Şimdi Ara

Assetto Corsa Competizione (2018) [ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
34
Favori
31.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Assetto Corsa Competizione (2018) [ANA KONU]

    Arkadaşlar Merhabalar, Assetto Corsa Competizione Kariyer Modu İnsanlara çok uzun ve karışık geldiği için genelde tamamlanmıyor bununla ilgili püf noktalarını aşağıda spot başlıklar halinde yazdım. Yazdığım sistem En kısa Yarışlara göre yapılmıştır örneğin 24 saatlik Spa yarış süresi 4 saat üzerinden oynandığı duruma göredir, seçtiğini uzunluğa göre süreler değişiklik gösterebilir ama mantık aynı kalır.



    3 Saat üzeri Yarışlarda 15 dk (Seçtiğiniz ayarlara göre Stint suresi, yarışınızın uzunluğuna göre değişir.) da bir Pite gelinir.

    * Araç 3 pilotla başlar her pilot için maksimum sürüş süresi aşılmamalı ve Pit stoplarda en az 1 kere sürücü değiştirilmelidir (24 Saat Spa yarisinda en kisa yarış uzunluğuna göre 1 pilot maksimum 1 saat 33 dk sürüş yapabilmektedir.)

    * 15 Dakikalık Stintlerin Hepsinde araç bakımı, benzin alımı, Fren mekanizması değişikliği yapmazsak pit stop başına 30 saniye ile 1,5 dk zaman kazanırsınız. Yukarıda saydığım bu değişliklikleri yarış içinde sürücü değişim zamanına denk getirmeye dikkat ediniz.

    * Stinti tamamlamak için genelde pite 2,5dakikalık bir süre kala girmeye çalışın tabi SPA'dan daha kısa pistlerde biraz daha risk alma şansınız mevcuttur.

    *Stintler tamamlanırken bilgi ekranındaki (eğer göremiyorsunuz bunun için tuş atamadıysanız tuş atamanız gerek.)aşağıdaki göstergeden mevcut pilotun maksimum sürüş suresini aşmamasını kontrol edin. Maksimum sürüş süresine yaklaşmışsa stintin sonunda pite girip Bir başka sürücüye geçin.


    **Pit girişlerinde Otomatik Pit limiter açık olsa dahi kesinlikle pit girişinde 1. Viteste kalıp 50 km'lik hız sınırını geçmeyiniz aksi takdirde diskalifiye olursunuz ve Save noktanız Q3'e kadar geri döner.


    * Yarış esnasında yarışın herhangi bir anında seansınızı kayıt edebilir ve ayrı zaman dilimlerinde yarış tamamlayabilirsiniz. Daha önceden almış olduğunuz kayıtı açarken kaldığınız yerden başlayabilmeniz için aktif seçimin "Resume barının üzerinde" olduğundan emin olun aksi takdirde tüm yarışınız restart olur.


    *Pit Window kuralının geçerli olduğu daha kısa yarışlard, Pit yolu açıldığında Oyunun bilgi ekranında yer alan zorunlu değişiklikleri (istedigi sayida surucu degisikligi, benzil alimi ya da Lastik degisikligi yapilmasi) tamamlamanız yeterlidir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkmdesign -- 26 Ekim 2020; 10:37:56 >




  • Assetto Corsa Competizione ve Ek paketleri Steam de Cadılar bayramı indiriminde.

  • Selamlar gelecek ay hem sonbahar hem de kara cuma indirimleri olacak deniyor oyun şuan 80 lira Kasım ayını beklemeli miyim ve oyun nasıl alınır mı ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hasorre

    Selamlar gelecek ay hem sonbahar hem de kara cuma indirimleri olacak deniyor oyun şuan 80 lira Kasım ayını beklemeli miyim ve oyun nasıl alınır mı ?

    Bu oyun için güçlü bir bilgisayar lazım. Direksiyon da şart.


    Bilgisayar güçlü değilse önceki oyunu almak daha mantıklı olur senin için.


    Direksiyon yoksa alma

  • Yeni bi dlc duyurulmuştu. bu ayın 18 inde çıkacakmış bakalım. İmola pisti ekleniyor yeni amg evo ve 488 evo da geliyor.



    The 2020 GT WORLD CHALLENGE PACK DLC adds a new track, 2 new cars, more than 60 new liveries & all teams of the 2020 GT World Challenge season in ACC,

    alongside the new Pirelli 2020 "DHE" Tyre Model, new season BoP, improved AI algorithms & overall performance optimisation!




