Şimdi Ara

Assetto Corsa Competizione (2018) [ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
398
Cevap
34
Favori
31.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mkmdesign kullanıcısına yanıt
    açık konuşmak gerekirse hiç bir zaman o kadar doluluk olacağını düşünmüyorum. Bu oyun biraz daha dar kapsamlı tam sürümde ne kadar pist olacak ne kadar araç olacak bi bilgi var mı tam. rfactor raceroom yada iracing kadar olacak mı henüz öyle bir görüntü yok.

    oyun güzel mi kötü mü dersen bence güzel ama dahaçok seçenek ve geliştirme lazım.
  • Araç ve pist kısıtlılığıyla ilgili tamamen.. Mesela Nordschleife uzun pisti olsaydı bi bu kadar daha dolu olurdu..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bayjkartal

    açık konuşmak gerekirse hiç bir zaman o kadar doluluk olacağını düşünmüyorum. Bu oyun biraz daha dar kapsamlı tam sürümde ne kadar pist olacak ne kadar araç olacak bi bilgi var mı tam. rfactor raceroom yada iracing kadar olacak mı henüz öyle bir görüntü yok.

    oyun güzel mi kötü mü dersen bence güzel ama dahaçok seçenek ve geliştirme lazım.
    Oyun resmi Blancpain series oyunu olduğu için Blancpainde hangi araç ve pistler varsa aynısı oyunda olacak, kalabalık olmamasının sebebi eğlenceli ve bir o kadarda kabul edilebilir zorlukta olmaması.
  • Doluluk vs şuan için ilk etapta önemli olan bu değil.Oyun eğer gerçekten iyiyse ileride mutlaka dolacaktır.Kaliteli bir ürün mutlaka alıcı bulur.
    Fizik ,online ve rank sistemi ilgili son durum nedir ? Fizik olarak gerçekçilik ne durumda,birçok kişinin öve öve biteremediği iracing in araç fiziği kadar iyi mi veya ondan daha mı iyi? İRacing gibi bir rank sistemi var mı? İracing deki gibi yarış lobileri ve özel senelik etkinlik yarışları olacak mı (spa 24 saat veya iracind deki lemans 24 gibi) Yoksa asettoda ki gibi kendimiz lobi açıp zevkine amatörlerle yarış mı yapacağız yine.

    Kunos gerekli dersleri çıkarıp bu konularda ilerleme göstermiş mi? Yoksa grafik, görsel kasıp, yine pist ve araç eklemeleriyle günü mü kurtarmaya çalışacak.Amaçları iracing gibi mi olmak yoksa project cars gibi seri oyunlar çıkarıp para mı kazanma derdinde.Eğer yine aynı hataları yapmaya devam edeceklerse ac yi silerim gelecek hedeflerimden.Konsolda gtr 3 , pc de ise iracing oynarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venge -- 28 Mayıs 2019; 16:9:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • venge V kullanıcısına yanıt
    Paylastigim gorsele baktin mi 250 ms ping gorunuyor. Oynayanlar bence haftaya bu konuda bilgi verirlerse cok iyi olur. Konsolda bu pinglerle oynanmiyordu. Pc de olmasi sasirtici umarim tam surumde boyle birseyle karsilasmayiz aksi taktirde Turkler icin yine izdirap olacak...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mkmdesign kullanıcısına yanıt
    Aynen bu da çok önemli.Konsolda ac de pingler yüksekti.Biz lobi açtığımız zaman ping çok yüksek oluyordu ve oynanmıyordu. Yeni oyunun pc de bile yüksek pingli olması gelecek için özellikle konsol için hiç iyi bir durum değil.Ac deki gibi olursa kendileri kaybeder.Gtr 3 oynarız hiç sorun değil.

    Bu ekibin acc yi şimdiki nesil konsollara çıkarabileceğini düşünmüyorum.Yeni nesil için çalışmalar yapacaklardır. Daha pc için bile çok uzun bir süre uğraşır bunlar.Ekip sayıca hala yetersiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venge -- 29 Mayıs 2019; 10:42:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Assetto Corsa Competizione (2018) [ANA KONU]

    bizim sunucumuzda ping problemi yok. Yurt dışı sunucular baya pingli ama
  • 100 pingden fazlasını göremedim ben.. O kadar yarış yaptım ettim ne ping ne lag hiçbir sıkıntı yaşamadım..

