Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında konunun ilk mesajını editlenbilir. Zaten şurda kaç kişiyiz. resim video ile ekleriz buraya, konunun sahibide ilk mesaja yazar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LETHALDOZE

tam olarak nasıl yapıyoruz oni Gerçi ben daha buradaki sürelerden 1-2 sec gerid kalıyorum buraya kaydolup son sıralara mahkummu olayım

Senelerce drift yapıp hiç süre kasmamanın sonuçları işte. Ac de bile e30 m3 ü görünce dayanamıyorum veriyorum ayarı. e46 m3 motorunun sesi beni benden alıyor zaten.

http://rivalitempo-softgrip.rhcloud.com/

Download kısmından programı indirip rar dan çıkarıyorsun.

C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\assettocorsa\apps\python içine atıyorsun.

Turlamaya başlarken ekranın sağına fare ile gelince menü çıkıyor,en aşağıda programı bulup ekranda istediğin bir yere monte ediyorsun o kadar.

Online olarak siteye bağlanıp kaçıncı durumda olduğunu vs. gösteriyor...

• oyunu feci unutmuşum en son geçen Pazar sürdüydüm

sinirlendim çıktım buna alışınca iracing de çuvallıyorum
  • Zırt pırt oyun ve araç değiştirince adaptasyon sorunu oluyor.

Araçları deneyip en hakim olduğunuz araçta karar kılmanız iyi derece yapmak açısından önemli,o araçlada yaparım bu araçlada yaparım dendimi hiç bir araçla olmuyor
  • adam olun, akıllı olun

• 7. yim... 5'e çıkarım gibi:)
  • Nordschleife resmini bari tablo yapıp milletin adresine gönderselerdi bi işe yarardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: nineteenfortyfour

quote:

Orijinalden alıntı: twona77

hocam raceroom oynuyormusunuz fikriniz nedir bu oyunla ilgili. bende şimdi steam den indirip bir deneyeceğim. ücretsiz yazıyordu ama demo sanırım. araç. ve pistler iracing gibi pahalımi bir bilginiz varmı?

Raceroom Experience oynayabileceğin en iyi yarış simulasyonu, pardon emulasyonu, zaten simbin bu işte lider, race07 ve dlc paketlerini geliştiren efsane ekiptir, bu oyunda yeni nesil halidir çok sağlamdır, şuana kadar gördüğüm en sağlam altyapı ve gerçekcilik bu emulasyonda mevcut. triple monitör ve thrustmaster setup ile voltranı tamamlamış olursun, liderdir yani tartışmasız simbin ekibinin yaptığı en iyi oyundur tek rakibide gene kendi yaptıkları race07+dlc paketleridir zaten RRE'da ses + forcefeedback sınırları zorlamış daha iyisi nasıl yapılır merak ediyorum. dediğim gibi benim için lider şuan Raceroom Experience, kimine görede çok kötü bi oyun oluyor nasıl oluyosa artık yani kişiye göre değişecek bi yapısı yok direk adamlar yapmışlar ortada herşey,asetto corsa konusunda normalde yazmadım ama tartışmaya açılmış hemen yazma gereği hissettim. böyle bi emulasyonu bu kadar basit harcayamaz kimse RRE'dan daha iyi bir sim varsa merak ediyorum hangisi ? (GTR 3 olabilirmi olurmu olur ama daha çıkmadı) hemen bende deneme fırsatı bulayım.asetto corsa için ise yolun başında tek artısı lazer tarama pistler diyebiliriz onun dışında bi nanesi yok.

not: sakinim şampiyon olamadım

R3E'nin daha doğru düzgün FFB si yok,ki bana göre GTR2'den sonra Simbin ölmüştür

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: twona77

hocam raceroom oynuyormusunuz fikriniz nedir bu oyunla ilgili. bende şimdi steam den indirip bir deneyeceğim. ücretsiz yazıyordu ama demo sanırım. araç. ve pistler iracing gibi pahalımi bir bilginiz varmı?

Raceroom Experience oynayabileceğin en iyi yarış simulasyonu, pardon emulasyonu, zaten simbin bu işte lider, race07 ve dlc paketlerini geliştiren efsane ekiptir, bu oyunda yeni nesil halidir çok sağlamdır, şuana kadar gördüğüm en sağlam altyapı ve gerçekcilik bu emulasyonda mevcut. triple monitör ve thrustmaster setup ile voltranı tamamlamış olursun, liderdir yani tartışmasız simbin ekibinin yaptığı en iyi oyundur tek rakibide gene kendi yaptıkları race07+dlc paketleridir zaten RRE'da ses + forcefeedback sınırları zorlamış daha iyisi nasıl yapılır merak ediyorum. dediğim gibi benim için lider şuan Raceroom Experience, kimine görede çok kötü bi oyun oluyor nasıl oluyosa artık yani kişiye göre değişecek bi yapısı yok direk adamlar yapmışlar ortada herşey,asetto corsa konusunda normalde yazmadım ama tartışmaya açılmış hemen yazma gereği hissettim. böyle bi emulasyonu bu kadar basit harcayamaz kimse RRE'dan daha iyi bir sim varsa merak ediyorum hangisi ? (GTR 3 olabilirmi olurmu olur ama daha çıkmadı) hemen bende deneme fırsatı bulayım.asetto corsa için ise yolun başında tek artısı lazer tarama pistler diyebiliriz onun dışında bi nanesi yok.