  • bayjkartal kullanıcısına yanıt

    Kullanıcı dostu sim sever derdik adamlara şimdi iyice zengin Simi iracinge döndü iş. Araç başına pist başına da para alırlar . Şimdi gt4 park dışında hangi dlc vardı hali hazırda olan ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NecroCyber-777 kullanıcısına yanıt

    intercontinental gt pack var 69 lira bi de gt4 pack var 99 lira aybaşında 65 liraya düşmüştü gt4 pack bu ay sonunda bi indirim daha var galiba.

    Bu dlc nin fiyatı belli değil ama 4 pist için 69 lira 11 araç için 99 lira istendiğini düşünürsek bir pist iki araç için muhtemelen iyimser bi şekilde 50 falan olur diye düşünüyorum. Assetto Corsa Competizione (2018) [ANA KONU] 

  • Bugün itibari ile Stem'de 2020 GT WORLD CHALLENGE paketi güncellemesi yayımlanmış.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omer687 -- 18 Kasım 2020; 18:10:23 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bayjkartal

    intercontinental gt pack var 69 lira bi de gt4 pack var 99 lira aybaşında 65 liraya düşmüştü gt4 pack bu ay sonunda bi indirim daha var galiba.

    Bu dlc nin fiyatı belli değil ama 4 pist için 69 lira 11 araç için 99 lira istendiğini düşünürsek bir pist iki araç için muhtemelen iyimser bi şekilde 50 falan olur diye düşünüyorum.  

    5 tl farkla tahmininiz tutmuş Assetto Corsa Competizione (2018) [ANA KONU] 

  • Anlamadığım konu lastik modelinden bahsediliyor ama bunu paralı yapmak çok ilginç geldi.. Yani para verenler daha iyi fiziklerlemi sürecek :D

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DriveMaN

    Anlamadığım konu lastik modelinden bahsediliyor ama bunu paralı yapmak çok ilginç geldi.. Yani para verenler daha iyi fiziklerlemi sürecek :D

    anladığım kadarıyla 2020 senesinde gerçek yarışlarda farklı lastiğe geçilmiş. Bu da 2020 sezon güncellemesi ile oyuna aktarılmış.


    Millet satın alsın diye de reklamını yapıyorlar bence. DÜn bir inceleme videosuna bakayım dedim, adam mükemmelden başka kelime kullanmayınca izlemedim devamını. Gt4 için de süper denildi ama pek tutmadı.

  • ACC'ye yeni eklenen Mercedes AMG GT3 EVO ve Imola pistinden oyun içi aldığım SS'ler. (4K Epic detaylar)


    Geliştirici Kunos'u gerçekten tebrik etmek gerek. Unreal Engine 4'ün etinden sütünden olabildiğince yararlanmış gibi gözüküyorlar. UE5 oyun motoru ile neler yaparlar kim bilir. Bu arada yeni güncelleme ile birlikte fiziklerde ve direksiyona gelen güç geri bildiriminde de bir takım değişimler gözlemledim bu konuda da iyileştirmeler var.


    Assetto Corsa Competizione (2018) [ANA KONU]
    Assetto Corsa Competizione (2018) [ANA KONU]


    Assetto Corsa Competizione (2018) [ANA KONU]


    Assetto Corsa Competizione (2018) [ANA KONU]



    Assetto Corsa Competizione (2018) [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omer687 -- 19 Kasım 2020; 13:15:12 >




  • Yeni dlc yi aldiktan sonra arac secmek icin 2020 sekmesini tiklayinca UE4 fatal error hatasi aliyorum bir turlu cozumunu bulamadim. Simdiye kadar hix boyle sikintilar olmazdi acayip sogudum 45 TL de para vermistim iade talebi girdim bakalim ne olacak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aslında Assetto Corsa başlığına yazdım ama eski oyun olduğu için aktif olmayabilir diye burada da sormak istedim.

    Şu videoyu izledikten sonra gaza geldim.


