta Basınca Açılmıyor: Oyun starta basınca açılmıyorsa, oyun dosyalarınızda bir sorun olabilir. Oyunu yeniden yüklemeyi deneyin.
    • Assetto Corsa Oyuna Girmiyor: Oyuna giremiyorsanız, güvenlik duvarınızın veya antivirüs yazılımınızın oyunu engellemediğinden emin olun. Ayrıca, oyun sunucularının çevrimiçi olup olmadığını kontrol edin.
    • Assetto Corsa Start Engine Sorunu: Start engine tuşuna bastığınızda motor çalışmıyorsa, aracınızın yakıtının olduğundan ve motorunun çalışır durumda olduğundan emin olun.

Yukarıdaki sorunları kontrol ettikten sonra hala yarışlara giremiyorsanız, oyun geliştiricileriyle iletişime geçmeyi deneyebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Oyunla ilgili bilgim olmamakla beraber ekran kartınız amd AMD Gaming Evolved programı muhtemelen vardır,Kütüphanede oyunu açarsanız oyunu optimize et seçin muhtemelen düzeltecektir.

@_M-U-E_

• EĞİNLİ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Şuan kurulu değil oyun, bütün dosyayı silp tekrar kurucaktım eger olmaz ise önerinizi denicem.
  • Sorunum çözülmüştür. Bilgi veren, yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Nasıl düzeldi ?

Bir kere silip kurmuştum oyunu ama nasıl sildim steam e girdim disteki dosyalrı sildedim. Daha sonra aynı yerden yükle dedim ve kurmasını bekledim. Fakat olmadı. Daha sonra bir gün sonra your uninstaller programı ile başka programda kullana bilirsiniz. Bu program ile oyunu kaldırdım super modda tüm dosyarı silmeme yardımcı oldu. Bundan önce belgelerimdeki save dosyasını da sildim savemde bir şey yoktu yapay zekası yüzünden araçları bile geçememiştim :) Sonra tekrar indirmeye başladım 3 saat filan sürdü oyun indi bir hata verd belgerimdeki dosyayı göstererek resimde görüceksiniz. Sonra steam den oyunun bütünlügünü dogruladım bir dosya eksik mi inmişti ne yapmıştı onuda indirdi. Sonra oyuna girdim açıldı. Korkudan ayarlara bile girp bakmadım çözünürlük olmaz diye direk kariere girdim yarışı açtım ve girdi.

Bu sorun neden kaynaklanıyor bilmiyorum fakat biraz can sıkıcı.

Resmi sitede bu sorunla ilgili konu açlın site:http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/no-video-resolutions-available.16901/
    Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 1 Ocak 2015; 13:50:09 >

• _M-U-E_ kullanıcısına yanıt
    Sevindim dostum,

fotoda beklenmedik bir hata oluştu, log dosyası şurda, hatayı iletmek için arşivleyelim mi gibi bişey yazıyor. senin sorun steamden de kaynaklanmış olabilir. Neyse aklımızda olsun, yarın bizim de başımıza gelebilir.
  • daryusdaryus D kullanıcısına yanıt
    Aynen, teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

Aynen, teşekkür ederim.

Dostum merhaba , oyunu denemek için malum yola başvurdum.Bendede çıkmıyordu çözünürlük , oyunu çok sevdim az önce satın aldım.

Şimdi silip tamamen sistemden steam üzerinden indireceğim.Lakin benim garibime giden bir durum var.

Söylemişsiniz ya programla silmek lazım o en ince ayrıntısına kadar temizliyor diye.İyi güzelde format neden işe yaramıyor o zaman?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Citroen C4 EASY Lütfen yardım
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • emrebo kullanıcısına yanıt
    Format attıgnız zamn bütün dosyalrı silmezsiniz. Tam format hdd yi sıfırlar. program ile oyunu seçip ne kadar dosyası var ise siliyor. Sanırım anlamışsınızdır.
  • quote:

Format attıgnız zamn bütün dosyalrı silmezsiniz. Tam format hdd yi sıfırlar. program ile oyunu seçip ne kadar dosyası var ise siliyor. Sanırım anlamışsınızdır.

Tam anlamadım ama neyse,

Ben your uninstaller programını kurdum.Asettoyu görmedi , o yüzden silemedim , direk d ye girip klasörü sildim.(Malum yolla oynuyordum) , şimdi steamden indirmeye başladım , bakalım umarım hata vermez
    Format atarsanız bütün diske atmanız lazım tüm dosyaları silmek için. Tek bir diske atarsanız oyuna ait dosyalar diger diskte kala bilir. Hata verirse you u. ile silersiniz you u. bu sefer çıkar. Umarım hata vermez.

İyi oyunlar.
  • quote:

Format atarsanız bütün diske atmanız lazım tüm dosyaları silmek için. Tek bir diske atarsanız oyuna ait dosyalar diger diskte kala bilir. Hata verirse you u. ile silersiniz you u. bu sefer çıkar. Umarım hata vermez.

İyi oyunlar.

İnşallah vermezde , hocam you installerı kurdum kurmaz olaydım virüs bulaştı galiba,

Sürekli arkadan bi tıklama sesi geliyor , birde sağ alta search protect geldi kaldıramıyorum.
    Ben uzun zamn önce kurdum. nerden indirdiniz ? kaliteli bir yerden indirseydiniz. Bir de kurarken eklenti indiriyor onlarında tiklerini kaldırın.
  • quote:

Ben uzun zamn önce kurdum. nerden indirdiniz ? kaliteli bir yerden indirseydiniz. Bir de kurarken eklenti indiriyor onlarında tiklerini kaldırın.

gezginlerden indirdim

Her neyse , 48 dk sı kaldı asettonun , bakalım umarım sıkıntı çıkarmaz bana
    gezginlern içi dışı virüs dolu. pm den link atıyorum ordan indrin.
  • Tamamdır sorunsuzca bağlanabildim bir servera , çözünürlükte çıktı

Herşeyden önemlisi hayalimdeki araba porsche 911 e kavuştum
    Sevindim iyi oyunlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.