not: sakinim şampiyon olamadım

R3E'nin daha doğru düzgün FFB si yok,ki bana göre GTR2'den sonra Simbin ölmüştür

FFB konusunda adamlar aşmış , bana o zaman referans alabileceğim senin en çok beğendiğin sim hangisi ise onu söyle ondaki FFB ile karşılaştırıyım, daha iyisini görmüşsün demekki merak ettim

rFactor e bakabilirsin en kötü ihtimalle

• quote:

Orijinalden alıntı: Hellori Hazretleri

adam olun, akıllı olun

adam olun akıllı olun yazacağına normal yollarla bir tur at

• quote:

quote:

adam olun, akıllı olun

recep ivedikten alıntı yaptım orda hocam yanlış anladıysan kusura bakma. atılan tur zamanları konuşulmuş yukarıda ama nasıl atıldıkları belli değil ben birazda o tur zamanlarına taş attım aslında

• quote:

quote:

quote:

adam olun, akıllı olun

recep ivedikten alıntı yaptım orda hocam yanlış anladıysan kusura bakma. atılan tur zamanları konuşulmuş yukarıda ama nasıl atıldıkları belli değil ben birazda o tur zamanlarına taş attım aslında

şaka mayetliyse eyvallah,ben özür dilerim,arada böyle yazıp kendini king sananlar oluyor da

• quote:

Orijinalden alıntı: erulu

7. yim... 5'e çıkarım gibi:)

1:50.359

50.9 imiş seninde,iyi derece abi

• Ozan gördüm seni. 4. sıraya yerleşmişsin. tebrikler. Ben de 6. oldum.
    Bu arada bayrağı değiştir:) ilk 10'a 2 Türk yerleşsin.
    Ulusalonur, hadi baba
  • nineteenfortyfour kullanıcısına yanıt
    iracinge göre araç kullanımı çok basit geldi bana. ffb konusunda ne kadar başarılı bilemiyorum. oyun hakkında türkçe yazılmış pek bilgi bulamadım. örneğin direksiyon ayarını doğru düzgün yapamadım çok sert çok zor dönüyor. direksiyon açılarını ayarlayamadım. oyun free olarak indirdim. bazı araçlar sanırım ücretli araç lar ve pistler türk lirası olarak ne kadara geliyor mesela?
  • quote:

Ozan gördüm seni. 4. sıraya yerleşmişsin. tebrikler. Ben de 6. oldum.
    Ulusalonur, hadi baba

1:49.808

Bayrağı nerden değiştiriyoruz ?

herşey çakıl efekti değildir,önemli olan kerb ve yolu hissetmektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 29 Aralık 2013; 17:02:55 >
  • quote:

Ozan gördüm seni. 4. sıraya yerleşmişsin. tebrikler. Ben de 6. oldum.
    Ulusalonur, hadi baba

Dün çok kastırdım orada derecelerim var reklam olmasın diye buraya koymadım

Bugün çalışıyorum,yarın o araçlada deneme yaparım...
  • nineteenfortyfour kullanıcısına yanıt
    Vaala o kadar övdün ki, merak ettim steamde ücretsiz şuan 9 gb indiriyorum. İnşallah değer. bide ücretsiz ama hangi içerikler var neler ücretli. ol arabasıarmı yoksa hepsi gt aracımı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LETHALDOZE

Vaala o kadar övdün ki, merak ettim steamde ücretsiz şuan 9 gb indiriyorum. İnşallah değer. bide ücretsiz ama hangi içerikler var neler ücretli. ol arabasıarmı yoksa hepsi gt aracımı.

oyunda yol aracı yok
  • quote:

zaten bende aynı şeyi söylüyorum herşey çakıl efekti abartı asfalt efekti değil diye ayrıca kerb ve yol hissiyatı var oyunda, kerb oversteer understeer efektleri kontralara verilen araba tepkisi yokmuş gibi FFB yok dersen, yanlış yönlendirmiş olursun oyunu daha hiç oynamamış kişiler için

@ozan_26

ben FFB yok demedim,düzgün FFB yok dedim
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.