    Assetto Corsa'yı almayı düşünüyordum ama daha yeni olan Competizione var bir de, hangisini almalı? Sanki eski oyundan daha memnun kullanıcılar

    Yine mesela Flight Simulator oynuyorum, tüm addon'ları dışarıdan paralı alıyorum. Oyun içinde gelen uçaklar, havalimanları vs. işe yaramaz, pahalı versiyonu almaya gerek yok. Assetto Corsa'da böyle bir durum var mı? Yani Steam'de satılan DLC'ler gerekli mi yoksa hep dışarıdan bulacağımız eklentileri kullanacağımız için ana oyunu alıp geçmek mi lazım?

    İlk oyun Ultimate Edition %90 indirimle bedavaya satılıyor, tavsiye o yönde olursa alır geçerim zaten 15 lira para değil.

    Bir yardımcı olun şu tırcı kardeşinize gençler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

    Yeni oyunda tek sınıf araç var ve bilgisayarın güçlü olması lazım. Eski oyun dediğiniz gibi full halde bile bedava sayılır. İlla son çıkan olsun takıntınız yoksa eskisi daha mantıklı.

  • Eng. kullanıcısına yanıt

    Eskiyi aldım Ultimate Edition. Teşekkürler bilgi için Assetto Corsa Competizione (2018) [ANA KONU] 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

    Oyun arabirimi çok sade. Mod vs konulara meraklı iseniz modern hale geliyor . https://acstuff.ru/app//


    Grafik için de mod çıkartmışlar ama o çok şart değil.

  • Eng. kullanıcısına yanıt

    Şu linkten İstanbul Park'ı indiriyorum.

    http://www.simracerstr.net/forum/viewtopic.php?f=12&t=903


    Aynı sayfadaki şu linkten de gece modunu indirdim.

    https://acstuff.ru/patch//


    Şu linkte de hava durumları, çeşitli efektler gibi eklentiler var sanırım ama daha indirmedim.

    https://trello.com/b/xq54vHsX/ac-patch


    Sizin verdiğiniz linkteki eklentiyi de indirdim, tekrar teşekkürler. Flight Simulator'ün seneler içinde oyundan simülasyona nasıl evrildiğini bildiğim için modlamayı tercih ederim tabi.


    Bugün herhangi bir eklenti olmadan açıp oynarım oyunu, sonra adım adım eklemeye başlarım bu modları aradaki farkları görmek için.


    Grafik modu çok büyük FPS düşüşlerine sebep olmuyorsa onu da denerim sonra.


    2 Euro verip şu arabayı almak zorunda kaldım Formula arabalarını oyuna ekleyebilmek için.

    https://racesimstudio.sellfy.store/embed/checkout/product/owm1gs/?referrer=https%253A%252F%252Fracesimstudio.com

    Oyundan pahalıya geldi ama değdi.


    Edit: İstanbul Park’ta dönüp duruyorum öyle Formula arabalarıyla, çogzl, çog keyifli Assetto Corsa Competizione (2018) [ANA KONU]  Çocuklar gibi şendik Assetto Corsa Competizione (2018) [ANA KONU] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 27 Kasım 2020; 3:2:35 >




  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

    gece modu dediğiniz gölge güncellemesi ve bahsettiğim oydu.


    hava durumu için SOL diye bir paket var popüler olarak. racedepartment üzerinden iniyor. oraya üye olursanız modların merkezi sayılır o site

  • Eng. kullanıcısına yanıt

    Sanırım PC üzerinde Assetto Corsa oynayıp Racedepartment'la tanışmamak imkansız Assetto Corsa Competizione (2018) [ANA KONU] 


    İndirdim SOL'u da.


    Content Manager işleri gerçekten çok basit hale getiriyor. Ücretsiz sürümü işi görüyor ama ona da bağış yapıp tam sürüme yükselttim, destek olmak lazım. Modlar bambaşka bir oyuna dönüştürmüş gerçekten. 2020’nin sonunda halen para verip alıyorsak oyun ekibi kadar katkısı var modlara emek verenlerin de.


    Force feedback’i henüz çözemedim Assetto’da. Kapalıyken gayet güzel sürüş yaparken açtığım andan beri spine doyamadım. Şu reddit konusunu buldum. Bu eklentileri de indirip en iyi ayarları bulmaya çalışacağım DFGT için.

    https://www.reddit.com/r/assettocorsa/comments/5l64g8/this_is_how_the_ffb_worksand_how_to_set_it_up/


    Bu arada Competizione başlığını işgal etmişiz, kusura bakmayın gençler Assetto Corsa Competizione (2018) [ANA KONU] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 27 Kasım 2020; 16:58:5 >




  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.