    Bence görsel, ses, FFB vs.. çok iyi olduğu gibi bence fizik olarakdanda iracing'den iyi.. Fizik dışındada diğer konularda bence tartışmasız alanının en iyisi, belki sesler raceroomla karşılaştırılabilir..

    Online sistem project cars 2 gibi olucak gibi gözüküyor.. Özel odalar olucak ve orda puanı rankı sürüş şekli ne kadar iyi ise o derecede odalara katılabilecezki bence bu sorun değil.. İracing gibi otomatik profiline göre yerleştirme olayı çok zor, o çok farklı bi sistem.. Gönül öyle olmasını ister tabi ama bu şekildede idare edilebilir.. Önemli olan rank sisteminin doğru çalışmasıki adamlar bu konu hakkında muazzam ayrıntılı liste hazırlamış, 7 çeşit kural listesi var ve güzel işliyor diyebilirim şuan için..

    Assetto Corsa Competizione (2018) [ANA KONU]


    Bugün oyun full olarak çıkıyor bu arada tüm pistler ve araçları deneme imkanı olucam bakalım heyecanlıyız grup olarak :)




  • Assetto Corsa Competizione (2018) [ANA KONU]

    Prolar için




  • Konuyu 15 ay once acmisiz, ACC bugun 1.0 tam surumuyle cikiyor. Early Access surecinde dusuncelerini fotograflarini paylasan herkese tesekkurler ve onumuzdeki surecte de iyi eglenceler diliyorum!
  • Kunos gibi tutkulu bir ekipten ancak efsane gelir
    hepimize hayırlı olsun
    bi de rally simi yapsalar keşke



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 29 Mayıs 2019; 21:11:16 >
  • Herkese hayırlı olsun, güzel olur umarım...
  • Araçların hepsini denedim ve diğer pistleri.. Cidden zevkin sınırlarını zorluyorsun.. Her aracın farklı bir dinamiği ve kullanım şekli var bariz.. Pistleri ilk kez bu kadar net görüyorsun ve hissediyorsun.. Lazer tarama muazzam, ffb etkisi muazzam, virajlara girerken vitesi düşürdüğünde sana vermiş olduğu etki haz dolu.. Kamera açıları daha çok geliştirilmiş ve ayarlar bölümü daha ayrıntılı olmuş.. Grafikte sanki daha iyimiş gibi ama tüm ayarlar epic şekilde 4k'da imzadaki sistem ile 50-58 fps alabiliyorum, tabi ilk ekran kartı update'i ile dahada düzeleceğini düşünüyorum.. ama 2k'da bile çok farketmiyorcasında güzel grafikleri.
  • Assetto Corsa Competizione (2018) [ANA KONU]Assetto Corsa Competizione (2018) [ANA KONU]
    Assetto Corsa Competizione (2018) [ANA KONU]Assetto Corsa Competizione (2018) [ANA KONU]

    Tv'den çektiğim bikaç foto..




  • arkadaşlar bu tuşlar değişmiyor gaz a sağ i sol . tuşu bulamadım bu tuşları oyuna kıl oldum ya nasıl değiştirecem klavye ile oynayamıyorum
  • Assetto Corsa Competizione ilk izlenim.
    Assetto corsa Competizione'nin final sürümü artık bizlerle.
    Kunos simülazioni'nin son eSport platformu Sim Racerları ne gibi yenilikler ile karşılayacak bir göz atalım.
    iyi seyirler.

  • https://youtu.be/pFmADKd1btQ


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direksiyon tanıtımı ve tuş atamasında kacirdigimm birsey mi var hic bir oyunda başıma gelmeyen bunda oluyor. Pc modunda Thrustmaster i goruyor tus atamasi yapiyorum bazen fren ile faz karisiyor bazen de takili kaliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komiğime giden bir durum var. Sim özlemiyle yanıp tutuşan kitle aha bulduk sevinci ile oyuna bir video atıyorlar bakıyorum 60 sene evel çocukluğumda telli arabalar vardı naylon üstünde 1 metrelik tel sürtersin vın vın diye gider aynı onun gibi. Arkadaşlar gençler kokpite girmeden nasıl oluyor bu iş ? Bu tip eleştiriler hiç yapmam ama bana da tak dedi heralde sıcajlarda başlamadı ama .
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.